دوستان این دیتا سنتر قیمتاش خیلی خوبه میشه معایب ومزایاش رو بگید.
در ضمن یکی از دوستان هم که سرور دارن سرعتش رودیدم برق از کلم پرید. نسبت به بقیه دیتا سنتر ها مثل کارو.
دوستان این دیتا سنتر قیمتاش خیلی خوبه میشه معایب ومزایاش رو بگید.
در ضمن یکی از دوستان هم که سرور دارن سرعتش رودیدم برق از کلم پرید. نسبت به بقیه دیتا سنتر ها مثل کارو.
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
سلام
پهنای باندی که می دهد کمه.
آی پی، لایسنس و خدماتش گرونه
سلام
اولا بگم کانکشن پورتش اصلا خوب بینت و واسه من از هیچ سروری بالای 2 مگابایت نرفته
آیپی ها رو هم الکی و بدون دلیل از کار میندازن و بلاک میکنن بعدش میگیم چرا بلاک کردید میگن قوانین رو رعایت نکردی میگیم چیکار کردیم جوابی نمیدن
ساپرتشم اصلا خوب نیست
هر روز داره ریسلر اختصاصیش تو ایران رو عوض میکنه (سامانه نیک - البرز گشتر - نت دیکیو)
در کل دیتاسنتر بی خودیه
همین تاپیک بغلی عکسشو گذاشتم که ...اولا بگم کانکشن پورتش اصلا خوب بینت و واسه من از هیچ سروری بالای 2 مگابایت نرفته
آی پی ها رو به خاطر اسپم بلاک میکننف با یه ایمیل هم از بلاک درش میارن ... (قوانینش سفت و سخته)آیپی ها رو هم الکی و بدون دلیل از کار میندازن و بلاک میکنن بعدش میگیم چرا بلاک کردید میگن قوانین رو رعایت نکردی میگیم چیکار کردیم جوابی نمیدن
فکر کنم به خاطر قضیه پرداخت بودههر روز داره ریسلر اختصاصیش تو ایران رو عوض میکنه (سامانه نیک - البرز گشتر - نت دیکیو)
شما خودتونم میتونین مستقیم خریداری کنین
+
وارز ساپورت هم نیستن ...
جناب محمد جان جوابتون رو میشه بدید ؟
---------- Post added at 06:17 PM ---------- Previous post was at 06:16 PM ----------
نیست؟وارز ساپورت هم نیستن ...
ولی من شنیدم که کلا برای همین موضوع هست که مشهور شده !
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
کی گفته وارز ـه ؟
ساپورتش تو خود فروم گفت ما وارز نیستیم، هر کی گفته وارزه چرند گفته
فکر کنم این بود یوزرش: انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران - نمایش مشخصات: Worldstream.NL
الان دیدم هیچ کدوم از پستاش باقی نمونده.
---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------
شما هم لینک داخلی گیگا رو بزنین و عکسشو بذارین ببینین چند میده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)