سلام علیکم دوستان
من به یه گرفتاری برخوردم که باید کل کیس رو کلا عوض کنم ماجرا هم از این قراره که یک رعد و برقی در حدود 3 ماه پیش زد خیلی خیلی قوی طوری که قشنگ احساس کردم توی حیاط خونه ما نشست بعدش کلی مشکل پاور سوخت کارت شبکه سوخت مودمم سوخت چون وایرلس بود زد کارت شبکه هم ترکید خلاصه با کلی گرفتاری اونا رو درست کردم بعد از اون هارد مشکل سیلندر پیدا کرد و الان خیلی خیلی سیلندرش صدا میکنه به طوری که من از 500 گیگ کامل بک اپ گرفتم چون میدونم یروز پا میشم میبینم دیگه کار نمیکنه حالا تو این گرونی هم باید یه سیستم دوباره جمع کنم سمت لپ تاپ نمیرم چون پی سی یه چیز دیگس و کلا زیاد زیر دسته من دوام نمیاره لپ تاپ چون وقتی اعصاب خورد شه به جان کیس بیوفتیم چیزیش نمیشه ولی یه مشت برخورد کنه به لپ تاپ منفجر میشه و از هم پاشیده میشه -mo10-
شرمنده دیگه سرتون رو درد اوردم میخوام یه کیس دوباره جمع کنم دوست دارم دوستانی هم که سر رشته دارن و میدونن کدوم قطعات با هم مچ هستن تو سیستم های خونگی بهم اطلاعات بدن خیلی ممنون میشم رو سرور های اختصاصی مشکلی نداریم چون بصورت اماده خریده میشه ولی رو سیستم خونگی باید مهندسی خاصی در نظر گرفته بشه که با هم مچ باشن و به نهایت سرعت برسه
حالا چیزایی که من مد نظر دارم اینا هستن
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3.20GHz
Ram :2*4gig kingeston 1333
VGA : N450GTS 128Bit
HDD: 1TB WD black 64mg cash(البته یدونه وسترن سبز هم دارم اونم 1 ترا هست)
روی مادربرد موندم از چه برندی استفاده کنم ولی خودم نظرم روی مادربرد های گیگابایت هست
و این هم بگم چون CPU از نوع Ivy bridge هست مادربرد باید سوکت 1155 ساپورت کنه
گرافیک هم نظر بهتری دارین خوشحال میشم بشنوم