-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
دوست عزیز پنل منو بستن خوب این وسط یکی به من بگه چه ربطی به پنل فرانتورک داره ؟
خوب لابد پرداخت های اونم مشکل داشته که بستن وگر نه هیچ سرور از پنل من روی پنل اونا نرفته که به خاطرش شما منو متحم می کنید من 1.800.000 دادم کوهی اونم پول رو داد به فرانتورک و ازشون سرور خریده حالا میشه بگی این وسط سرور های اونو بستن چه ربطی به ما داره ؟
طرف اومده میگه بخاطر ما اونو 10000 یورو جریمه کردن شما هم باور می کنید اگه راست می گه مدرک ارایه کنه و بیاد بگه دلیل بسته شدن سرور هاش چی بوده !
ویرایش توسط zcj : September 9th, 2012 در ساعت 13:43
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
کاری ندارم جناب جلودار مشکل داشته یا نداشته یا ......
ولی ovh دیتاسنتری هست که هیچ وقت همه رو به یک چشم نمیبینه! این مورد که سرورهای جناب کوهی باعث مشکل شده فرانتورک شده از پایه منتفی هست . طبق روال کاری دیتاسنتر همچین چیزی نیست. حتی اگر در پنل دیگری منتقل شده باشه ، فقط و فقط سرورهای جناب کوهی به مشکل برمیخورند نه فرانتورک! پس باید حرف حق رو بزنیم در این مشکل سرورهای جناب کوهی هیچ نقشی در مشکل دار شدن سرورهای فرانتورک نداشتند.
پ.ن: این پست بنده جنبه حمایتی از افراد رو نداره فقط جنبه اطلاع رسانی هست.جناب کوهی هم درس و مشقش تموم شد بیاد پست بنده رو بخونه باید یه بیگ لایک بزنه! چون خودش میدونه! یک ماه قبل از اینکه سرورهاش مشکل پیش بیاد با بنده در تماس بود بهش گفته بودم سورس پرداختت بو میده.ولی کو گوش شنوا!
الان تو نمیفهمی منظور من چیه نه ؟ من شغلم هاستینگ نمی تونم به خودم اجازه بدم یه عده د.زد بیان گند بزنن به شغلم . تو میری از ovh با پول هکی سرور میگیری جدا از اینکه همین الان هزاران نفرو رو به صورت غیر مشتقیم متضرر کردی باعث میشی پس فردا یکی مثل من بخواد بره سرور بگیره از قبل انگ *** بودن روم بخوره .
خوشم میاد خوب خودتو میزنی به اون راه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)