تاپیک به گ...کشیده شد فکر کنم یه تاپیک دیگه بزنید بهتر باشه دوست عزیز قبول کنید!
تاپیک به گ...کشیده شد فکر کنم یه تاپیک دیگه بزنید بهتر باشه دوست عزیز قبول کنید!
ارائه تمامی سرور های هتزنر بدون هزینه ستاپ و بدون کد انتقال
نمیخواد ! کسی که درک داشته باشه میفهمه حق با کیه دوست عزیز
یه عده میخوان تخریب کنن ولی نمیدونن که کسی که میخونه درک و فهم داره مثل خودشون حرف های دروغ رو سریع باور نمیکنه
میخواستن تاپیک رو داغون کنن که کردن ! واقعا خیلی بده آدم بخواد رقیب به در کنه ! خدا را شکر خدا انقد بهم داده که هاستینگ برام تفریحه
جالبه که من با آقا وحید هیچ همکاری نکردم
چند جا با همکار ایشون در یک سایت دیگه همکاری کردم
کلا پیام های بین من و ایشون رو بشموری 20 تا نمیشه که من ازشون کمک گرفتمو فکر نکنم کمک گرفتن چیزی از ارزش های آدم کم کنه ! ولی سو استفاده بده
و همکار ایشون بسیار آدم محترمی هستند !
دوستانی که منطق دارند قضاوت کنند!
آقا علیدوست حتی هزینه مستر ریسلر( به ذهنیت خودشون سرور) خودشون هم ندارند . اگر ندارید لازم نیست ای کار را ادامه دهید!
واقعا بنده قصد اینکارارو نداشتم اما جناب سپهر یکی از دوستان صمیمی بنده هستند و برای دفاع از حق ایشون هم که شده اینارو میگم
ادب هم بالا که نشون دادند!
اگه شما ترسی ندارید که ایم مطال گفته بشه پس متن پایین چیه ؟ اگه ترسی نیست لازم نیست از ادمین ها خواهش کنید تاپیک رو قفل کنند . انی تاپیک حق رو از باطل جدا میکنه!
شما خودتون هم یک هفته هست شروع کردین از مدیران محترم خواهش مندیم این تاپیک رو قفل کنندعکس زیر هم لطفا مشاهده کنید! بازم ادب رو میرسونه که بنده ساسنور کردم .
Snapshot_2012-08-10_231337.png
خدارو شکر که خدا بهمون داده و سرور خودمون رو برای 1 سال تمدید کردیم .
با آرزوی موفقیت برای تمامی عزیزان!![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)