سلام
همانطور که توضیح دادم همه چیز به خود شما مربوط خواهد شدمن توی انتخاب سرور مجازی و هاست دانلود شک دارم
برای شروع نمیدونم کدومو انتخاب کنم . اگر هاست دانلود انتخاب کنم امکانش هست که بعد از مدتی فایل هارو به یک سرور جداگانه انتقال بدم؟
شما در هر سرویسی که داشته باشید می توانید فایلهای خود را در هر زمانی به سرویس دهنده دیگری انتقال دهید
اما سعی کنید همیشه در انتخاب اولیه دقت کنید که بعداً برای انتقال دچار مشکل نشوید
چرا که شاید بعد از چند ماه حجم فایلهای شما چند صد گیگ شود که این زمان انتقال سخت خواهد بود
هاست دانلود اگر کیفیت خوبی داشته باشد , به نظر بنده گزینه خوبی است اما اگر بتوانید هزینه آن را بعد از زیاد شدن حجم اطلاعات خود پرداخت کنید
چرا که چند صد گیگ هاست دانلود ماهیانه هزینه بالایی خواهد داشت
اما برای مثال 100 گیگ هاردیسک اضافه روی یک سرور ویندوز هزینه کمتری برای شما دارد
اما مدیریت سرور ویندوز و کنترل منابع آن و سخت افزار مناسب نیز یکی از موارد مهم در داشتن کیفیت خوب است
برای میزبانی سایت با یک هاست 100 یا 200 مگ نیز می توانید شروع کنیدبرای خود سایت هم نمیدونم از چه پلنی استفاده کنم
مثلا حافظه 2 گیگ با 10 گیگ پهنای باند خوبه واسه شروع کار؟اگه کم بیاد قابل ارتقا هست؟
اما همین هاست نیز باید در آینده قابلیت کشش بازدید سایت شما را داشته باشد نه آنکه وقتی که بازدید شما از یک حد مشخص بیشتر شد و فشار بر روی سرور , سرویس دهنده ایجاد کرد با مواردی مانند ساسپند و ... مواجه شوید
هرچند اکثر سرویس دهندگان در این مواقع با افزایش منابع مصرفی سایت شما , پلن انتخای شما را به پلن بالاتر در سایت خود ارتقاء میدهند تا هماهنگ با مصرف منابع و بازدید هزینه جدید پرداخت کنید
سوالی بود در خدمت هستیم
موفق باشید