-
September 9th, 2012, 11:53
عضو انجمن
پاسخ : فرانتورک چی شد ؟

نوشته اصلی توسط
Masoud.B
جناب دانیال جلودار یکی از بزرگترین هکران کردیت کارت و پی پال در ایران دسته گل جدید را به شما صمیمانه تبریک عرض میکنم .
پ . ن : تو رو چه به هاستینگ ؟ قالب کردن اکانت هکی اینترنت ماهواره ای به ملت کافیت نبود ؟
من 5 دلار باید پرداخت کنم جایی
میشه ایشون مفت پرداخت کنه ؟
-
تعداد تشکر ها ازreza* به دلیل پست مفید
-
September 9th, 2012 11:53
# ADS
-
September 9th, 2012, 11:58
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
امروز یک شنبه هست و تو اروپا روز تعطیل حساب میشه و کارت راه نمی افته
باید تا 2 شنبه صبر کنید همین
بله من هم در حال انتظار هستم تا 2 شنبه که اطلاعاتم برگرده نه اینکه تازه بیان به من خبر بدن که چی شده
-
تعداد تشکر ها از HAMi به دلیل پست مفید
-
September 9th, 2012, 12:36
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
faranetwork
2- فقط از طریق ایمیل faranetworkserver@gmail.com پیگیری کنید برای برگشت وجه پیام خصوصی که میدین من که نمیدونم شما کدوم یوزر هستین ایمیل بدین که بدونم کدوم یوزر بوده و چی بوده
درورد بر جناب پارسیان
شما انگار سایتتون رو بک اپ زدین اطلاعات من از سایتتون پاک شده
سرویس هام و تیکت ها........
چزور میخواهین سرور من رو ببینین کی هستم الآن؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
September 9th, 2012, 13:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
zcj
2 تا اسب پادشاه رو خاستن نعل بزنن یه مرچه اومد گفت ما 3 تا رو کجا می برید .
حاجی شما چته خودتو قاطی می کنی اصلا بسته شدن سرور های فرانتورک به ما ربطی نداره بعدش شما فکر کنم یه جات داره می سوزه که خودتو قاطی می کنی
واقعا" خیلی پوستت کلفت شده یکی باید پَرِتُ بچینه . من سایت افلاین داشتم همون موقع که مک هک میکردی میومدی 2 میلیون میفروختی الان اومدی گند بزنی به بازار هاستینگ ؟ امثال تو آبروی ایرانی جماعت رو همه جا بردن . باعث شدین خارجیا ما رو به چشم د.ز.د ببینن . نمی دونن که یه ابله مثل تو داره این وسط از آب گل آلود ماهی میگیره
پ.ن : من جاییم نمی سوزه پسرجون اسم تو اومد اینجا خواستم معرفیت کنم این تازه واردا که تو رو نمی شناسن با طناب تو نرن تو چاه
ویرایش توسط Masoud.B : September 9th, 2012 در ساعت 13:29
-
تعداد تشکر ها ازMasoud.B به دلیل پست مفید
-
September 9th, 2012, 13:31
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
zcj
2 تا اسب پادشاه رو خاستن نعل بزنن یه مرچه اومد گفت ما 3 تا رو کجا می برید .
حاجی شما چته خودتو قاطی می کنی اصلا بسته شدن سرور های فرانتورک به ما ربطی نداره بعدش شما فکر کنم یه جات داره می سوزه که خودتو قاطی می کنی
واقعا که امیدی اینجا طلبکارم شدی والا خجالتم خوب چیزیه
مثل ایکه باعث این همه فروپاشی ها جناب عالی هستی ها
-
تعداد تشکر ها ازsarwhost به دلیل پست مفید
-
September 9th, 2012, 13:33

نوشته اصلی توسط
Masoud.B
واقعا" خیلی پوستت کلفت شده یکی باید پَرِتُ بچینه . من سایت افلاین داشتم همون موقع که مک هک میکردی میومدی 2 میلیون میفروختی الان اومدی گند بزنی به بازار هاستینگ ؟ امثال تو آبروی ایرانی جماعت رو همه جا بردن . باعث شدین خارجیا ما رو به چشم د.ز.د ببینن . نمی دونن که یه ابله مثل تو داره این وسط از آب گل آلود ماهی میگیره
پ.ن : من جاییم نمی سوزه پسرجون اسم تو اومد اینجا خواستم معرفیت کنم این تازه واردا که تو رو نمی شناسن با طناب تو نرن تو چاه

همون موقع مک 10 مگ می خریدی کلی دانلود میزدی حال شو می بردی حالا اومده به من درس اخلاق می دی ؟
-
تعداد تشکر ها از zcj به دلیل پست مفید
-
September 9th, 2012, 13:35

نوشته اصلی توسط
sarwhost
واقعا که امیدی اینجا طلبکارم شدی والا خجالتم خوب چیزیه
مثل ایکه باعث این همه فروپاشی ها جناب عالی هستی ها
دوست عزیز پنل منو بستن خوب این وسط یکی به من بگه چه ربطی به پنل فرانتورک داره ؟
خوب لابد پرداخت های اونم مشکل داشته که بستن وگر نه هیچ سرور از پنل من روی پنل اونا نرفته که به خاطرش شما منو متحم می کنید من 1.800.000 دادم کوهی اونم پول رو داد به فرانتورک و ازشون سرور خریده حالا میشه بگی این وسط سرور های اونو بستن چه ربطی به ما داره ؟
طرف اومده میگه بخاطر ما اونو 10000 یورو جریمه کردن شما هم باور می کنید اگه راست می گه مدرک ارایه کنه و بیاد بگه دلیل بسته شدن سرور هاش چی بوده !
ویرایش توسط zcj : September 9th, 2012 در ساعت 13:43
-
تعداد تشکر ها از zcj به دلیل پست مفید
-
September 9th, 2012, 13:41
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
zcj
دوست عزیز پنل منو بستن خوب این وسط یکی به من بگه چه ربطی به پنل فرانتورک داره ؟
خوب لابد پرداخت های اونم مشکل داشته که بستن وگر نه هیچ سرور از پنل من روی پنل اونا نرفته که به خاطرش شما منو متحم می کنید من 1.800.000 دادم کوهی اونم پول رو داد به فرانتورک و ازشون سرور خریده حالا میشه بگی این وسط سرور های اونو بستن چه ربطی به ما داره ؟
مگه مبین برای حفظ سرورا اون سرورارو از پنل شما انتقال ندادن رو پنل خودشون؟
-
-
September 9th, 2012, 13:45

نوشته اصلی توسط
sarwhost
مگه مبین برای حفظ سرورا اون سرورارو از پنل شما انتقال ندادن رو پنل خودشون؟
نه عزیز وقتی پنل ادمین بسته شده و به هیچ وج نمیشه تمدید کرد چه جوری ایشون سرور ها رو انتقال داد ؟
این واقعا واسه من سوال هست !
-
-
September 9th, 2012, 13:46
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از Masoud.B به دلیل پست مفید