نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 119

موضوع: ارزون فروشی دیگه تعطیل :) (همکاران هاستینگ و سرور وارد شوید )

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن hpnn.wm آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

پیش فرض پاسخ : ارزون فروشی دیگه تعطیل :) (همکاران هاستینگ و سرور وارد شوید )

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza.076 نمایش پست ها
    عزیزان
    کسی اینجا هست که تخفیف ماه اول یا 3 ماه تخفیف رو ارزان فروشی بدونه؟
    به نظر شما سیاست کاری کسی که به جای هزینه در تبلیغات به تخفیف ماه اول بپردازه مشکلی هست؟
    مثلا
    یه شخص میخواهد سرویس خود را به فروش برساند
    اولین راه اینه که میاد تبلیغات میکنه در سایت های دیگران که مبلغ بالایی برای اینکار نیاز هست که خود شما ها خوب خبر دارید همینطور روشنه که فرد برای تبلیغ هزینه ی زیادی میکنه و شاید نیز تمام سود او نیز برای تبلیغ برود
    حال شخصی به جای تبلیغ قیمت ماه اول رو تخفیف میده که باعث جذب مشتری میشه و در گاهی اوقات نیز خیلی به صرفه تر از تبلیغ میشود
    خوب دوستان مشکل روش دوم چیه که این اقای مددیان اینگونه با من رفتار میکنند؟
    واقعا خجالت اوره که ایشون اینگونه حرف میزنند
    همچنین ایشون در پست زیر ادعا تحصیل در دانشگاه صنعتی شریف هستند در حالی که اینگونه صحبت میکنند. واقعا شرم اوره
    http://www.webhostingtalk.ir/f118/54...tml#post518180

همچنین ایشون میگویند بنده در 14 پست اول تاپیک با فروشنده هایی که تخفیف ماه اول میدهند مخالفت کرده ام و از صفحه 14 که این پست را وارد نموده ام (لینک زیر) با فروشنده ها موافقت کرده ام و آدم دو رویی هستم!!! اما جالبه در همین پست نظرات تمام دوستان جمع آوری شده و نظر تخفیف ماه اول نیز نظر خود شما ها بود که من وارد نموده ام و قبل از آن هیچ پستی در مورد تخفیف ماه اول صحبتی نداشته ام!!!
    http://www.webhostingtalk.ir/f118/54...tml#post500741
    اما با این حال ایشون به سوال بنده در لینک پاسخ نداده اند و همچنان در انجمن اقدام به توهین به بنده میکنند. نمونه ی زیر:
    http://www.webhostingtalk.ir/f118/58...tml#post539154
    متن: چند موردش رو دیدم و به خاطر شکایت از یه احمق که این همه پست و لایک جمع کرده بود 1 هفته بن شدم

من نمیدونم باز کردن یه تاپیک چقدر پست و لایک به بنده اضافه میکنه؟ من هیچ نیازی به پست و لایک ندارم و قبل از اقدام به فروش سرویس اقدام به باز کردن تاپیک نموده ام
    لطفا به این سوال هم جواب بدهید دوست عزیز:
    http://www.webhostingtalk.ir/f118/54...tml#post537485
    هیچ یک از پست های من در ان تاپیک ویرایش نشده است یا در همان لحظه ویرایش شده میباشد
    اقای محترم شما همه افرادی که توی اونجا پست داده بودند توی صفحه 15 به بعد جمع بندی کردی و به نظر اون ها احترام گذاشتی (فرض می کنیم , دل ها رو فقط خدا می دون)
    ایا شما از اون افرادی که توی اون 14 صفحه اول بهشون توهین کردی , مسخره شون کردی چه فروشنده چه خریدار ها (توی قسمت درخواست سرویس) معذرت خواهی کردی؟
    هیچ کدوم از این افراد دوست و اشنا و یا فامیل من نیستند ولی اگر یک ذره از اون همه که سنگ کوروش رو به سینه می زنی به اندازه مورچه از کوروش یاد می گرفتی (اخلاق و عدالت)
    بد نبود و بلد بودی که چطور باید کاری و یا حرفی رو که می زنی و یا انجام می دی عمل بکنی
    ولی حیف همه چیز به حرف هست
    واقعا متاسفم و دوست ندارم دوباره به خاطر شما 1 هفته بن بشم

2. تعداد تشکر ها از hpnn.wm به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)