نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 44

موضوع: پیش فروش سرور + اطلاع رسانی شرکت هاست پولیس

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    91
    تشکر شده در
    70 پست

پیش فرض پاسخ : پیش فروش سرور + اطلاع رسانی شرکت هاست پولیس

سلام . من می خواهم یک سایت و انجمن با بازدید 20000 یونیک و حدود 100000 لود صفحه در روز ایجاد کنم .
    همچنین می خواهم یک کلاس آموزش آنلاین برای حدود 60 یوزر ایجاد کنم که به صورت تصویری و صوتی با استاد صحبت کنند و با توجه به اینترنت ایران باید سرعت سرور خوب باشد
    سوال اول : می خواهم بدانم سرور با چه مشخصاتی برای این کار نیاز است و هزینه اجاره آن ماهیانه چقدر است ؟
    سوال دوم : اگر بخواهیم این سخت افزار را شما در آنجا تهیه و نصب و راه اندازی کنید هزینه های زیر چگونه است :
    هزینه سخت افزار سرور ؟
    هزینه نصب و راه اندازی ؟
    هزینه کولو؟
    هزینه های دیگر مانند پهنای باند و پورت ؟

سوال سوم : از آنجایی که ما مسئول امنیتی برای سرور نداریم آیا شما امنیت سرور و فایروال و بحث پشتیبانی رایگان دارید یا هزینه دارد . اگر هزینه دارد لطفا تک تک هر کدام را بیان بفرمایید .

سوال چهارم: اگر نماینده ای در تهران دارید لطفا معرفی بفرمایید

سوال پنجم : با توجه به اینکه سرعت دانلود در ایران عموما 128 کیلوبیت است ، و افراد بیش از این نمی توانند سرعت داشته باشند ، آیا سرعت و پورت بالای دیتا سنتر شما تاثیری در دانلود در ایران دارد یا خیر ؟

لطفا این موضوع را د رنظر داشته باشید که ما می خواهیم کار را تازه شروع کنیم و اطلاعاتمان راجب سرور بسیار پایین است .

2. تعداد تشکر ها از nokte به دلیل پست مفید

عضو انجمن Hostpolis آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    4,763
    تشکر تشکر شده 
    1,678
    تشکر شده در
    961 پست

پیش فرض پاسخ : پیش فروش سرور + اطلاع رسانی شرکت هاست پولیس

نقل قول نوشته اصلی توسط nokte نمایش پست ها
    سلام . من می خواهم یک سایت و انجمن با بازدید 20000 یونیک و حدود 100000 لود صفحه در روز ایجاد کنم .
    همچنین می خواهم یک کلاس آموزش آنلاین برای حدود 60 یوزر ایجاد کنم که به صورت تصویری و صوتی با استاد صحبت کنند و با توجه به اینترنت ایران باید سرعت سرور خوب باشد
    سوال اول : می خواهم بدانم سرور با چه مشخصاتی برای این کار نیاز است و هزینه اجاره آن ماهیانه چقدر است ؟
    سوال دوم : اگر بخواهیم این سخت افزار را شما در آنجا تهیه و نصب و راه اندازی کنید هزینه های زیر چگونه است :
    هزینه سخت افزار سرور ؟
    هزینه نصب و راه اندازی ؟
    هزینه کولو؟
    هزینه های دیگر مانند پهنای باند و پورت ؟

سوال سوم : از آنجایی که ما مسئول امنیتی برای سرور نداریم آیا شما امنیت سرور و فایروال و بحث پشتیبانی رایگان دارید یا هزینه دارد . اگر هزینه دارد لطفا تک تک هر کدام را بیان بفرمایید .

سوال چهارم: اگر نماینده ای در تهران دارید لطفا معرفی بفرمایید

سوال پنجم : با توجه به اینکه سرعت دانلود در ایران عموما 128 کیلوبیت است ، و افراد بیش از این نمی توانند سرعت داشته باشند ، آیا سرعت و پورت بالای دیتا سنتر شما تاثیری در دانلود در ایران دارد یا خیر ؟

لطفا این موضوع را د رنظر داشته باشید که ما می خواهیم کار را تازه شروع کنیم و اطلاعاتمان راجب سرور بسیار پایین است .
    زیر پست شما پاسخ سوالاتتون رو دادم.

ما در ایران نماینده نداریم ولی امین و محافظ منافع داریم که می تونید در محل حاضر بشید و باهاشون صحبت کنید و قرارداد امضا کنید.
    SYNAPTI.CA - World's Localhost
    نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
    دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا

4. تعداد تشکر ها ازHostpolis به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)