-
August 18th, 2012, 07:58
پاسخ : اوضاع عجیب هاستینگ و طراحی وب در افغانستان !!
پیاز داغشو زیاد کردی Final Hoster ، داخل ایران هم اگر بخوای یک سایت خوب با پشتیبانی و ... پیاده کنی باید 1.5 تا 2 میلیون تومانی پرداخت کنی ، الان درسته شرایط تومان خیلی وضعش خراب شده .
و یه موضوع دیگه اینکه درسته تو ایران قیمتها پایین تره به همان اندازه مشتری بیشتری هست ، الان بزرگترین شرکت هاستینگ افغانستان afgnic رو که نگاه کنی بیشتر از 100 تا مشتری نداره ، پس واقع بین باش . در ضمن هزینه ها رو هم بسنج . اینترنت 128 ماهیانه 50000 تومان میشه ، هزینه دفتر در پایتخت که کرایش کم کم 600 دلار هست ، سایر هزینه های کارمندان و ...
واسطه و پارتی داشتن و ... و سر و کله زدن با این مردم
از اونجایی که کسایی که هاست میگیرن اطلاعاتی در حد زیر صفر در این زمینه دارن پس به جایی اعتماد میکنن که خیلی خیلی معروف باشه ، دفتر عالی و ...
اصلا هم نوع طراحی و یا سرعت هاست و این چیزا براشون مهم نیست ، چون چیزی سر در نمیارن
در کل در ایران میشه با دادن سرویس عالی مشتری جذب کرد ولی این جا چون تعداد مشتری ها کم هست و اکثریتشون هم اطلاعات ندارن خیلی سخته
به هر حال شرکتهایی هم که هاستینگ میدن همه نمایندگی دارن و اصلا نمیصرفه که بخوان وی پی اس یا اختصاصی بگیرن و این شرکتها هم بیشتر کارهای دیگه رو انجام میدن تا هاستینگ
پیروز و مانا باشید
ویرایش توسط net_Vahid : August 18th, 2012 در ساعت 08:05
-
-
August 18th, 2012 07:58
# ADS
-
August 18th, 2012, 09:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
net_Vahid
پیاز داغشو زیاد کردی Final Hoster ، داخل ایران هم اگر بخوای یک سایت خوب با پشتیبانی و ... پیاده کنی باید 1.5 تا 2 میلیون تومانی پرداخت کنی ، الان درسته شرایط تومان خیلی وضعش خراب شده .
و یه موضوع دیگه اینکه درسته تو ایران قیمتها پایین تره به همان اندازه مشتری بیشتری هست ، الان بزرگترین شرکت هاستینگ افغانستان afgnic رو که نگاه کنی بیشتر از 100 تا مشتری نداره ، پس واقع بین باش . در ضمن هزینه ها رو هم بسنج . اینترنت 128 ماهیانه 50000 تومان میشه ، هزینه دفتر در پایتخت که کرایش کم کم 600 دلار هست ، سایر هزینه های کارمندان و ...
واسطه و پارتی داشتن و ... و سر و کله زدن با این مردم
از اونجایی که کسایی که هاست میگیرن اطلاعاتی در حد زیر صفر در این زمینه دارن پس به جایی اعتماد میکنن که خیلی خیلی معروف باشه ، دفتر عالی و ...
اصلا هم نوع طراحی و یا سرعت هاست و این چیزا براشون مهم نیست ، چون چیزی سر در نمیارن
در کل در ایران میشه با دادن سرویس عالی مشتری جذب کرد ولی این جا چون تعداد مشتری ها کم هست و اکثریتشون هم اطلاعات ندارن خیلی سخته
به هر حال شرکتهایی هم که هاستینگ میدن همه نمایندگی دارن و اصلا نمیصرفه که بخوان وی پی اس یا اختصاصی بگیرن و این شرکتها هم بیشتر کارهای دیگه رو انجام میدن تا هاستینگ
پیروز و مانا باشید
درود
دوست عزیز شما روی چه حسابی تاپیک دوسال پیش را بالا آوردید ؟اصلا قیمت های دو سال پیش با الان مقایسه نمیشه!
