نوشته اصلی توسط lover_irani من هم اینترنت مخابرات مشهد دارم به شدت قعطی سرور داره و میخوام به جای دیگه نقل مکان کنم ! منم مشهدم داغونه... پیشنهاد میکنم از نانو تراشه مشهد وایمکس بگیرید سرعت 1mb تا 160kb دانلود میده
نوشته اصلی توسط DellQ منم مشهدم داغونه... پیشنهاد میکنم از نانو تراشه مشهد وایمکس بگیرید سرعت 1mb تا 160kb دانلود میده قیمتش رو میگید ؟ محدودیت دانلود یا دانلود رایگان نداره ؟
نوشته اصلی توسط lover_irani قیمتش رو میگید ؟ محدودیت دانلود یا دانلود رایگان نداره ؟ نمایندگی صبانت هاستن 24 گیگ سالانه پهنای باند--سرعت 1mb بدون کارت دانشجویی و..آزاد--شبا ساعت 2 تا 8 صبح و جمعه ها 2 تا 13 رایگان 300 تومان با مودم داخلی
نوشته اصلی توسط DellQ نمایندگی صبانت هاستن 24 گیگ سالانه پهنای باند--سرعت 1mb بدون کارت دانشجویی و..آزاد--شبا ساعت 2 تا 8 صبح و جمعه ها 2 تا 13 رایگان 300 تومان با مودم داخلی ساعت دانلود رایگانش هم سرعت همون 170 کیلوبایت هست ؟ آدرس سایتشون رو لطف میکنید ؟
نوشته اصلی توسط lover_irani ساعت دانلود رایگانش هم سرعت همون 170 کیلوبایت هست ؟ آدرس سایتشون رو لطف میکنید ؟ نه متاسفانه ساعت های رایگان 50kb دانلود میکنه توی سایت صبانت سفارش بدید فاکتر میره برای نانوتراشه فرداش تماس میگیرن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن