کارت های آقای دانیال جلودار خرید کرده هکی هست همه هم از کشور نیوزلند هست ایشون با کارت هک شده خرید می کردند مشکل این هست عزیزان من .
ایشون از اسنل هلند هم چنین گندی آورد بالا من ایشون رو به خوبی می شناسم اون 20 % تخفیف هم به این خاطر توضیح بالا بود .
موفق باشید .
اگر این مورد هست که 20% هم بخطار این قضیه بوده پس اقای کوهی هم همچین بیگناه نبودن چون دیتا سنتر همچین تخفیفی نداده بود و ایشون میدونستن این پولها مشکل دار هستند و یا حداقل قیمت تبدیل ریال به این پولها مشکوک ولی باز پرداختها را داده به ایشون
البته باز خود اقای کوهی فکرمیکنم این قضیه توضیح بدن بهتر باشه
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
با این وضعیت جرم ما حالا چیه که پرداخت هامون رو ایشون زده !
من همین دو روز پیش سفارش دادم از آقای کوهی و بوسیله جلودار پرداخت شده و الانم به سرور دسترس دارم و مشکلی وجود نداره !
ولی بعدا مشکل پیش میاد واسم درسته ؟
اگر شخص پرداخت کنند واقعا همچین کاری کرده یا داره انجام میده خوب دیگه خودتون یکم فکرش کنید به نتیجه میرسیدنقل قول نوشته اصلی توسط diges نمایش پست ها
کارت های آقای دانیال جلودار خرید کرده هکی هست همه هم از کشور نیوزلند هست ایشون با کارت هک شده خرید می کردند مشکل این هست عزیزان من .
البته که انشاله همچین موردی نبوده هرچند که که ظاهرا این طرف سابقه دارهکسانی که امار دقیق و موثق دارن بگن از روی حرفهای اینطرف واون طرف و شنیدهای بی اساس با اعتبار و عابروی کسی نمیشه بازی کردایشون از اسنل هلند هم چنین گندی آورد بالا
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
درست حرفی شد که من اول تایپیک زدم
در نهایت بگم
کار درستی نکردید!
البته فکر کنم خواستید فشاری که روتون بود رو منتقل کنید و فقط لفظی سرور ها رو منتقل کردید
و این تغییر هم برای کاربرها زیاد صورت خوش آیندی نداره
و 2 سوال پیش میاد!
تجربه کاری ایشون چقدره؟!
اطلاعات کافی در زمینه سرور های کیمسوفی و ovh رو دارند؟!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا مسئولیتش با کی هست؟!
کی جوابگو هست؟
کسی که سرور ها رو واگذار کرده ؟ یا کسی که کلاهبرداری کرده؟!
فکر کنم الان وقتشه که درس بگیریم!
به جای قیمت باید -->>تجربه شخص رو ملاک قرار بدیم
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
من اون موقعی که تو یاهو دیدم آواتارشون استقلال بود ؛ فهمیدم مجرم و سابقه دار هستند !
تجربه ای باشه هیچوقت با استقلالی ها معامله نکنید !
از یکی از دوستان سرور خردیم که 2 روزه خاموش شده
دوستان راهی داره فقط 10 دقیقه روشن شه بک آپ بگیرم ؟
خودشون جواب درسی بهم نمیدن
کیم سوفی بوده
من شدیدا نگران دیتا هستم
دیتای بسیار مهمی روش بوده![]()
دوستان به فکر بک آپ و انتقال باشن هیج کدوم از سرور ها رو نمیشه تمدید کرد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)