-
September 8th, 2012, 15:11
پاسخ : فرانتورک چی شد ؟

نوشته اصلی توسط
CityKala.net
مشکل از دیتاسنتر نیست میندازن گردن دیتاسنتر تا پول ندن!
مشکل از ایشون و یورو هاشون مشکلات دیگه
به قرآن قسم توی این 9 ماهی که با آقای پارسیان کار کردم 3 ماه یک بار سرورمونو یا یادشون رفته تمدید بزنن یا چیز دیگه که مجبور شدیم سرور جدید بگیریم 3 ماه به 3 ماه عوض کنیم
پول خسارت مارو شما باید بدی چون اول گفتی میشه سرورتو تمدید بزنم بعد روزه آخر سرور گفتی نمیشه!
من روز آخر که روت سرور قطع شد باید چیکار میکردم گفتی وی پی اس بک آپ میدم که ندادی گفتی پولتو برمیگردونم که برنگردوندی حالا اومدی اینجا طلبکارم هستی ؟؟ این پول ها خوردن داره به نظر خودت؟؟ شعار میدی که پول مردم رو بر میگردونم؟؟
کو پول ؟؟؟ آخر تراکنش حساب من 30000 هزار تومان بوده کلا! این 125 هزار تومان پول سرور هست؟؟
مشخصات حقوقی خودتون رو ارسال کنید حتما میام فتا! حتما!
سریع بفرست که وقت چک و چونه زدن با جناب عالی رو ندارم!
CityKala.net شما از مراجع قانونی پیگیری کنین در مورد سرورتون هم وقتی پول نمیدی قرار نیست تمدید بشه! عاشق چشم و ابروی شما نیستیم که!در مورد آقای کوهی خودش اعلام کرده به جلودار واگذر کرده پس برین از جلودار پول بگیرین! ما فقط حل مشکل خواستیم بکنیم که کباب شدیم!
در پایان!
1- طبق آخرین صحبت با دیتاسنتر چند دقیقه پیش گفتن که سرور ها فرمت نشده ! حتی سرورهای که 10 روز پیش بسته شده و تا زمان حل مشکل فرمت نمیشه
2- فقط از طریق ایمیل faranetworkserver@gmail.com پیگیری کنید برای برگشت وجه پیام خصوصی که میدین من که نمیدونم شما کدوم یوزر هستین ایمیل بدین که بدونم کدوم یوزر بوده و چی بوده
-
تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2012 15:11
# ADS
-
September 8th, 2012, 15:17
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
faranetwork
CityKala.net شما از مراجع قانونی پیگیری کنین در مورد سرورتون هم وقتی پول نمیدی قرار نیست تمدید بشه! عاشق چشم و ابروی شما نیستیم که!در مورد آقای کوهی خودش اعلام کرده به جلودار واگذر کرده پس برین از جلودار پول بگیرین! ما فقط حل مشکل خواستیم بکنیم که کباب شدیم!
در پایان!
1- طبق آخرین صحبت با دیتاسنتر چند دقیقه پیش گفتن که سرور ها فرمت نشده ! حتی سرورهای که 10 روز پیش بسته شده و تا زمان حل مشکل فرمت نمیشه
2- فقط از طریق ایمیل faranetworkserver@gmail.com پیگیری کنید برای برگشت وجه پیام خصوصی که میدین من که نمیدونم شما کدوم یوزر هستین ایمیل بدین که بدونم کدوم یوزر بوده و چی بوده
عزیز من چند بار ایمیل بزنم ؟ ایمیل من نام کاربری بنده هست ! یه هزینه میخوایین برگشت بزنید
لطفا سریع تر برگشت بزنید ...............
-
تعداد تشکر ها از asrhosting به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2012, 15:18
عضو جدید
اقای پارسیان در مورد برگشت اطلاعات و اینکه کی میتونیم دست رسی پیدا کنیم.و اینکه اصلا به اطلاعات میرسیم یا ؟
ممنون میشم جواب قانع کننده بدید ..چون همونظور که میدونید دیتا سنتر امروز و فردا جواب نمیده.
