-
July 18th, 2012, 22:16
عضو انجمن
فروش ویژه سرور مجازی با رم 1 فقط 12.900 تومان ماهانه (تعداد محدود)
.:: آفر ویژه فروش سرور های مجازی دوستان وب ::.
مشخصات سرور اصلی :
CPU : Intel® Core™ i7-2600 Quadcore
Ram : 32 Gigabyte DDR3
HDD : 2*3 TB SATA
Port : 1 GB
آفر ویژه ما
مشخصات سرور های مجازی :
CPU : Intel® Core™ i7-2600
Ram : 1 GB
HDD : 50 GB
قیمت ماهانه : 12.900 تومان
Ram : 2 GB
HDD : 80 GB
قیمت ماهانه : 24.900 تومان
Ram : 4 GB
HDD : 120 GB
قیمت ماهانه : 46.900 تومان
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
امکانات و ویژگی های سرور های ما :
نصب و کانفیگ نرم افزار های مربوط به سرور برای بار اول
رایگان !
ارائه پنل تحت وب برای مدیریت سرور
رایگان !
ارائه پنل Vmware برای مشتریان از ماه دوم در صورت درخواست
رایگان !
پشتیبانی 24 ساعته توسط تیکت و یاهو (پشتیبانی تلفنی به زودی ...)
رایگان !
ارسال فاکتور به صورت کتبی درب منزل در صورت درخواست
رایگان !
ارائه رایگان پنل مدیریت سرور به صورت رایگان :
تصویر تست سرعت پورت :
تصویر تست سرعت از سایت SpeedTest.net
نظرات برخی از مشتریان و همکاران :

نوشته اصلی توسط
AHF-victory
تایید میشن.
چند تا وی پی اس و سایت رو سرور این ها دارم.
پشتیبانی: 20 | آپتایم: 20

نوشته اصلی توسط
CityKala.net
تایید . =d>
دوست عزیزمون جناب آقای جباری تایید می شوند .

نوشته اصلی توسط
SeDaBloG
جناب مهیار جباری تایید میشن !

نوشته اصلی توسط
shazo
سلام
دارم تاييد ميشه..

نوشته اصلی توسط
wikiphp
تایید میشن.
3تا هاست میزبانی وب،2هاست دانلود، و 2 سرور مجازی از این شرکت داریم...
از نظر پشتیبانی و آپتایم عالی هست.
همین طور یکسری از کار های طراحی و آموزشی بر عهده این تیم است...
واقعاً عالی....

نوشته اصلی توسط
Nevertime7
3 تا وی پی اس تحول گرفتم!خیلی
سرعت بالا!
ممنون!

نوشته اصلی توسط
mehdifx
سلام..
میخواستم تشکر کنم.
من حدود 3 ساعت پیش سفارش دادم الان ایمیل برام اومده که سرور آماده شده.
ممنون.
برای سفارش این آفر در سایت ما برای دپارتمان فروش تیکت ارسال کنید !
دوستان وب | هاست | میزبانی وب | هاست دانلود | فایل هاستینگ | ثبت دامنه | نمایندگی هاستینگ | نمایندگی سرور مجازی
Y! : info.dostanweb
-
تعداد تشکر ها از دوستان وب به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2012 22:16
# ADS
-
August 15th, 2012, 15:11
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی با رم 1 فقط 12.900 تومان ماهانه (تعداد محدود)

نوشته اصلی توسط
aliqq
تیکت زدم !
شماره تیکت : #169862
.........
ویرایش توسط aliqq : August 15th, 2012 در ساعت 16:05
-
-
August 16th, 2012, 02:50

