نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 55

موضوع: درخواست vps

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید webpaiman آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    26
    تشکر شده در
    21 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست vps

از موارد بالا فقط datafarm و magicvps مقبول افتاد. باقی یا cpu desktop داشتند، یا مشخصات کامل و توضیحات کامل نداشتند، یا قیمت ها بالای 30 تومن بود، یا می رفتی تو سایت صفحه مشاهده پلان ها باز نمی شد، یا اصلا توجه نکردند من تو تاپیک چی نوشتم یه چیز دیگه جواب دادند، یا در سابقه شون مشخص شد اطلاعات فنی شون صفر هست. (اونهایی هم که سرورشون آمریکا هست رو گذاشتم برای وقتی که سرور مناسب پیدا نکردم.)
    دوستان توجه کنید که من با وسواس زیاد جواب ها رو می خونم، و حتما 10 تا 20 دقیقه وقت می ذارم سابقه طرف رو توی نت در بیارم. لطفا اگر فکر می کنید واقعا سرویس با کیفیت (البته با قیمت مناسب، نه نجومی) دارید، توضیحات کامل بدید. هم از آفر، هم از خودتون، هم از سایتتون. تلاش هم نکنید با یاهو تماس بگیرید، مگه تو یاهو چی می خواید بگید، همینجا جواب بدید یا پیام خصوصی کامل بفرستید.
    من فکر می کنم این سرور رو تا آخر عمرم لازم داشته باشم، و حتما هم وقتی دات نت 4.5 بیاد رو کار مجبورم سیستم رو ارتقا بدم که server 2008 r2 نصب کنم.
    این سیستم رو فکر می کنم تا سه چهار روز دیگه نگیرم، هر وقت هم بگیرم همینجا اعلام می کنم.
    از همه هم بابت وقتی که گذاشتند بابت جواب دادن تشکر می کنم.

لطفا اگر کسی سابقه بدی از magicvps یا datafarm داره اطلاع بده، چون می خوام یه سرویس مطمئن بگیرم.

2. تعداد تشکر ها از webpaiman به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)