نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
بله دیگه. باید هم سر من خراب شه !
سرور x5 رو سفارش زدم 162 تومان. پرداخت کردم. بعد از 10 روز گفتی یک ex10 هست 3 روزش گذشته یکی مخواست براش تمدید کردی. طرف نخواست سرورو. گفتم بذار بگذره کسی نخواست من ورش میدارم. سرور 4 روز گذشت تا زن سیتریکس روش نصب شد. یک هفتش گذشتو گفتی کلا 309 تومان پات درومده. من سرور اکس 5 رو به یکی از دوستام دادم ایشون هم 215 تومان با فلکسی و غیره به شما پرداخت کرد ! پس تا اینجا من یک مبلغی دادم. اون روز هم تماس گرفتید من 50 تومان براتون کارت به کارت کردم. دوباره بهت گفتم ! بعد از 4 روز گفتم فلانی. یک اکس 4 برام بگیر. مشتری هم داشتی برای این رد کن بره. به درد من نمیخوره. بعد از اون گفتی فلانه بهمانه حالا کاری ندارم. میخوای تقصیر کارو بندازی گردن من کاری ندارم. گفتم برام آی پی بگیر. بعد از چند روز گفتی آی پی اومد با فلکسی. به من که چیزی ندادی. تیکتشک نیست ! خلاصه. گفتم آقا جون ورش دار نمیخوام این رو. مشتری هم براش پیدا کردم که پروندیش .
کلا بگذریم. الان به خاطر 200 تومان فاکتورو حواله شما برگشت خورد به قول شما ؟ سرور رو من صد بار گفتم مشتری اومد رد کن بره ! ولی هیچ کسی نیومد دنبالش ! بازم بگذریم. آقای بیگی گفتند شما 900 کم داشتید بار اول. این به من چه ! به احترام دوستیمون دیگه ادامه نمیدم. اگر هم به شما بدهکارم سر موقع پرداخت می کنم 200 تارو ! که اونم راضی نیستم. شبت بخیر. ایشالا خوب بخوابی. امیدوارم مسائل کاری و با ... قاطی نکنی . خوب میدونی چی میگم. شب بخیر !