سلام

دوست عزیز اگه شما بخواهید واسه شروع سرور بگیرید حتما ضرر می‌کنید چون تا سایت شما راه بیفته زمان میبره و شما باید تو این مدت هزینهٔ سرور رو از جیب خودتون بدین ولی‌ بهترین گزینه واسهٔ شما هاست وارز هست که هیچ محدودیتی نداره ولی‌ اگه بخواید کارتون رو کمتر کنید و فایل هارو از سایت‌های دیگه دانلود نکنید و مستقیما توی سایتتون قرار بدین باید هاستی رو بخرید که بشه روش اسکریپت رپیدلیچ رو نصب کرد

اگه مایل باشید من می‌تونم ۵Gb فضا که واسه شروع خیلی‌ زیاد بهتون بدم با ۲۰۰Gb BW که اینم خیلی‌ زیاد (البته واسه شروع) و بقيه امكانات نامحدود بدم ماهی‌ ۱۸۰۰۰ ولی‌ اگه خواستید خرجتون کمتر بشه می‌تونم هاست وارز بدم که مثل همونه فقط شما نمیتونید رپیدلیچ روش نصب کنید

بازم اگه خواستین با شماره پشتیبانی‌ سایت یا ID پشتیبانی‌ تماس بگیرین تا اگه نیز به راهنمایی‌ بیشتری برای انتخاب سرویس داشتین راهنماییتون بکنیم!!!
:: SabaData.com :: میزبانی وب |هاست|دامنه|نمایندگی|وارز|م مولی |صبا دیتا

---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------

البته هاستي كه من گفتم فقط مال خودتونه و ميتونيد توش هر كاري بكنيد حتي ميتونيد سايتتون رو هم داخلش قرار بدين!
و اينم كه ميگين بعد از مدتي گرونش ميكنن نامردي چون به نظر من وقتي كسي پشتیبانی يه سايتي رو مي كنه بايى توي هر شرايطي از اون پشتیبانی بكنه نه اينكه بعدا دبه در بياره!!!