اونها هم؟!
این حواله ای که بنده برای شما زدم اگر بک خورده بود که الان کل سرور ها دوباره بسته بود.
واقعا من نمیدونم با کدوم منطق دارید صحبت میکنید.
از آنجایی که حواله های در حواله های قبلی هم به اصرار خودتون قدرالسهمی حواله زدید این حواله ها و فاکتور های دیگری در آن نیز بوده است، این حواله بک نخواهد شد.
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
بنده الان هم خونسردم، چون کارم به درستی انجام شده، این مورد واضح و مبرهن هست.
شما هستید که الان دارید با هتزنر برای Back زدن حواله دارید تلاش میکنید و میخواهد این حواله به مشکل بخوره.
مسئولیت تمامی عواقب این کار از این پس به عهده شماست. چرا که من فرم Trace حواله رو روز دوشنبه با باز شدن بانک ها در دوبی قرار بدم تا معلوم بشه چه شخصی قصد داشت در حاشیه کار بکنه.
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
بیبن من صبرم حدی داره من فقط تیکت زدم که بدونم طبق کدوم رفرنس آی دی کسر شده.
بهتر دیگه تا زمانی که من اعلام میکنم پست ندین چون ممکنه دوستان فکر بد کنن.
من خودم پیگیرش هستم و اگر از شما بود در تایپیکت پرداخت رو تایید میکنم و از خجالت شما درمیام.
لطفا پست ندین اینجا به حد کافی شلوغ هست
من اجازه نمیدم افرادی همچون شما با اعتبارم بازی کنید.
بنده همین الان با خانم Anja صحبت کردم، عذر خواهی کردم به خاطر تمامی ایمیل ها، و تیکت ها و تماس ها. ایشون اکسپت کردند که حواله بانکی به دستشون رسیده.
فکر بد؟ شما خواستید با اعتبارم بازی کنید چیزی که من اجازه به شخصی نمیدم در این مورد و در این مورد همون طور که عرض کردم دوشنبه بعد از مدارک کافی تصمیم گیری خواهم کرد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)