نقل قول نوشته اصلی توسط دوستان وب نمایش پست ها

دوست عزیز لطفا برای حرف هاتون سند ارائه کنید !!!!!
1- شما در یاهو هیچ پیامی جدیدا برای قطعی ندادید !
2- در سرور آلمان قطعی به دلیل لاک کردن آی پی از طرف دیتاسنتر بود و متن آبیوز هم برای شما ارسال شد پس بهونه نبوده !
3- شما هیچ تیکتی تا الان در سیستم جدید برای ما ارسال نکرده اید ! در صورتی که ارسال شده مدرک ارائه کنید که تا قبل از این ساعت تیکت ارسال شده ...

در ضمن دوست عزیز مشکلات سرور را تیکت کنید در صورتی که به نتیجه نرسیدید . در انجمن مطرح کنید ...
عزیز من شما می خوای ماسمالی کنی بکن
واسه چی ای پی من بلوکه شه ؟ واسه چی من باید هر دفعه که شما خودتون قطع می کنید من یه ای پی جدید بخرم ؟ واسه چی شما به تیکیت من پاسخ نمی دید ؟ واسه چی شما منو از سایت بن کردید ؟ واه چی من وقتی ایمیل خودمو می زنم تا ریست پسورد کنم میگه همجین ایمیلی وجود نداره ؟ از کجا سند بیارم که شما اکانت منو پاک کردید ؟
من تو یاهو 24 ساعت انلاینم و هرچی بهتون پیام دادم شما جواب نداید و الان میگید مدرک بیار ! واقعا به خاطر 17 هزار تومن اینقدر لایه من لای می کنی !
وقتی بهتون می گم تو یاهو سرور من قطعه می گید برو تیکیت بده رفتم تیکیت دادم من از سایت بن کرید جنبه کاری ندارید انجام ندید سرور منو بر می داری به یکی دیگه می فروشی بعد می گی شما بلوکه شدید اخعه این چطور بلوکه هست که میشه رموت کرد ولی نمیشه لوقین شد ! من هنوز موندم اون ای پی اولی که به من دادید الانم به یکی دیگه فروختید ماله من بود یا نه ؟ من پولشو داده بودم پس چرا به یکی دیگه فروختید به من می گید ای پی بلوکه شده بعد برمیدارید به یکی دیگه می فروشید اگه خواستی برو لوق یاهو رو ببین همونایی که با من چت کردی اونم مدرک واسه تو
کلا بگو پولو پس نمیدم اینقدر هم کندی بازی در نیار و دبه نکن