با سلام خدمت دوستان داغدار
منم یکی هستم مثه همه شمایی که قربانی این ماجرا شدید
بنده یک سرور ویندوزی که به عنوان بک آپ ازش استفاده می کنم داشتم، که به لطف همون جواب مضحک "ارتقا به پورت 10 گیگ و..." اون سرورو کلی دیتای مهم رو از دست دادم و یک سرور دیگر که روش مجازی ساز نصب است فعلا آپ هست اما دسترسی روت ندارم
تو این چند روزه خیلی پیگیر بودیم ما، اما ظاهرا نباید خیلی امیدی به باز شدن سرورا داشت،
چاره نیست جز اینکه طی عملیات ضربتی ازین فرصتی که تا پایان تاریخ سرور مونده استفاده کنیم و از وی پی سا بک آپ بگیریم.
به دیتا سنتر هم که تیکت میدیم یه جورایی می پیچونن مارو
اینم نمونش :
در ادامه اگه فرصت شد آموزش نحوه بک آپ گیری از سرور ویندوز به نحوی که از کل ویندوز بتونید یک خروجی OVF و یا Vmx بگیرید رو اینجا قرار بدم، تا لااقل بتونید تلفات رو به حداقل برسونیدDear customer,
Your server is actually suspended. Please contact
the technical support for more details.
Kind regards,
Fedia S
فکر کردی اینجا اروپاست ! یه چیز بگم خیال همتونا راحت کنم .امروز از فتا زنگ زدند به من گفتن بیا .ما هم ترسون ترسون رفتیم گفتم چی شده گفت میخایم پروندتونا به جریان بندازیم گفتم من ک کاری نکردم گفتن همون شکایتی مبنی بر کلاه برداری اینترنی که سال 88/10/20 انجام دادی
گفتم یادم نیست ولی نترکید بعد 3 سال پروندما دارید تازه برسی میکنید .
اینجا پول کلاه برداری کنی کارت ندارن . فقط دست دختر تو دستت باشه باباتو در میارن ...
خارج از شوخی میگم با شکایت به جایی نمیرسید برید یا رو بدوزدید کلیه هاشو بفروشید .
یا ادرس خونشو پیدا کنید اتیش بزنید .بد یارو بیوفته دنبال شما .چون به هیچی نمیرسید حتی یه هزاری
( از یه دوستام 57 میلیون از حساب عابرش ***یدن با این که یارو شناسایی شده 2 ساله پلیس فتا (پنیر فتا) پیگیر نشده)
این دوستمون هم راست میگه از حساب خودم حدودا 1ملیون خورده ای برداشتن رفتین تهران بعد فتا و خیلی نامه بازی و کاغذ بازی و دادن پول به دولت کسی هزینه ای برگشت نزد و در حالی که طرف گرفته بودن هم پولی برگشت نزدن
کلات شکایت معنی نداره با خودشون حرف بزنین یا همون ادرس خونه شون رو دربیارین
بابا کجای کارید؟!!
پلیس فتا به همان اندازه که مال باخته اید از شما پول میگیرد و آخرشم پولی که از دست داده ای را نمیگیرید!!!
به این خاطر که مردم نروند شکایت نکنند
پلیس فتا فقط کلاس فتا هست نه پلیس فتا
مثل اون قصیه گذاشتن آنتن در منطقه ی اجلاس و اینترنت پر سرعت برای کلاس دادن به گدا گشنه ها که ما اینترنت پر سرعت به صورت رایگان به مردم میدهیم
ربطش به این است که سرور لینوکی روی سرور اصلی که تحویل شرکت فرانتورک و آقای پارسیان است
متوجه شدی ؟
اخه خودشون نوشتند عابر بانک
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)