کمی هم دقت بد نیست!
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
-
August 18th, 2012, 09:55
خیلی ازدوستان بخاطر بچه بودن یا بی تجربگی یا هر دلیل دیگر هاستینگ ایران رو خراب کردند رفت شما باعث خراب شده هاستینگ افغانستان نشو یه پیشنهاد دوستانه بود. این مسائلی که شما مطرح کردید درست اما تو افغانستان قیمت گرون نیست بلکه معقوله تو ایران قیمت ها و اوضا هاستینگ خراب شده
این حرفتو کالا قبول دارم هاست رو میده ماهی 1000 تومن بعد میگی 1000 تومن به چه درد میخوره میگه قطره قطره جمع شود نمیگه اولا گند میزنی تو بازار ثانیا تو 20 تا از این هم بفروشی میشه ماهی 20 تومن . پول سرور در نمیاره.من نمیدونم بعضی ها چرا این کارو انقدر بی ارزش کردن پشتیبانی هاستینگ واقعا کار سختیه ولی بعضی ها ...
ویرایش توسط payahost : August 18th, 2012 در ساعت 10:04
-
-
August 18th, 2012, 09:59
شرمنده دوست عزیز که اینجور صحبت کردم!
منظورم شما نبودین که سرور مفت میخواین.
با طعنه گفتم که الان افرادی میان سرور مفت آفر میدن واسه همکاری.
فقط موقع همکاری مواظب باشین که همه گرگ شدن

طرف تا همین دیروز سوالای ابتدایی میپرسید الان داره بهتون پیشنهاد همکاری میکنه و و و ...
واقعا این حرفتو قبول دارم یارو سرور فروخته به یه بنده خدایی بلد نیست iis نصب کنه روش

ویرایش توسط payahost : August 18th, 2012 در ساعت 10:11
-
-
August 18th, 2012, 10:47
عضو دائم
به لطف ویندوز های کرکی همه شدن منیجر ویندوز
به لطفا گوگل دات کام و csf همه شدن منیجر لینوکس
نمیدونم اطلاع دارید که مدرک بین المللی وجود داره در زمنیه شبکه و لینوکس و ویندوز؟
شمایی که حتی ساده تری مدرک network + را نیز در رزومه کاری خود ندارد، منیجر نیستید.تنها ارشیوی از اموزش های گوگلی هستید.
مم امنیت شغلی در افغانستان هم مهم است.سال پیش یکی از مشتریان ما که افغان و طراح سایت بود به دلیل اینکه سایتی بر خلاف ارمان های گروه طالبان طراحی کرده بود متاسفانه کشته شد.
از نظر بستر شبکه افغانستان میتونه بسیار سریع رشد کنه چون مشکلات تحریم و ... را ندارد و همانند کشوری است پر از جاده . این کشور از راه اندازی کارخانه اتومبیل یازی به شدت استقبال میکند
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
August 18th, 2012, 12:45
عضو جدید
سلام همسایه ، اگه دوست داشتی سری هم به ما بزن، برای همکاری در خدمتم.
-
-
August 18th, 2012, 12:54
عضو دائم
عزیزان ایشون سال 2010 درخواست دادند کم مونده بریم 2013 ها
-
-
May 10th, 2013, 19:47
عضو جدید
سلام عزیز بنده هستم آی دی بنده رو اد کنید
persianwebserver@yahoo.com
-
-
May 10th, 2013, 19:48
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
persianwebserver
این تاپیک رو از زیر خاک کشیدی بیرون!!!!
-
-
May 10th, 2013, 19:52
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
AvalinHost
این تاپیک رو از زیر خاک کشیدی بیرون!!!!
بله میدونم :دی داشت صدام میزد که به گرد گیری نیاز دارم :دی
چشمم خورد گفتم شاید هنوزم آقای آرش ابراهیمی سری به این تاپیک میزنن! :دی
-