دوست عزیز چرا داغ میکنی.. من نمیدونم چرا همتون تا یک حرفی بهتون مزنیم بر میخوره. همتون میاید میگید شرکتید و فلان و بسال .. بعد میگیم مدارک بدید میگید داره برسی میشه.. بعد میاین میگین تمام شد شرکت شدید.بعد میگیم لینکش رو بگید بجای اینکه لینک رو بدید چند تاپیک میزنید قبلان گفتیم و نیازی به بحث نیست.. داداش محترم هاست 2 هزار تومان ماهانه نمیخواهیم بگیریم که. داری وی پی اس میدی ماهی قراره بالای 50 تومان بگیرید.با عرض پوزش اما کدوم خ ری میاد همینطوری به یک کاربر تازه کار که فقط ادعا میکنه 250 تا وی پی اس داره کاربر داره اعتماد کنه؟
شما آمدی تاپیک زدی من واقعا قصد خرید وی پی اس داشتم از leasweb چون هیچ کسی تا الان تو سایت نه نمایندش بوده و نه باهاش کار کرده.. اما چطور اعتماد کنم؟ شرکت هستید خوب لینکش رو بده تمام.. به خدا پشیمان میکنید همتون آدم رو. بعد میگید چراپاچه میگیرید و...
اگر منطق داشتید مثل بقیه شرکتها اطلاعات شرکت رو تو یک نت پد میریخیت و هر کی میخواست بهش نشون میدادی..مثا فضاها و پرناک و ایران هاست و...
حالا که اینطوریه و هر کی به هر کیه منم شرکت دارم.. وی پی اس میفروشم.سرور خصوصی هم دارم.. با قیمت ارزان هم میدم.. میفروشم و بیخیال میشم میرم پی کارم..
راجب همکارتون وبرنگ هم که گندش هر روز بیشتر داره در میاد..شما اگر نماینده همون هستی خدا به خیر کنه.