اصلا نیازی نیست که کلاس برید .
سرچ سرچ سرچ !
شما شروع کن .
با سرچ جلو برو
مطالعه کافی نیست ! یعنی شما مطالعه کنی و بصورت تئوری علامه دهر بشی به هیچ دردی نمیخوره
شما باید یه سرور اختصاصی تهیه کنید . هرچند کم و ارزون
و شروع کنی !
من فکر میکنم سرور اختصاصی برای شروع زیاده
شما اگر تاحالا کلا کار نکردی . سرور مجازی بگیر از ویندوز شروع کن و مباحث مربوط به ویندوز رو یاد بگیر . بعد با یه وقفه بزن تو کار لینوکس و انواع توزیع هاش !
اول همه CentOS بعد Debian بعد Ubuntu
کافیه همین 3تا !
در انتها میکروتیک بگیر و میکروتیک رو هم زیرو رو کن !
مطمئنن تجربه کافی برای ارائه سرویس رو پیدا میکنی
آخرش هم یه سرور اختصاصی مثلا با رم 8 گیگ بگیر و مجازی ساز نصب کن و شروع کن به ارائه سرویس وی پی اس ...
البته اگر برای هاستینگ فقط مد نظرت هست که
ویندوز بگیر مباحث هاستینگ نصب وب سرور ، IIS , Plesk و .. رو تمرین کن ، نصب کن . سرویس ارائه کن حتی !
یه لینوکس نصب کن kloxo بریز برای شروع . بعد از مدتی که با کانفیگ آشنا شدی بزن تو کار DirectAdmin بعد بزن تو کار CPanel
اینا چیزای سختی نیست .
شاید از لحاظ اینکه کسی برات قشنگ توضیح بده و پیشت باشه ، ممکنه یک هفته همه چیزو بهت یاد بده که البته به پایه شما بستگی داره
آشناییتون با شبکه و مسائل مربوط به اون
اصلا تاحالا لینوکس دیدید ؟ ندیدید .
اگر بصورت سطحی با مسائل سرورها و بصورت نسبی با شبکه آشنایی داشته باشید همه اینایی که بالا گفتم با یه سرمایه کم میتویند توی چند هفته کسب کنید
اصلا نیاز به کار چند سال نیست .

در مورد سرمایه هم که عرض کردم ...
باید 3تا سرور تهیه کنید دیگه . 3تا سرور مجازی
برای ویندوز رم 1گیگ
برای لینوکس رم 1گیگ
برای میکروتیک رم 128
که اینارو بخوای بگیری ، جمعا 70تومن نمیشه در ماه !
البته نیاز نیست همرو یکجا بگیری . آروم آروم ...
ولی اگه میخوای مباحث رو جمع کنی و یکهو بزنی تو کار . فکر میکنم یک ماه با سرمایه دورو بر 70 و 80 تومن بشه همه چیزایی که فکر میکنی رو یاد بگیری
البته بگم اینو هم ..
خیلی مسائل ممکنه برات رخ نده و بهش برخورد نکنی و اون مسائل فقط با سرچ حل میشه . قطعا قبل از شما هزاران نفر به اون مشکل برخوردند
پس مشکلتون با سرچ قطعا برطرف میشه . اگر نبود ، توی انجمن مطرح کنید دوستان جواب میدن
شما اگر کار رو یه سر بالایی در نظر بگیری ، بالا رفتن از 90% این سربالایی کار چند هفتس ...
و اون 10% بقیه هست که طی ماهها و سال ها بدست میاد ...
البته هیچوقت 100% نیست ..
ممکنه به 99.99% برسید . اما هیچوقت 100% نمیشه ! دلیل هم داره . چون هر روز مباحث جدید میاد و باید اونارو فرا بگیرید. جلوی علم رو هم نمیشه گرفت ! منظورم پیشرفتش هست ..
خب پیشرفت میکنه شماهم باید حضور داشته باشی و کار کنی
در کل ...
باید شروع کنی آقا .
با مطالعه چیزی میسر نمیشه فعلا ! باید عملا بری توی کار
تحصیلات آکادمیک میخوای باید دوره های سیسکو ، مایکروسافت ، میکروتیک و ... رو بگذرونی که ممکنه هیچی هم بهت ندن و فایده ای نداشته باشه
پیشنهادم کار عملی هست که در کنارش شما به مقصود علمی و تئوری هم میرسی ! یعنی با تئوری خودت و با عملی دوستان میری جلو
استاد میشی برای خودت
بعدا دست 4نفرو میگیری..
موفق باشید