بیخیال سرور شدم
به عنوان دی داسر ازش استفاده می کنم![]()
متاسفانه ایران هست دیگه ! دوستان فعلا از آدرس زیر استفاده کنند
فرا نتورک - سبد خرید
این قضیه همون آزادمرد بودن هست که در عاشورا لشکر مقابلش با ادعای دین داشتن شمیشیر کشیدن به رویش و بوی از آزاد مردی نبرده بودن . در ضمن فقط ایران نیست . مردم کوفه توی جهان معروف هستن بعد ایران جدید
آقای پارسیان دیتا سنتر میگه نه تنها جریمه تخلف بانکی و حساب پرداخت باید کنید .بلکه باید خود سرور رو هم تمدید کنید یعنی - جریمه + هزینه خود سرور چقدر نامردن
supportv3@ovh.net
Sujet :
help me
Date :
2012-09-11 15:26:36
Contenu :
Hello Sir, Your service has been suspended because we received an opposition of the bank about one your payment. Therefore, we have suspended your services and your account. To reopen them we need information about the payments of bc13987399 and bc14541510 by card. Then we would reopen your account and allow you to renew your services. Do not hesitate to contact us if you have any question. Best regards Eric L.
فقط یه سوال از شما دوست عزیز! توی ایران مَردمی که خیلی عاقل هستند عقل مبارکشون به چشمان گُهر بارشون هست! ایشون که Tech دامنه به اسمشون هست و دسترسی دارند. طبق عکسی که ضمیمه هست آقای مسعودی با یوزر خودشون لاگین میکنند رو ثبت میکنه که امروز یک دفعه چنین اتفاقای افتاد و آن هم همین الان بوده!
دو حالت وجود داره!
1- آقای پارسیان مثل قضیه اینترپُل و remove کردن از black list یک روزه! و یا پرداخت 10هزار یورو جریمه به دیتاسنتر(که هنوز سرورها بسته هست با اینکه پرداخت انجام شده!!!) دوباره دارن مثل کودکان خوردسال یک بازی جدید شروع میکنند.
2- یوزر و پسورد ایشون در سایت NIC هَک شده باشد...
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
برای من که غیر قابل باور هست آقای مسعودی با این همه اعتبار کاری دارن بیان همچین کاری انجام بدن !!!!!
به نظر من کار آقای مسعودی نیست با شناختی که ازشون دارم !!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)