-
August 19th, 2012, 15:28
-
تعداد تشکر ها ازsIiiS به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2012 15:28
# ADS
-
August 21st, 2012, 19:02
پاسخ : .: قالب حرفه ای هاستینگ برای whmcs :.
سلام یه سوال این قالب از 0 از خودتون هست یا فارسی شده هست ؟
-
-
August 21st, 2012, 22:54

نوشته اصلی توسط
lordmhn
سلام یه سوال این قالب از 0 از خودتون هست یا فارسی شده هست ؟
چطور ؟
شما خریدار هستید؟
-
-
August 21st, 2012, 23:00

نوشته اصلی توسط
sIiiS
چطور ؟
شما خریدار هستید؟
اینجا همه سوال میپرسن ! حالا چه خریدار و چه غیر خریدار
سوالی هم که برام پیش اومده اینه که اگه فارسی شده هست این هزینه ای که در نظر گرفتید خیلی زیاده ولی اگه خودتون نوشته باشید آره قیمتی که در نظر گرفتید مناسبه !
-
-
August 21st, 2012, 23:22

نوشته اصلی توسط
lordmhn
اینجا همه سوال میپرسن ! حالا چه خریدار و چه غیر خریدار
سوالی هم که برام پیش اومده اینه که اگه فارسی شده هست این هزینه ای که در نظر گرفتید خیلی زیاده ولی اگه خودتون نوشته باشید آره قیمتی که در نظر گرفتید مناسبه !
کسی ازتون در مورد هزینه نظر پرسید؟
شما تاپیک خودتون رو دارید، بنده هم واسه خودم، اگر نیاز شد ازتون سوال میپرسم
ممنون
-
-
August 21st, 2012, 23:26

نوشته اصلی توسط
sIiiS
کسی ازتون در مورد هزینه نظر پرسید؟
شما تاپیک خودتون رو دارید، بنده هم واسه خودم، اگر نیاز شد ازتون سوال میپرسم
ممنون
طرز برخوردتون اصلا مناسب نیست ، شاید من بخواهم بخرم با این اخلاقتون فکر نکنم بتونید این قالب رو بفروشید .
موفق باشید ( اگر خودتون نوشته بودید این نبود طرز برخوردتون)
-
تعداد تشکر ها ازlordmhn به دلیل پست مفید
-
August 21st, 2012, 23:43

نوشته اصلی توسط
lordmhn
طرز برخوردتون اصلا مناسب نیست ، شاید من بخواهم بخرم با این اخلاقتون فکر نکنم بتونید این قالب رو بفروشید .
موفق باشید ( اگر خودتون نوشته بودید این نبود طرز برخوردتون)
دوست عزیز،
شما اگه بگی "ف" بنده میرم "فرحزاد" 
از پست اولی که دادید انتهای کار معلوم بود، طرز برخورد من با کسانی که قصد تخریب دارند مناسب نیست نه با کسانی که قصد خرید و یا واقعا سوال منطقی دارند...
شما اصلا نمیدونی قالب رو نمی نویسن بلکه طراحی میکنند، سپس تصویر طراحی شده رو به صورت بریده شده در میارن و دست آخر با کدهای موجود هماهنگ می کنند!
شما از همون پست اول دنبال این بودید که جمله آخر رو بگید که به نظر من بهتر بود همون اول می گفتید
-
-
August 21st, 2012, 23:51

نوشته اصلی توسط
sIiiS
دوست عزیز،
شما اگه بگی "ف" بنده میرم "فرحزاد"

از پست اولی که دادید انتهای کار معلوم بود، طرز برخورد من با کسانی که قصد تخریب دارند مناسب نیست نه با کسانی که قصد خرید و یا واقعا سوال منطقی دارند...
شما اصلا نمیدونی قالب رو نمی نویسن بلکه طراحی میکنند، سپس تصویر طراحی شده رو به صورت بریده شده در میارن و دست آخر با کدهای موجود هماهنگ می کنند!
شما از همون پست اول دنبال این بودید که جمله آخر رو بگید که به نظر من بهتر بود همون اول می گفتید

شما اگر فروشنده بودید و واقعا طراح بودید به جای جر و بحث مثل من که خیلیی ها از من همین سوال رو پرسیده بودند جواب صحیح میدادید نه این که هی تاپیک رو کش بدید برای بروز بودن تاپیک و به عنوان تخریب تاپیک !
-
-
August 22nd, 2012, 00:07
سلام
میشه یک عکس از دیگرقسمتها بدین مثلا : فاکتور یا ناحیه کاری.....؟
-
-
August 22nd, 2012, 00:53
دوست عزیز ناراحت نشین اگر قالب از پایه کد نویسی شده خوب راحت میتونین توضیح بدین ناراحتی نداره ببخشید قالبی بوده به اسم اختصاصی خریده شده چند ماه بعد قالب ریپ شده از آب درامده !!!
پس حق بدین به دوستان
-
تعداد تشکر ها از B.Z به دلیل پست مفید
-
August 22nd, 2012, 01:03

نوشته اصلی توسط
B.Z
دوست عزیز ناراحت نشین اگر قالب از پایه کد نویسی شده خوب راحت میتونین توضیح بدین ناراحتی نداره ببخشید قالبی بوده به اسم اختصاصی خریده شده چند ماه بعد قالب ریپ شده از آب درامده !!!
پس حق بدین به دوستان
نه عزیز چرا ناراحت؟!
وقتی منطقی حرفی زده بشه جوابش هم داده میشه دیگه اونقدر توی نت فعالیت کردم و تجربه دارم که از همون ب بسم اله میتونم بفهمم کی چه منظوری داره؟! بگذریم!
خیر دوست عزیز، قالب به هیچ عنوان ریپ شده نیست، کامله کامل هست، یا تموم جزئیات و فایل های PSD به صورت کامل و با تمام افکت های اون که شما هر وقت اراده کنید میتونید تغییرات گرافیکی رو هم اعمال کنید
وقتی میگم فقط برای کسی که اختصاصی بخره سایر موارد رو میفرستم پس حتما دارم که میگم، بیخودی حرفی نمیزنم که سابقه و فعالیت خودم رو زیر سوال ببرم
قالب شامل یک سری فایل php هست که ریخته میشه توی جایی که whmcs نصب هست، تمام قالب tpl هست و همچنین فایل های PSD از صفحه اصلی و صفحات داخلی سایت موجوده اما به کسانی که عمومی بخوان خریداری کنند فایل های psd داده نمیشه...
تمهیداتی هم انجام شده که تا جایی که بشه از ریپ شدن قالب جلوگیری بشه اما تصاویر رو دیگه نمیشه کاریش کرد ...
-
تعداد تشکر ها از sIiiS به دلیل پست مفید