پاسخ : کنترل پهنای باند یا همون bw روی سرورهای مجازی
یه مشکلی که بعضی نرم افزارهای خانواده Prtg دارند اینه که ترافیک snmp چه پکت برسه چه نرسه رو هم جزو ترافیک نود حساب میکنن .
همچنین ترافیک اینترنال رو هم جز پهنای باند مصرفی میارن . در حالی که دیتاسنتر فقط خروجی از مرکز و یا ورودی به مرکز رو ترافیک حساب میکنه .
▪ نصب و کانفیگ انواع نرم افزارهای مانیتورینگ
▪ پشتیبانی سرورهای لینوکس
منظورتون از ترافیک اینترنال چیه؟ اگه منظورتون ورودی هست، prtg ورودی رو هم جداگانه حساب میکنه. روی یه سرور تازه داشتم تست میکردم، هر جور حساب کنید، 1.5 ترابایت نمیشد
نوشته اصلی توسط sina_mech
PRTG به دلایلی که نمیدونم، دقیق نیست! مصرف outband سرور رو 1.5 ترابایت نشون میداد در حالی که outband سرور داخل کنترل پنل سرور (در دیتاسنتر)، 90 گیگابایت بود!!!!!
تنظیمات هم روی "هر 30 ثانیه" بود.
این مورد رو باید توجه کنید که : دیتاسنتر ها معمولا پورت سویچ رو در مانیتورینگ شما نشون میدن
در سویچ، پهنای باند ورودی و خروجی، برعکس ورودی و خروجی سرور میشه (پس پهنای باند Out سرور میشه In در سویچ)
نوشته اصلی توسط iMohsen
یه مشکلی که بعضی نرم افزارهای خانواده Prtg دارند اینه که ترافیک snmp چه پکت برسه چه نرسه رو هم جزو ترافیک نود حساب میکنن .
همچنین ترافیک اینترنال رو هم جز پهنای باند مصرفی میارن . در حالی که دیتاسنتر فقط خروجی از مرکز و یا ورودی به مرکز رو ترافیک حساب میکنه .
مورد اولی که گفتید مربوط به SNMP هست که تمامی ترافیک رو محاسبه میکنه و نشون میده (پکت هارو بررسی نمیکنه،که اگر هدف این باشه باید از Sflow یا netflow استفاده بشه فکر کنم)
در مورد دومی هم عرض کنم که نرم افزارهای مانیتورینگ، ترافیک خروجی و ورودی رو بصورت جداگانه هم نشون میدن (جدای از total) پس به این نمیشه گفت ایراد!
نوشته اصلی توسط mostafacar20
من cacti رو با مشکلات زیادی بالاخره نصب کردم :دی اما گراف نشون نمیده در صورتی که به سرور متصل شده . نظر دوستان چیه؟ فوت و فن خاصی داره؟
مشکل شما مربوط میشه به عدم کارکرد RRDtools
اگر میخواید با Cacti کار کنید (که زیاد پیشنهاد نمیشه) بهتره از فایل iso آماده این نرم افزار استفاده کنید که البته کمی قدیمی هست ولی بخوبی نصب میشه و کار میکنه
نوشته اصلی توسط RezaFH
مشکل شما مربوط میشه به عدم کارکرد RRDtools
اگر میخواید با Cacti کار کنید (که زیاد پیشنهاد نمیشه) بهتره از فایل iso آماده این نرم افزار استفاده کنید که البته کمی قدیمی هست ولی بخوبی نصب میشه و کار میکنه
متوجه منظورتون نشدم ، یعنی فایلی که تو سایت رسمیش هست مشکل داره؟