نقل قول نوشته اصلی توسط irdelta نمایش پست ها
درورد بر شما
من نمایندگی پیام کوتاه میخوام که شرایط زیر رو داشته باشه :
1- کاربر به صورت نا محدود بتونم بسازم و برام هزینه ای نداشته باشه
2- بتونم پنل رو کاملا اختصاصی کنم برای خودم
3- قیمت ارسال و دریافت پایین باشه
4- قیمت پنل نمایندگی نیز پایین باشه
5- امکانات پنل کامل باشه
اگه رایگان بهم نماندگی داده بشه خیلی بهتر است اما با پرداخت هزینه کم نیز مشکلی ندارد
سلام
حداکثر کاربر نامحدود
اعتبار رایگان:1200پیامک
یک عد شماره هزار رایگان برای نماینده
تعرفه هر پیامک 86ریال
نمایندگان محترم میتوانند علاوه بر شماره های رایگان فوق الذکر به تعداد دلخواه شماره اختصاصی خریداری کرده و به کاربران خود تخصیص دهند .
نکات مهم :
  • نماینده بابت فروش پنل های کاربری هیچ مبلغی به شرکت پرداخت نمی کند .
  • نمایندگان قادر به ایجاد بسته های مختلف با سطوح دسترسی متفاوت می باشند .
  • نمایندگان میتواند تعرفه های مختلف تعریف نموده و به صورت ثابت یا پلکانی این تعرفه ها را به کاربر اختصاص دهند .
  • تمامی پنل ها دارای امکانات کامل بوده و در صورت به روز شدن نرم افزار پنل های نمایندگی نیز به روز می شوند
  • نمایندگان میتوانند با Domain اختصاصی (www.YourSite.com) یا SubDomain از سامانه استفاده کنند ، کافیست پس از تهیه .
  • نمایندگان محترم نیازی به تهیه میزبانی وب ( Web Hosting ) نداشته و فضای نا محدود در اختیار ایشان قرار میگیرد .
  • نمایندگان میتوانند لوگوی اختصاصی و اطلاعات کامل خود(اعم ازمتن کپی رایت، اطلاعات درباره ما ، تماس با ما و تعرفه ها و...) را در نرم افزار ثبت و ویرایش نمایند تا کاربران اطلاعات نماینده را در هنگام ورود به سامانه ملاحظه نمایند .
  • نمایندگان مجوز ارائه پنل با عناوین مادام العمر یا دائمی را ندارند .
  • نمایندگان موظف به مانیتور کردن و کنترل تمامی پیامک های ارسالی توسط کاربران خود هستند .
  • همه نمایندگان دارای پشتیبانی و حمایت کامل از سمت شرکت می باشند
  • کلیه خدمات و هزینه ها (اعم از هزینه پنل و خطوط اختصاصی ) به صورت سالیانه میباشد و در سال های آتی با تخفیفات ویژه قابل تمدید می باشد

موفق باشید اطلاعات تماس در امضا موجود می باشد