نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

موضوع: معرفی وب سرور خوب

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن noob آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    90
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    54 پست

پیش فرض پاسخ : معرفی وب سرور خوب

نقل قول نوشته اصلی توسط toptop نمایش پست ها
    سلام

من 2 ماهه vps ویندوز گرفتم واسه دانلود کابرانم امام خدود 7 روزه که مدیر سرور میگه شما زیادی به سرور فشار میاری واسه همین بعضی وقت ها سایتت قطع و وصل میشه اون گفت باید سرور رو کانفیک کنم که اونم هزینه زیادی داره

من در حال حاضر از وب سرور XAMPP استفاده میکنم و میخواستم بدون چجوری باید کانفیگش کنم و یا یه وب سرور خوب دیگه به من معرفی کنید
    چرا يكي از دوستان نميخواد جواب درستي به اين دوستمون بده همه فقط ميگن nginx iis lightspeed
    يه راه حل كاربردي پيشنهاد بديد
    دوست عزيز همونطور كه خودتون گفتين ميزان مصرف شما بالا رفته
    و با توجه به اينكه رم 4 سرور مجازي اندازه رم 2 سرور اختصاصي قدرت نداره شما گول ارغام و مشخصات سرورتون رو نخوريد
    راه حل: اگه سرور اختصاصي يا سرور دانلود براتون مقرون به صرفه نيست يه سرور مجازي با منابع اختصاصي بگيريد كه حداقل از اونچه كه حقتون هست استفاده كنيد اگه ديدين بازم سرور كم مياره خوب بايد راه ديگه رو انتخاب كنيد
    براي وب سرور هم اگه سيستم عامل لينوكس هست يه كلوكسو نصب كنيد و از وب سرور لايت تي پي دي استفاده كنيد
    واسه سيستم عامل ويندوز هم دوستان iis‌رو تاييد ميكنن اما خودم به شخصه كار نكردم
    در كل مواردي كه توي هاست دانلود اهميت بيشتري داره :‌ هارد ديسك-پورت-وب سرور-نوع كانفيگ-

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    236
    تشکر شده در
    158 پست

پیش فرض پاسخ : معرفی وب سرور خوب

نقل قول نوشته اصلی توسط noob نمایش پست ها
    چرا يكي از دوستان نميخواد جواب درستي به اين دوستمون بده همه فقط ميگن nginx iis lightspeed
    يه راه حل كاربردي پيشنهاد بديد
    دوست عزيز همونطور كه خودتون گفتين ميزان مصرف شما بالا رفته
    و با توجه به اينكه رم 4 سرور مجازي اندازه رم 2 سرور اختصاصي قدرت نداره شما گول ارغام و مشخصات سرورتون رو نخوريد
    راه حل: اگه سرور اختصاصي يا سرور دانلود براتون مقرون به صرفه نيست يه سرور مجازي با منابع اختصاصي بگيريد كه حداقل از اونچه كه حقتون هست استفاده كنيد اگه ديدين بازم سرور كم مياره خوب بايد راه ديگه رو انتخاب كنيد
    براي وب سرور هم اگه سيستم عامل لينوكس هست يه كلوكسو نصب كنيد و از وب سرور لايت تي پي دي استفاده كنيد
    واسه سيستم عامل ويندوز هم دوستان iis‌رو تاييد ميكنن اما خودم به شخصه كار نكردم
    در كل مواردي كه توي هاست دانلود اهميت بيشتري داره :‌ هارد ديسك-پورت-وب سرور-نوع كانفيگ-
    بنده 100 % توی ویندوز iis رو تایید میکنم ! کلا ویندوز اگر ویروسی نشه و خوب کانفیگ بشه و مشکلی براش پیش نیاد به نظرم خیلی بهتر از لینوکسه !

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)