نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: درخواست هاست مناسب

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم Warez-Host.IR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,177
    تشکر تشکر شده 
    4,167
    تشکر شده در
    2,036 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست هاست مناسب

درود به دوستان
    من میخوام یه سایت مخصوص دانلود بسازم ولی نمیدونم واسه شروع از چی استفاده کنم
    واسه خود سایت از هاست اشتراکی استفاده کنم یا سرور جداگانه
    واسه دانلود از هاست دانلود استفاده کنم یا سرور جداگانه
    میخام یه چیزی باشه که بشه ارتقاش بدم
    سلام
    اولین مورد اینکه سعی کنید در بخش آموزشی آفرها و پیشنهاد ها را تعطیل کنید و ابتدا به کاربر راهنمایی کنید - در صورت نیاز تاپیک برای درخواست خود در بخش مناسب ارسال خواهند کرد (( فروشندگان ))

دوست عزیز شما 100 درصد ابتدا با هاست اشتراکی شروع کنید برای میزبانی سایت خود
    که انتخاب حجم هاست و نوع سرویس متناسب با CMS سایت شما , بازدید آینده و میزان فایلهای اصلی سایت خواهد بود
    چرا که داشتن یک سرور اختصاصی یا مجازی برای شروع کار شما تنها هزینه های اولیه را افزایش می دهد و گزینه مناسبی نیست
    برای میزبانی فایلهای سایت خود نیز می توانید هم از هاست دانلود و هم از یک سرورمجازی ویندوز با نصب IIS استفاده کنید که هر دو مناسب است
    اما باید به این نکته دقت کنید که اگر در فکر صرفه جویی در هزینه ها هستید سرور مجازی ویندوز مناسب تر است اما نیاز به دانش فنی و رفع مشکلات توسط شما دارد
    اما هاست دانلود نیاز به هیچ گونه تخصص خاصی ندارد و تنها با یادگیری موارد اولیه می توانید انجام دهید و فایلهای خود را آپلود کنید , اما از نظر هزینه نسبت به حجم و فضای مورد نیاز شما هزینه بیشتری نسبت به سرورمجازی خواهد داشت
    همچنین در زمان تهیه سرورمجازی نیز باید به خیلی موارد دقت کنید که در آموزش لینک زیر موارد زیادی توضیح داده شده است که می توانید قبل از خرید از آن استفاده کنید :
    http://www.webhostingtalk.ir/f14/47376/

سوالی بود در خدمت هستیم
    موفق باشید

☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼

.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.

2. تعداد تشکر ها از Warez-Host.IR به دلیل پست مفید

عضو انجمن sohrab1374 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    61
    تشکر تشکر شده 
    185
    تشکر شده در
    146 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست هاست مناسب

نقل قول نوشته اصلی توسط Warez-Host.IR نمایش پست ها

سلام
    اولین مورد اینکه سعی کنید در بخش آموزشی آفرها و پیشنهاد ها را تعطیل کنید و ابتدا به کاربر راهنمایی کنید - در صورت نیاز تاپیک برای درخواست خود در بخش مناسب ارسال خواهند کرد (( فروشندگان ))

دوست عزیز شما 100 درصد ابتدا با هاست اشتراکی شروع کنید برای میزبانی سایت خود
    که انتخاب حجم هاست و نوع سرویس متناسب با CMS سایت شما , بازدید آینده و میزان فایلهای اصلی سایت خواهد بود
    چرا که داشتن یک سرور اختصاصی یا مجازی برای شروع کار شما تنها هزینه های اولیه را افزایش می دهد و گزینه مناسبی نیست
    برای میزبانی فایلهای سایت خود نیز می توانید هم از هاست دانلود و هم از یک سرورمجازی ویندوز با نصب IIS استفاده کنید که هر دو مناسب است
    اما باید به این نکته دقت کنید که اگر در فکر صرفه جویی در هزینه ها هستید سرور مجازی ویندوز مناسب تر است اما نیاز به دانش فنی و رفع مشکلات توسط شما دارد
    اما هاست دانلود نیاز به هیچ گونه تخصص خاصی ندارد و تنها با یادگیری موارد اولیه می توانید انجام دهید و فایلهای خود را آپلود کنید , اما از نظر هزینه نسبت به حجم و فضای مورد نیاز شما هزینه بیشتری نسبت به سرورمجازی خواهد داشت
    همچنین در زمان تهیه سرورمجازی نیز باید به خیلی موارد دقت کنید که در آموزش لینک زیر موارد زیادی توضیح داده شده است که می توانید قبل از خرید از آن استفاده کنید :
    http://www.webhostingtalk.ir/f14/47376/

سوالی بود در خدمت هستیم
    موفق باشید
    من توی انتخاب سرور مجازی و هاست دانلود شک دارم
    برای شروع نمیدونم کدومو انتخاب کنم . اگر هاست دانلود انتخاب کنم امکانش هست که بعد از مدتی فایل هارو به یک سرور جداگانه انتقال بدم؟
    برای خود سایت هم نمیدونم از چه پلنی استفاده کنم
    مثلا حافظه 2 گیگ با 10 گیگ پهنای باند خوبه واسه شروع کار؟اگه کم بیاد قابل ارتقا هست؟

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)