شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
خرید رو انجام دادم منتظرم ایرنیک تایید کنه (که انشا الله تایید خواهد کرد)
فقط مرد باشید و زیر حرفتون نزنید عکس هم گرفتم که بعدا نتونید بزنید زیرش
این هم عکس اولیه :
Snapshot_2012-09-14_023709.jpg
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
میگم خودمونیم آآآ ، کاش یه شرط دیگه میذاشتم اگه ثبت نمیشد شما یه چیزی به ما بدی .
بهرحال اگه ثبتش کنی به هر صورتی ، من روی حرفم هستم .
(من یه زمانی به خاطر این دامنه حاضر بودم شرکت ثبت کنم اما چون نام دامنه مطابق با نام شرکت خواهد بود و اسم خاص رو نمیتونن برای شرکت انتخاب کنن باز به مشکل برمیخوردم .)
من ثبت رو کردم اما فعلا هیچ خبری از اینکه ثبت میکنن یا نمیکنن یا مدارکی بخوان نشده
یا 5400 ضرر کردم (چون یک بار پرداخت نشد پول کم کرد اما پرداخت نشد دوباره پرداخت کردم ) یا 100 هزار تومن سود کردم
من که فکر میکردم قوانینش یکی باشه انشا الله که ثبت کنن هم شما کارت حل بشه هم من![]()
نه عزیز من برای شرکت می خواستم دامنه
taft . co . ir
ثبت کنم.که گفتن باید کامل با مخفف نام شرکت باید باشه و این دامنه تایید نشد و دامنه
pst . co . ir
رو ثبت کردم،شرکت پویا سامانه تفت
...
شما مطمئن باش که مدارک ازتون می خوان و دامنه تایید نمیشه و هزینه به نماینده برگشت می خوره و شما هم از نماینده پولتون رو میگیرین(البته اگه تو قوانین شون برگشت پول داشته باشن)
فروش دامنه tehranvps . ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)