سایت من الان رو هواست!اگر میخواید لینک بدم بببینید.البته بهتره بگم سایت های من رو هواست
-
تعداد تشکر ها از HAMi به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2012, 15:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
faranetwork
آقای جمشیدی ! شما کلا 450 هزار تومان دادین برای تمدید 2 سرورتون که یکیش مال ما بوده یکیش مال ما نبوده! خودتون از جای دیگه خریدین ما فقط تمدید کردیم..پس مسئولیتش با خودتون هست ...و هم اینکه شما هنوز خودت 80 هزار تومان به خاطر vat اکانتتون به ما بدهکاری...و هم اینکه تا جایی که یادمه اول برات پرداخت زدم بعدش شما پول دادی! یکم قدر شناس باش! اون روز که گفتی تصادف کردم سرورم رو تمدید کن بعدا پول میدم میتونستم بگم نه! پس کمی قدر شناس باش!
به خاطر پرداخت شما کلا پنل منو دیتا سنتر مسدود کرده ....
شما درست می گی ...
بنده تصادف کردم اونم نرسیده به شهر شما ...
شما لطف کردی و سرور رو با کارتی که مشکل داشته و یوروهای اون هکی بوده تمدید کردی ...
مگه روز بعد نگفتی هزینه و من برات نریختم ؟؟
پرداخت رو شما انجام دادی ...
سرورهای من همه مسدود شده ...
باید جوابگو باشی ...
مرد حسابی تو بعد از اینکه از واریز پول مطمئن شدی دیگه جواب تلفن های منو هم ندادی ....
فقط بگو هزینه ما رو کی عودت میدی همین ....
-
تعداد تشکر ها از DVBBaz به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2012, 15:55
عضو انجمن
آقای پارسیان ایمیل زدیم -شماره کارتم دادیم مبلغ گفتیم این پول سرور که ار خودتان خریدیم تحویلم ندادین برگشت بزنید
ایمیل و نام کاربری :mohamad3218@gmail.com
-
تعداد تشکر ها از mohamad2314 به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2012, 16:05
سلام
اقای پارسیان چرا داری چرت میگی پنل کوهی بسته شد درست اما هیچ کس نمیتونست سرور شو ببره روی یه پنل دیگه شما پنل تو بستن چه ربطی به ما داره شما که می دونستی سرور ها با دلار هکی هست چرا اومدی سرور های یکی دیگه رو اوردی رو پنلت که الان به خوای بابتش ضرر بدی شما پنل تو بستن مثل مرد دلیل شو بگو نه بیا یکی دیگرو مقصر کن .
-
تعداد تشکر ها ازzcj به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2012, 16:12
سلام .
میشه بپرسم کی به بنده بک آپ رو میدید؟
بخدا پول نمیخوام و پول بخوره وسط فرق سرم .
والا زندگیم بهم ریخت .
من فقط میخوام انتقال بدم به هاستینگ جدید و دوباره ادامه بدم .
دامنه هم درستش میکنم و اگه اون مشکل نداشته باشه میرم انتقال میدم و میرم سراغ زندگیم .
فقط بک آپ میخوام .
ایمیل هم دادم :
p30full.com@gmail.com
بک آپ سایت p30full.com رو میخوام بقرآن .
سایتم ، زندگیم ، همه چیزم به این بستگی داره و تا شب نرسه کارم به بیمارستان میکشه .
شکایت هم نمیکنم چون میدونم شما هم تقصیر کار نیستید اما خواهشا پیگیری کنید که ثواب داره .
من منتظرم جنابآقای مبین پارسیان .
من به اون فرانتورک سرور ایمیل زدم .
ممنون
یاعلی
-
تعداد تشکر ها از MR-KH به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2012, 16:58
پیشنهاد می کنم تا دیرتر نشده شکایت کنید . بعدا اگه زمان زیادی ازش بگذره دیگه فایده نداره . فقط به عنوان پیشنهاد
-
تعداد تشکر ها ازmohsened به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2012, 17:49
عضو جدید
من ایمیل زدم ! پاسخی دریافت نشد !
حالا دوباره ایمیل میزنم !!! شما بررسی کن !
جواب همه رو میدی غیر از جواب من !؟؟
من که گفتم درکت میکنم روت فشاره ! شما هم درک بفرمااااا
-
-
September 8th, 2012, 17:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
faranetwork
در پایان!
روت سرور هایی که قطع شده رو وصل کنید مشکل ما هم حل میشه!
سرور 24 ام اکسپایر میشده الان روتش قطع شده اکسپایر شده
فرمت بشه کی پاسخگو هست؟؟؟
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
-
تعداد تشکر ها ازCityKala.net به دلیل پست مفید