نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

موضوع: راه اندازی شرکت وایرلس

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن taghi.karimi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    237
    تشکر تشکر شده 
    1,618
    تشکر شده در
    1,255 پست

پیش فرض پاسخ : راه اندازی شرکت وایرلس

نقل قول نوشته اصلی توسط ourweb نمایش پست ها
    با سلام ببخشید از چه نوع میکروتیک باید استفاده کنیم و چقدر هزینه داره ایا کسی هست برامون کامل تنظیم کنه؟
    اگر برای مدیریت پهنای باند هست و وسعت کارتون زیاد هست !
    توصیه میکنم نسخه پولی پارس پویش را برای ISBng تهیه کرده و خود را از خیلی از دردسرها راحت کنید!
    هرچقدر هم که میکروتیک برای مدیریت پهنای باند قدرتمند است باز کاستی هایی دارد که در IBSng این موارد برطرف شده هست!

اگر که میکروتیک را برای روتینگ و منیج پهنای باند نیاز دارید ما میتوانیم این کار را برایتان با هزینه مناسب انجام دهیم!

Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596
    Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
    ...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA

عضو انجمن ourweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط taghi.karimi نمایش پست ها

اگر برای مدیریت پهنای باند هست و وسعت کارتون زیاد هست !
    توصیه میکنم نسخه پولی پارس پویش را برای isbng تهیه کرده و خود را از خیلی از دردسرها راحت کنید!
    هرچقدر هم که میکروتیک برای مدیریت پهنای باند قدرتمند است باز کاستی هایی دارد که در ibsng این موارد برطرف شده هست!

اگر که میکروتیک را برای روتینگ و منیج پهنای باند نیاز دارید ما میتوانیم این کار را برایتان با هزینه مناسب انجام دهیم!
    با سلام نظر اصلی شما روی ibsng میباشد خب این سیستم چقدر قیمتش میباشد راستی یک امکان هم میخواهیم که مثل ایرنسل که وقتی شارژ تمام میشه فقط سایت ما براشون باز بشه و بتونند از طریغ پورتال پرداخت و سرویس شان را فعال کنند یعنی همون موقه من نظرم برای سیستم سایت whmcs میباشد که وصل بشه به ibsng
    وب سایت : www.irhosting24.com
    تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820

عضو انجمن H.G.N آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    195
    تشکر تشکر شده 
    436
    تشکر شده در
    342 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ourweb نمایش پست ها
    با سلام نظر اصلی شما روی ibsng میباشد خب این سیستم چقدر قیمتش میباشد راستی یک امکان هم میخواهیم که مثل ایرنسل که وقتی شارژ تمام میشه فقط سایت ما براشون باز بشه و بتونند از طریغ پورتال پرداخت و سرویس شان را فعال کنند یعنی همون موقه من نظرم برای سیستم سایت whmcs میباشد که وصل بشه به ibsng
    عزیز من از پیشگامان سرویس دارم و سرویس هم میفروشم .

این امکانی که شما میگید رو این پیشگامان فعال سازی کرده مثلا وقتی شب ساعت 2 اکانتت وقتش تموم بشه 50 مگابایت حجم رایگان میده واسه تمدید و .... و همچنین خودکار متصل میشه به سیستم شارژ الکترونیکی پیشگامان !

Whmcs به درد فروش اینترنت نمیخوره ! چند بار واسه نمایندگی که داشتیم با استان هماهنگ کردیم اجازه بدن به این سیستم وصلش کنیم و به جای متصل شدن به سایت پیشگامان به این Whmcs ما وصل بشه ! دیدیم شدنی نیست !
    به زودی ...

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)