نوشته اصلی توسط
aliqq
.........
یه کار قشنگی ایشون کردن که واقعا جای تقدیر داره !
بعد از چندین روز پیگیری و انواع و اقسام پیام ها از خصوصی و ایمیل بگیرین تا تیکت ! به جای 12900 مبلغ 10000 تومن به حسابم ریخته ! و نوشته مابقی بابت روزهایی که از سرور استفاده کردین !!!!!؟!!!؟؟!
باشه حق دارن استفاده کردم باید هزینشو بدم (بماند که 3 روز بعد از واریز وجه بهم سرور رو دادن به بهانه نداشتن آی پی و قطع بودن اینترنتشون و 100 البته این 3 روز رو هم در حال استفاده حساب کردن!! وگرنه 8-7 ساعت استفاده از سروری که 12900 تومن در ماه هزینشه 2900 هزینش نمیشه !!!! ) اما نکته جالبش علت ایشون بابت کم کردن هزینس !! مگه 325 هزارتومنی که بابت نصب و پشتیبانی اسکریپت پرداخت کردیم رو شما که بهمون ضرر زدین برمیگردونین که میایین 2900 بابت 8-7 ساعت استفاده کم میکنین ؟!
12900 نه منو فقیر میکرد نه شمارو پولدار که حالا این 2900 بکنه ! اما اینجور وقتاس که رفتارای حرفه ای رو از آماتورا میشه تشخیص داد !
-
-
August 16th, 2012, 04:20
سلام.
پشتیبانی هم دارید ؟
چه مواقعی از روز انلاین هستید تو یاهوو ؟
پشتیبانی تلفنی هم دارید ؟
اگه یه موقع ساعت 3 شب زنگ زدیم و مورد حادی بود ، یا مشکل داشتیم ناراحت نمیشید و در اون صورت هم پشتیبانی دارید ؟
-
-
August 16th, 2012, 11:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
aliqq
بعد از چندین روز پیگیری و انواع و اقسام پیام ها از خصوصی و ایمیل بگیرین تا تیکت ! به جای 12900 مبلغ 10000 تومن به حسابم ریخته ! و نوشته مابقی بابت روزهایی که از سرور استفاده کردین !!!!!؟!!!؟؟!
باشه حق دارن استفاده کردم باید هزینشو بدم (بماند که 3 روز بعد از واریز وجه بهم سرور رو دادن به بهانه نداشتن آی پی و قطع بودن اینترنتشون و 100 البته این 3 روز رو هم در حال استفاده حساب کردن!! وگرنه 8-7 ساعت استفاده از سروری که 12900 تومن در ماه هزینشه 2900 هزینش نمیشه !!!! ) اما نکته جالبش علت ایشون بابت کم کردن هزینس !! مگه 325 هزارتومنی که بابت نصب و پشتیبانی اسکریپت پرداخت کردیم رو شما که بهمون ضرر زدین برمیگردونین که میایین 2900 بابت 8-7 ساعت استفاده کم میکنین ؟!
12900 نه منو فقیر میکرد نه شمارو پولدار که حالا این 2900 بکنه ! اما اینجور وقتاس که رفتارای حرفه ای رو از آماتورا میشه تشخیص داد !

دوست عزیز این مورد رو برای خودتون میگم !
خیلی بهتره قبل از اینکه بیاین تو انجمن مشکلات رو بیان کنید اول با ما یا هرکس بیان کنید و اگر مشکل حل نشد . بیاین تاپیک انتقاد جدا بزنید ...
ما هم حتما جواب خواهیم داد . باز هم تاکید میکنم تمامی مشکلات را با پشتیبانی حل کنید ...
-
-
August 16th, 2012, 11:12
عضو انجمن
دوستان فروش به پایان رسیده است ...
-
-
August 16th, 2012, 12:21

نوشته اصلی توسط
دوستان وب
دوست عزیز لطفا برای حرف هاتون سند ارائه کنید !!!!!
1- شما در یاهو هیچ پیامی جدیدا برای قطعی ندادید !
2- در سرور آلمان قطعی به دلیل لاک کردن آی پی از طرف دیتاسنتر بود و متن آبیوز هم برای شما ارسال شد پس بهونه نبوده !
3- شما هیچ تیکتی تا الان در سیستم جدید برای ما ارسال نکرده اید ! در صورتی که ارسال شده مدرک ارائه کنید که تا قبل از این ساعت تیکت ارسال شده ...
در ضمن دوست عزیز مشکلات سرور را تیکت کنید در صورتی که به نتیجه نرسیدید . در انجمن مطرح کنید ...
عزیز من شما می خوای ماسمالی کنی بکن
واسه چی ای پی من بلوکه شه ؟ واسه چی من باید هر دفعه که شما خودتون قطع می کنید من یه ای پی جدید بخرم ؟ واسه چی شما به تیکیت من پاسخ نمی دید ؟ واسه چی شما منو از سایت بن کردید ؟ واه چی من وقتی ایمیل خودمو می زنم تا ریست پسورد کنم میگه همجین ایمیلی وجود نداره ؟ از کجا سند بیارم که شما اکانت منو پاک کردید ؟
من تو یاهو 24 ساعت انلاینم و هرچی بهتون پیام دادم شما جواب نداید و الان میگید مدرک بیار ! واقعا به خاطر 17 هزار تومن اینقدر لایه من لای می کنی !
وقتی بهتون می گم تو یاهو سرور من قطعه می گید برو تیکیت بده رفتم تیکیت دادم من از سایت بن کرید جنبه کاری ندارید انجام ندید سرور منو بر می داری به یکی دیگه می فروشی بعد می گی شما بلوکه شدید اخعه این چطور بلوکه هست که میشه رموت کرد ولی نمیشه لوقین شد ! من هنوز موندم اون ای پی اولی که به من دادید الانم به یکی دیگه فروختید ماله من بود یا نه ؟ من پولشو داده بودم پس چرا به یکی دیگه فروختید به من می گید ای پی بلوکه شده بعد برمیدارید به یکی دیگه می فروشید اگه خواستی برو لوق یاهو رو ببین همونایی که با من چت کردی اونم مدرک واسه تو
کلا بگو پولو پس نمیدم اینقدر هم کندی بازی در نیار و دبه نکن
-
-
August 16th, 2012, 12:26

