-
September 13th, 2012, 10:14
مدیر ارشد
پاسخ : فرانتورک چی شد ؟
سرور بنده هنوز مسدود نشده و هیچ مشکلی ندارد . آقای پارسیان گفته بودند تا تاریخ تمدید مشکلی ایجاد نمی شود که تا این لحظه همین طور بوده است ... !
-
تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید
-
September 13th, 2012 10:14
# ADS
-
September 13th, 2012, 10:38
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از mohamad2314 به دلیل پست مفید
-
September 13th, 2012, 13:21
سلام امروز يعني پنج شنبه 1391/6/1391 اين پس ميزارم که بدونن جديد هست
1-بنده به ايشون تماس گرفتم واسه انتقال دامنه ج ندادن بعد تماس گرفتم رد تماس دادن و کلا خط من رفت رو رد تماس حالا بين همون ساعت زنگ زدم که گفته بودن 9تا 1 من 11:30 زنگ زدم چندين بار
2- هاست من چند وقته بالا نمايد تيکيت ميزنم ج نميدن
3-گفتم تيکت اصلا ناحيه کاربري من ميگه رمز اشتباه ولي تو کوکي من رمز درسته ميرم قسمت فراموش کردن رمز ميزنم ايميل مياد واسم ميگه لينک اشتباه هست
4-حالا.... رفتم دوباره ثبت نام کردم تيکيت زدم مشکلات بالا رو گفتم انگار نه انگار من دارم تيکيت ميزارم
5-سايت ايشون چند روز پيش هک شد کي هک کرد؟ نميدونم
با سلام
براي فکر کنم بار 5 دارم نامه ميدم ولي رسيدکي نميشه البته از ايميل بود چون وارد ناحيه کاربري نميشه
من هاست دارم ولي نميتونم وارد ناحيه کاربري بشم دليلشم اينه که ميگه پسور اشتباه هست ولي توي کوکي درسته به هر حال زدم بازيابي رمز ولي وقتي روي لينک که اومده تو ايميل ميشگه اين لينک نا معتبر هست چند باز امتحان کردم hector_1365@yahoo.com
ايميل اصلي منه ولي مجبور شدم يه بار ديگه ثبت نام کنم
مشکل اصلي من اينه وارد هاست نميتوم بشم ............... اين لينکي هست که خودتون داديد ولي الان ديگه چند روز وصل نميشه حتي با **** زدم وارد نشد
به دوستان هم دادم وارد نشد
لطفا ايندفعه ديگه ج بدين
لطفا مشکل ناحيه کاربري و هاست بنده رو حل کنيد
----------------------------
انگار اصلا کسي نيست تا ج بده ................
سلام کسي نيست ج بده؟ تو رو خدا ج بديد
خواهشا ج بديد من چيکار کنم ميدونم با اينهمه تيکت خسته هم شديد اما به من حق بديد من هر کاري ميکنم وارد هاست نميشم خو چيکار کنم کمک کنيد
اصلا توهين کردم که حلا ج منون نداده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با بهرتين نحو ممکن با ايشون برخورد کردم که نگن توهين کردي فلان و فلان مدرکم کاملا حق با منه
6- شرمنده اينو ميگم مدير فرانتفورک ولي بنده به سايت فتا شکايت کردم دلايلمش معلومه
دوستان عزيز با اين همه پستي که گذاشتيد هيچ فايده نداره
کلا من رو هم رفته 21000ت پول هاست و دامين من شده اصلا مسئله پول نيست کلا من هاست ديگه دارم کارمم دارم انجام ميدم ولي
مسئله مهم ايشون با رفتارشون دارن توهين ميکنن
-
تعداد تشکر ها ازserok به دلیل پست مفید
-
September 13th, 2012, 21:04
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
serok
6- شرمنده اينو ميگم مدير فرانتفورک ولي بنده به سايت فتا شکايت کردم دلايلمش معلومه
مسئله مهم ايشون با رفتارشون دارن توهين ميکنن
شما از سایتش شکایت کردید از سایت پلیس فتا؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
September 13th, 2012, 21:45
اره عزيز شکايت کردم واسه چي؟
-
-
September 13th, 2012, 21:46
عضو انجمن
چیزی درست نمیشه و به جای ختم نمیشه با شکایت از خود پلیس یا فتا پلیس یا هر کسی دیگه . نیازمند اخبار جدید هستیم که بررسی پرداخت های مشکل دار دیتا سنتر به کجا رسیده است :|
-
-
September 13th, 2012, 21:58
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
serok
اره عزيز شکايت کردم واسه چي؟
اگه منظورتون این لینک هست:
ثبت شکایت | پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
خیلی وقته بسته است :
کاربر گرامی؛ به اطّلاع میرساند که سامانهی دریافت شکایات به علّت اجرای پارهای تغییرات تا اطّلاع ثانوی در دسترس نمیباشد. لذا خواهشمند است برای طرح شکایات خود از جرایم رایانهای و اینترنتی، ضمن مراجعه به دادسرا، طرح شکایت و دریافت مرجوعهی قضایی، به پلیس فتای استان متبوع خود مراجعه نمایید.
پلیس فضای تولید و تبادل اطّلاعات ناجا
چرا همه میخوان بیان تخریب؟ اونم با یک پست
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
September 13th, 2012, 22:02
خير عزيز يعني چي تخريب چرا از موضوع خبر ندارين الکي ميگين تخريب؟
https://www.cyberpolice.ir/forms/online-shopping-report
از اينجا فروشگاه اينترينتي
چون اون قسمت بسته بود اول مطمين بشين بعد بگين تخريب اوکي؟
-
-
September 13th, 2012, 23:10
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
serok
دوست عزیز این زمانی هست که شما میخواهین گزارش فروش گاهی رو بدین که وسایت خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران رو میفروشه
این لینک که من دادم لینک شکایت از افرادی هست که قانونی بوده کارشون اما نقصی در کارشون بوده
| onlineserver.ir
-
-
September 13th, 2012, 23:17
به هر حال بايد از يه جايي شروع کنم به اونجا هم ميرسم يا به حقم ميرسم يا خير تا خدا چي بخواد
-