طبق گفته ی Kimsufi سرور ها پرت شون 100 هست و Max Speed شون 11 مگابایت هست چون سرور های Kimsufi سرور های دست دوم OVH هست ممکنه گیر یکی 100 بیاد گیر یکی 1000 در کل پرت روی Kimsufi شانسی هست .
طبق گفته ی Kimsufi سرور ها پرت شون 100 هست و Max Speed شون 11 مگابایت هست چون سرور های Kimsufi سرور های دست دوم OVH هست ممکنه گیر یکی 100 بیاد گیر یکی 1000 در کل پرت روی Kimsufi شانسی هست .
عزیز دلم شانسی نیست
البته ببخشید من دارم جسارت میکنم از آقا رضا هم معضرت میخوام که توی تاپیکشون دارم جواب میدم
چیزی به اسم شانسی وجود نداره طبق گفته ی خود کیم سوفی پورت هاشون رو به 1 گیگ اشتراکی ارتقا دادن
یعنی پورت همه 1 هست اما اشتراکی هست اما من 3 تا سرور دارم از این دیتا سنتر بیشتر وقت ها رسعت دانلود 100 و کمترین 90 و حد اکثر120 بوده
این تجربیات خودم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)