با سلام
اگه حرف بزنیم شاید یک سری از دوستان ناراحت بشن اگه حرف نزنیم جواب خودمون رو چی بدیم
من که از روز اول که از آقای کوهی سرویس خریدم کل سیستم کاری ما ریخت بهم
روزهای اول تو یاهو یا تلفنی زنگ می زدن می گفتن پارسیان اینو میگه پارسیان اونو میگه فلان می کنه یک جوری که هر لحظه امکان داره سرور از دست بره
3 روز مونده بود مدت زمان سرور تموم بشه ما تمدید کردیم 2 روز بعد آنتی هک برا ما اومد به آقای کوهی گفتم این چیه گفت برا شما نیست گفتم اگه برا من نیست چرا تو پنل من اومده بعد بهشون گفتم چرا 15 روز از تاریخ تمدید کم شده گفت شاید حسابداری دیتا سنتر اشتباه کرده بعد هم کل وی پی اس ها خاموش شدند و وقتی من دوباره روشن کردم کل سرور خاموش شد. من به ایشون گفتم چون خودشون بلد نبودن شماره آقای خوشنویس رو به من دادند که آقای خوش نویس به ما گفتند اون 15 روز به خاطر آنتی هک هست و اصلا معنی تیکت آنتی هک چیه.
این رو میخوام بگم وقتی شما یک کاری رو بلد نیستی چرا هم خودتون و هم دیگران رو اذیت می کنی بنده تو این 2 ماهه 300.000 هزار تومان ضرر مالی کردم که به جهنم ضرر بد نامی ما رو کی میده این همه زحمت می کشیم شما میای رو همش خاک می ریزی.
آقای پارسیان میگن 20 درصد تخفیف وجود نداره پس ایشون 20 درصد رو از کجا می دادند از جیب خودشون می دادند یا از همون دلار های هکی آقای کوهی شما خودت رو مظلوم جلوه نده که مجرم اصلی خود شمایی.
یک سوال پیش میاد چون من با چند تا از دوستان که صحبت کردم می گفتن مثل بنده چند روز بعد از پرداخت براشون آنتی هک اومده و سرور از دسترس خارج شده می خوام دوستان بگن که آیا کسانی بودند که بیشتر از 2 ماه تمدید کرده باشند؟
موفق و پیروز باشید