سلام دوست عزیز .
دوست عزیز نماد گرفتن اتفاقآ سخت نیست .
بعدش خوبیش اینه که روی لوگوش کلیک کنی نوشته اون کسی که نماد داره درباره چه چیزهایی تعهد داده و لازم نیست فلسفش کنیم . :D درسته ؟![]()
و این من نیستم که میگم - اگه دقت کنید میبینید که این نماد در نهایت فقط میگه اطلاعات مشتری باید محفوظ باشه و همین و هیچ چیز خاصی نداره .
حتی روی تحویل محصول نمیتونه نظر بده - چون محصول لایسنس و اعتباری هستش و برای همینه کاربرها حتی با 1/3 قیمت هم از اشخاص و شرکتهایی که قیمت پایین تری دارن خرید نمیکن .
بحث اعتباره چون شما ممکن بیشتر هم پول بدی ولی محصول اصلی دستت نرسه . درسته ؟ شما که این کاره هستی باید بدونی برادر ، و من قصد جسارت به شما یا دیگران رو نداشتم . فقط چیزی که مثل روز روشنه رو برای کسایی که بیناییشون کمه گفتم یا دقتشون کمه .
بعدش دوست عزیز نهایتآ کار من اطلاع رسانی و خبری هست .
ثبت شرکت هم کلآ حدود 20 هزار تومن خرج داره و نه 200-300 تومن .
من خیلی اهل فروم نیستم راستش و اگه اشتباهی شده به بزرگواری خودتون ببخشید و بهم بگید حتمآ . مممنون میشم ازتون .
راستی اگه لایسنتون کسپرسکی می فروشید و مال این منطقه هست و اسمتون تو سایت کسپرسکی نیست فقط یک مسئله رو نشون میده .
شما خود کارمند یکی از شرکتهای هستید که اسمشون تو سایت هست .
ولی خوب من به طور کلی به سوالات اساسی جواب میدم و حرف من اینه که کسپرسکی کلا شرکت بی اعتبار و کلاهبرداریه و مهم نیست نمایندش باشی یا نباشی یا اسمت تو سایتش باشه یا نباشه یا قیمتت چقدره . 1 ریال یا 1 میلیون دلار .
بماند که خود قیمت بحثی داره .
اون هم حتمآ میدونید که چرا حداقل 100 دلیل با مدرک و سند وجود داره و از اونجایی که شما من رو میشناسید میدونید که اسناد و مدارک غیر قابل انکارهو دیدین اونها رو .
و از اونجایی که شما تبلیغت رو تو ی سایت دیدم ( که البته الان نیست ) که متاسفانه اون سایته با عصر ارتباط رابطه داشت و سابقه عصر ارتباط هم بسیار بسیار خرابه حتی در حد کلاه..رداری. که باز مدارکش هست . خیلی خوب نیست .
شما باید ازشون بپرسی چرا اونوقتی که اون شرکتی که شما فکر میکنید من اذش هستم بهشون ی آگهی سفارش داد ، نزدیک 10 نفر از چند تا شرکت اومدن و جلسه گرتن که آگهی ما نباید چاپ بشه .ظاهرآ .. کرده بودن خودشون رو
. خدا رو شکر اون شرکته الان دیگه نیازی به تبلیغات تو نشریات و سایتهایی که حتمآ میشناسید نداره .
و خدا رو شکر که اونها هم فهمیدن فقط باید از خدا چیزی رو بخوان و خوشحال باشن که تو اون زمان تونستن چهره واقعی آدمهای مثلا معتبر و البته 2 دره باز و شرور اون نشریات رو بشناسن .
عدم درج آگهی در هفته نامه عصر ارتباط و دلایل آن
تازه این فقط ی نمونه هست دوست عزیز .
شما باید بینید که شاتل از سر ناچاری آویزون کسپر شده ، کسپر هم آویزون شاتل . لازم نیست بگم ماجرا چیه که ؟ خودت ماشاءاله اوستایی
و اگه حرفه ای باشی دیدی که کسپرسکی بعضی از سیاستهاش رو با اون چیزهایی که من میگم تغییر میده![]()
و میدونی که یکی از همین نماینده های کسپر از بس عصبانی بود که کاربرها ... ( با عرض معذرت ) همش ازش کسپر میخرن و محصول جدیدش رو نخریدن ، میخواست پول به کسپر نده تا همه لایسنسهاش بسوزهانم مطمئنم ماجراش رو میدونی . ( خبر طرح خروج از کسپرسکی )
که نشد بسوزونه و مدیر عامل زنگ زده بود و من رو تهدید میکرد
![]()
الانم شنیدم که دنبال ی کارای دیگه هستولی آخرش ی کاری میکنه و گیر میکنه و اونوقته که خدا خدا میکرد که ای کاش کار به کار این نداشتیم
ولی دیر شده
چون صبر و تحمل من هم حدی داره
من چقدر خندیدم
مخلص شما
نیما