نوشته اصلی توسط
aliqq

منم مثل شما !
قرار بود سرور رو واسم تحویل بدن بعد از یه ساعت بهم گفتن نتم قطع شد من منتظر منونم جواب نیومد بعد یکی از دوستاش پیام دادن که نتشون قطعه و تا فردا نمی تونن سرور شما رو تحویل بدن و قرار شد تا ساعت 10 تحویل بدن اونم موند تا 8 شب به علت نبودن ای پی ! یعنی 2 روز کلا منو آواره کردن قبل از خرید بهشون گفته بودم من 2 ساعته می خوام اونم قبول کرده بود ولی 2 ساعت شد 2 روز و بعد بهم گفته بودن سرور رور کانفینگ می کنن تا 3 روز هم واسه اون منو آواره کردن !
-
تعداد تشکر ها از gasem_h به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2012, 12:42
عضو انجمن
دوست عزیز gasem_h ،
بنده دلیلی نمیبینم تا در تاپیک فروش پاسخ مشکلات شما را دهم !
شما برای اینکه پاسخ بگیرین در بخش انتقاد و پیشنهاد تاپیک بزنید تمام موارد را ذکر کنید . بنده جواب میدهم و کاربران هم قضاوت خواهند کرد ...
ولی چند توضیح :
1- اگر این تاپیک را از اول مطالعه کنید میفهمین که چه مشکلی برای ما پیش آمده !!!
2- تحویل سرور طبق قوانین سایت از 2 تا 48 ساعت طول خواهد کشید و تمام کاربران وقتی خرید میکنند قوانین را هم پذیرفته اند ...
3- آی پی شما به دلیل استفاده نامناسب خود شما از طرف دیتاسنتر بلاک شد و ما این آی پی را به هیچکدام از مشتریان ارائه نکردیم :
- بنده در تیکت ها توضیح دادم میتونین منتظر بمونین ما با دیتاسنتر برای باز کردن آی پی صحبت کنیم ولی خودتان اصرار به خرید آی پی جدید داشتید .
4- کانفیگ نرم افزار های مورد نیاز شما بر عهده ما نیست و شما تیکت ارسال کردید برای کانفیگ نرم افزار ها و ما هم بعد از 2 روز بدون دریافت هیچ هزینه ای کانفیگ را انجام دادیم ! (همیشه کار هایی که بر عهده ما نیست در وقت آزاد انجام میشود)
5- ما هیچ کاربری را بن نخواهیم کرد ، تیکت ها را پاک نخواهیم کرد ، رمز عبور را عوض نخواهیم کرد !!!
باز هم هر مشکلی بود در قسمت انتقاد و پیشنهاد تاپیک ارسال کنید ...
-
-
August 16th, 2012, 15:52
این 5 روز که سرور من هیجی روش ران نبود رو هم دیتاسنتر بلوک کرده ؟
الان من 6-7 روز پیش به شما تیکیت دادم که سرور من اصلا ریموت نمیشه ! شما به من هیچ پاسخی نداید ! یه سایتون هم نمی تونم وارد شم یعنی اصلا اکانت من وجود نداره ...
یعد ای پی قبلی من الان ران هست خودتون می تونید مشاهده کنید ...
من با شما توافق کردم که سزوز منو همون لحضه که دادید کانفیک کنید بدید و شما هم قبول کرید ....
حالا گناه من این وسط چیه از شما سرور خریدم حتی یک روز نتونستم استفاده کنم ...
-
-
August 16th, 2012, 15:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
gasem_h
این 5 روز که سرور من هیجی روش ران نبود رو هم دیتاسنتر بلوک کرده ؟
الان من 6-7 روز پیش به شما تیکیت دادم که سرور من اصلا ریموت نمیشه ! شما به من هیچ پاسخی نداید ! یه سایتون هم نمی تونم وارد شم یعنی اصلا اکانت من وجود نداره ...
یعد ای پی قبلی من الان ران هست خودتون می تونید مشاهده کنید ...
من با شما توافق کردم که سزوز منو همون لحضه که دادید کانفیک کنید بدید و شما هم قبول کرید ....
حالا گناه من این وسط چیه از شما سرور خریدم حتی یک روز نتونستم استفاده کنم ...
آی پی قبلی شما که عرض میکنید بالاست بفرمایید تا هم بنده و هم همکاران تست کنند ...
-