سلام
- پورت هارد های SSD هم مثل بقیه SATA هست پس فرقی نمیکنه مادربورد چی باشه
- امکان ریکاوری هم دارند
- اگر توان مالی شما اجازه میده، از پردازنده های i7 انتخاب کنید ( مثل 3770 یا 3820 یا حداقل 2600)
- رم با کلاک بالا بگیرید (حداقل 1600 مگاهرتز و در حالت بهتر 1866 یا 2000 مگاهرتز)
- از برند های G.skill یا Corsair رم رو انتخاب کنید (مثلا G.SKILL Dual Channel 8GB 2133 - 2x4GB)
- گرافیک رو ممکنه هرکسی نظری داشته باشه، اما سری 7800 و 7700 ای ام دی از نظر من عالی هستند ( پیشنهاد من 7850 و یا حداقل 6850)
- برای بورد هم ایسوس رو پیشنهاد میدم
موفق باشید
خواهش میکنم
در مورد بوردی که شما داشتید بنده اطلاعی ندارم، اما کیفیت ساخت ایسوز رو بالاتر از گیگا میدونم و خودم هم از ایسوز استفاده میکنم (بوردی که در حال حاضر دارم P6T-SE هست)
رم هم اگر تحقیق کنید میبینید که کیفیت ساخت و قدرتی که دارند، اصلا قابل قیاس با مدل انتخابی شما نیستند (بنده خودم Corsair Triple Channel 3x 2GB 1600Mhz دارم)
اما متاسفانه با مبلغی که شما گفتید نمیشه این سیستم رو جمع کرد (حتی در مورد سیستمی که خودتون گفتید هم مطمئن نیستم!)
الان با دلار 2200 تومانی، پول شما میشه 550 دلار تقریبا که خیلی کمه برای جمع کردن یک سیستم خوب ...
قطعاتی که بنده گفتم هزینه ای حدود 2 میلیون خواهد داشت
موفق باشید
سلام
من قیمتی که دارم همین 1.200 هست برای سیستمی که نوشتم
خوب با این وجود که شما میفرمایید ایا امکانش هست که یک مدل مادربرد ایسوز رو بگید که هم سوکت 1155 ساپورت کنه واسه سی پی یو یو اس بی 3 داشته باشه و ساتا 3 هم داشته باشه
رم هم خودم نظرم رو کرس ایر هست دقیقا همین مدلی که فرمودید اونی که شما گفتید تقریبا 200-220 قیمتش میشه فقط خوده رم
گرافیک هم تحقیقاتی که کردم زاتوک جی تی ایکس 460 هست و در کنار رم و سی پی یو خودشو خوب نشون میده
رایانه شاپ
بازم خوشحال میشم کمکم کنید تا این قیمت یه سیستم خوب ببندم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)