روی صحبت من به شما نبود این الفاظم واسه سر خیابون چاله میدونم نبود معلومه اصلن با اینورا آشنایی نداریدها ایشالا قسمت شد الفاظ چاله میدونرو خاور میکنم میفرستم برات
شما کلا نه سر پیازی نه ته پیاز
یادم نمیاد گفته شده باشه رفتن استراحت یا شما سرور اختصاصی نخریدید به صورت مستقیم یا کلا" چیزی بلد نیستی وقتی پنلی بسته شد دیگه کاری نمیشه کرد حتی اگه میرفت فرانسه یکم اطلاعاتتون رو بالا برید واویلا به دوستانی که ازتون سرور میگیرنشما نفهمیدی یا خودتو زیدی به نفهمی ایشون اصن به کسی نگفته بود پنل بسته شده یه بحث مسخره راه انداخته بودن از اینکه قراره دی سی پرت این قسمت از دیتاسنتر رو بکنه 10 گیک جناب آقای پر از اطلاعات و هزار بار مستقیم خرید کرده ، شما تاسفتو نگه دار واسه خودت
ایشون دو هفته من و به تمسخر گرفتن یه جواب چرت دادن توی تیکتها از اولم میدونستم چرته پول برگردودن هم فیلمه میخوای باور کن میخوای نکن چون قصد ایشون این بود که این مسئله به انجمن نرسه منم این و فهمیدم و همکاری که باهاشون کردم نیومدم تاپیک بزنمپول برگردون اگه فیلم قشنگی باشه که متاسفم ولی شما نمیتونی هرچیزی رو به تمسخر بگیره امیدوارم از این حرفتون شرمنده بشید وقتی پول بازگشت خورد
منم یادم نمیاد اطلاع رسانی کرده باشه که مشکل وجود داره داخل سایت میزدن دان فور مین تینیست اگه نمیدونید یعنی چی براتون معنی کنم درست زمانی که من استرس داشتم سرویس چی میشه سایت ایشون بسته بودیادم نمیاد گفته شده باشه رفتن استراحت یا شما سرور اختصاصی نخریدید به صورت مستقیم یا کلا" چیزی بلد نیستی وقتی پنلی بسته شد دیگه کاری نمیشه کرد حتی اگه میرفت فرانسه یکم اطلاعاتتون رو بالا برید واویلا به دوستانی که ازتون سرور میگیرن
مطمئنی الان کار نمیکنمشما هم تو چاله میدون کار میکردید موفق تر میشدید
آره به همون شکل که لیاقتشهشما همیشه به این راحتی واسه کسی دعا میکنید ؟ جز تاسف و سپردن به دست بالا دستی چیزی نمیتونم بگم
اگه میتونید این صفت و شلرو نشون بدید چرا شما اینقد دوس داری پز بدی عزیز دل هیچی ازت بر نمیاد فقط جنجال واقعا" متاسفم برات بهتره به همون چاله میدون برید بهتره و بیشتر درامد دارید![]()
تاپیک آقای موسوی من هیچ بی ادبی نکردم چون ایشون از اول کار صاف صادق گفتن پرداختا مشکل پیدا کردهدوستان عزیز واقعا" از لحن حرف زدن با ایشون از همه معذرت خواهی میکنم ولی ایشون همیشه همین کارو میکنه تاپیک آقای موسوی هم همین کارو کرد کلا" ادب حرف زدن در حد 1% ندارن + اصلا" بلد نیستن بفهمن که الان برای ایشون مطمئن مشکلی پیش اومده کله دوستان فهمیدن مشکل از طرف آقای کوهی بوده ایشون از الفاظی استفاده میکنه که واسه چال میدون به کار میره فقط
ضمنن شما داخل اون تاپیک کجا بودی ؟ لابد جز افردی بودی که تا قبل اینکه قرار باشه پول جمع بشه تاپیکرو به 98 صفح کشوندن و بعد از اینکه قرار شد پول جمع بشه تو عرض 6 تا 9 ساعت دو صفه رفت جلو !! ها !؟
کلا هروقت تو وضعیتی بودی که 350 تومن ضرر کردی میتونی بیای حرف بزنی قبلش هیسسس
به قول شما با تشکر