ببینید باز به موضوع قبلی رفتید.
آقای ساز ساز . بنده هیچ وقت قصد بی احترامی ندارم و نسبت به شما عزیزان نداشتم . شاید بهترین باشید که حتما هستید . سایر دوستان هم همینطور . ولی به شدت دلخوری بنده اینجاست که زمان که باید از همه چیز مهمتر باشه ، این قدر راحت باید ازش در اینجا گذشته بشه .
شرایط کاری ما مشخص بود . اگر در همون اول هیچ کدوم از شما دوستان عزیز قبول نمیکردید ، با بی پاسخ بودن این تاپیک ما راه حل دیگه انتخاب میکردیم . ۲ هفته تمام متأسفانه سر موضوع اینکه چرا فایل هارو نمیدیم جرو بحث کردیم . گفتید نمیشه ، با اینکه خود من میدونم اگر میخواستید میشد . که شد . بنده هم خیلی دور از از مقوله نیستم .
دوستان واقعا فکر میکنند بنده هم از روی میل رفتن کار رو به یک خارجی دادم ؟ نه ولی حد عقل میدوستم که کاری رو که قبول میکنند رو بدون چونو چرا انجام میدان . واقعا جای تاسّف داره که یک هندی بید قالب فارسی بکنه وقتی هستن کسانی که میتوانند اینجا انجام بدهند "ولی چون با شرایط کاری خودشون جور نبود ندادند"
باور کنید این پروژه رو که دادم در سایت خارجی بیش از ۲۰ تا قبول کردند ، با ۱۰ تاشون که صحبت کردم ۱ دونشون نگفت بدون فایلها نمیشه ، میدونم با بودن فایلها کار اسون تره ، ولی بدون فایلها چیزی به نم امکان پذیر هم وجود نداره .
دلخوری بنده فقط سر این موضوع هست ، شما که شرایط رو خوندید و با رسم کاری شما جور نبود ، چرا پس اصرار داشتید که این کار رو انجام بدید ، و این همه زمان هدر بره .
خواهش میکنم شما هم مارو درک بکنید ، منطقی بوده یا ! شرایط ما مشخص بود . امکان ناپذیر هم نبود . نسبت به اون قبول میکردید ، صحبت میکردیم ، آشنا میشودیم پول رو واریز میکردیم کارها انجام میشد .
باور بکنید همه چیز فقط در کیفیت کار تمام شده نیست ، نحو برخورد با مشتری ، زمان انجام و ... مهم هستند .
در سایتِ خارجی از ۱۰ نفری که صحبت کردم ۹ تاشون گفتند در ۳ روز ، ۵۰% پول رو الان بدین همین الان شروع به کار میکنیم و آدرس اسکایپ شون رو دادن تا در همون لحظه بهاشون صحبت بکنیم و کار رو انجام بعدند .
خوب شما الان مسخره میکنید خارجی رو که آیا زبان فارسی بلد هست یا نه ! ثروتِ ملی . کار ملی .
خودتون رو بذرید جای من
در اینجا به فارسی زبانهای عزیز دادیم .... نتیجه خودتون میبینید .هنوز هم داریم بحث میکنیم
در خارج ، به خارجیها دادیم ، شب ساعت ۱۱ اوکی شد ، سات ۱۱:۱۰ ، ۵۰ % پول رو واریز کردیم ، سات ۱۱:۲۵ در اسکایپ کار رو براش شرح دادیم . و الان پس فردای همون روز . بدون فایلهای کامل : www.irsrs.com
من قصد ادامهٔ این موضوع رو ندارم ، ولی دوستان سعی بکنند من رو هم درک بکنند . قصد بی احترامی ، جسارت نسبت به هیچ کس نبود ، فقط دلخوری بابت زمان از دست رفته به خاطره این تاپیک هست.
ممنونم ، همونطور ابتدای بحث امشب گفتم ، صحبتهای من مربوط به همه نیست و هر قسمت ممکن مربوط به یکی از دوستان که اینجا پست دادن باشه