نقل قول نوشته اصلی توسط CityKala.net نمایش پست ها
ههههههه
با آقای پارسیان همین الان تماس گرفتم :دی

میگن پولی وجود نداره که بخوام بستنی بخورم :دی علاوه بر این میگه لینک پرداخت دیتاسنتر رو میدم آخر هر جملشونم جای گل پسر میگن جیگر
حالا جیگر:دی تکلیف ما که رو هواییم چیه!!! من برم به لگال دیتاسنتر بگم شرمنده ما این 2 ماه رو دو در کردیم به بزرگی دیتاسنترتون ببخشید
منم که دو روزه جای غذا استرس به همراه فحش میل میکنم :دی

This dedicated server ks395145.kimsufi.com is expired
Serveur dédiés
Date de création : 2012-03-09
Date d'expiration : 2012-07-09
دوست عزیز یعنی 2 ماه سرور شما همینجوری بوده؟؟؟ هر 2 ماه سرور شما پرداخت شما و لینک فاکتورها ارسال شده
نقل قول نوشته اصلی توسط HAMi نمایش پست ها
عزیزان همونطور که میبینید سایت فرانتورک دوباره بالا امده و اقای پارسیان به تماس ها پاسخ میدن هرچند کاری از پیش نمیره اما این بحث خوردن پول ها رو فعلا بیخیال شید و سعی کنید با خود ایشون صحبت کنید یا اقای پارسیان بیان همینجا و جواب مردم رو بدن.
با این حرفا چیزی حل نمیشه گیریم اصلا از ایشون شکایت کردیم و دست گیر هم شدن!! ایا اطلاعات از دست رفته برمیگرده؟100 تومان 200 تومان پول چیزی نیست که بگیم زندگیه کسی رو بهم زده....پول در هر صورت دیر یا زود برمیگرده.مهمه اطلاعاتتون هست که روی اون سرور ها هستند و باید برگرده.
قرار بود امشب اقای پارسیان خبرش رو بدن ولی ....
پولی نبوده که ما بخوریم دوستان یعنی فکر میکنن با این 100 تومان 500تومان ها ما الان میلیاردر شدیم؟ اگه پولی بود که برگشت میدادیم

نقل قول نوشته اصلی توسط CityKala.net نمایش پست ها
من متوجه نمیشم در مورد متنتون با آقای پارسیان هستید یا با من!
@ آقای پارسیان سعی دارند مشکل رو حل کنند ولی دیتاسنتر به هیچی قانع نمیشه!
با تشکر از شما که در جریانید

نقل قول نوشته اصلی توسط HAMi نمایش پست ها
وقتی دیتا سنتر جریمه تعیین میکنه یعنی بعد از پرداخت اجازه میده به سرور دست رسی پیدا کنید....پس مشکل اینجاس که جریمه هنوز پرداخت نشده و ما مثل چی اینجا نشستیم منتظر هستیم معجره اتفاق بیفته....
دوست عزیز جریمه پرداخت شده....

نقل قول نوشته اصلی توسط IBO_VM نمایش پست ها
با سلام
گفتن دوشنبه جواب می دن اینم از سه شنبه و خبری نشد.قابل توجه دوستان بگم که این ایمیل زدن به ovh هم جواب نمی ده و یه جور سرکاری هست:
This is my server details:
IP address: 176.31.107.182
Server name: ks392941.kimsufi.com
> (active in 24-48h)
The following root account has been configured on the server:
Username: root
Password: ****

I don't have any access to to my root by previous credentials.i contacted to the administrator contact(faranetwork.ir) and they replied to send you e-mail for transfer my server to this costumer plan: NIC-Handle:MB59658-OVH to be able make backup from servers files.please read these message and transfer these server to my handle plan.

Best regards,B.Matouri
اینم پاسخ جالبشون:
Hello,

Thank you for your request.

For security reasons, I could not help you about the server ks392941.kimsufi.com, you should contact your provider.

Only your provider can contact us for change account for ks392941.kimsufi.com.

Best regards,
Laurent R

نمی دونم یا ما حالیمون نسیت چی باید بگیم یا واقعا سرکاریه! بابا اینا هرچی بشون می گی مب گن باید سرویس دهنده ات بیاد درخواست بده. من نمی دونم چرا خودشون درخواست انتقال سرویس رو به پلن ما نمی دن؟ آقا اینم از NIC-Handle:MB59658-OVH لطف کنید خودتون بگید منتقل کنن به این هندل.ما که راه به جایی نبردیم!
با تشکر
دوست عزیز بهتون هم گفتم همین جواب رو میدن شما ایمیل رو برای من بفرستین من روی همین جواب بدم به دیتاسنتر میاد تو پنلتون این خواسته خودشون بوده!

نقل قول نوشته اصلی توسط Woshka نمایش پست ها
ماهه پیش طی تماسی که باهات داشتم حرف از دلار 1700 ای و یورو 2000 تومنی به عنوان سورس زدی و خیلی تعجب کردم
در صورتی که همه از نرخ دلار بالای 2000 تومن در ماه پیش آگاهیم

آیا همین سورس با این قیمت ارزون نبوده که مشکل ساز شده ؟
من حدودا تا 5 ماه پیش که براتون پرداخت امنجام دادم با سورس های کاملا درست و حتی افراد حقیقی در قرانسه براتون پرداخت کردم
آیا برای ما هم قرار هست که مشکل پیش بیاد چون ما براتون پرداخت با منبع درست انجام دادیم و حالا شما هکی زدید
پس ما هم مورد بازخواست قرار می گیریم؟
در مورد ارز! نمیدونم چقدر بازار بورس کار کردی ! ولی اگه بلد باشی تو بازار بورس پولت رو عوض کنی با یک پول دیگه میتونی همیشه هر ارزی رو 200 تا 250 تومان پایین تر بگیری! ما هم هکی نزدیم! اگر هکی زده بودیم! که الان پول ها رو پس میدادیم اینقدر هم مصیبت نداشتیم! در مورد شما خیر مشکلی برای شما نیست

نقل قول نوشته اصلی توسط akonews نمایش پست ها
با تشکر از آقای حسینی مدیریت فتای استان خراسان رضوی و زحمت های عموم برگه جلب آقای مبین پارسیان صادر شد.
منتظر اطلاع رسانی های بعدی من باشید.
کسانی که پولشون خورده شده خواهشا فقط شماره تماسشون رو پخ کنند تا با آنها تماس گرفته شود.
موفق و پیروز باشید دوست عزیز! حتما شماره تماستون رو برام بفرستین خودم بیام! چون ما هم اینجا مدارکی داریم! چقندر قند که نیستیم! منتظر شماره تماس شما هستم!