بنده هم نگفتم که ایشون اعتبارشون بد بوده !
گفتن هر دو ماه یه بار جابجا میشن ، بنده گفتم یا تحقیق نمیکرده یا هم بد شانس بوده ! مشکل حال حاضرشون با وب پویان رو جزو بد شانسی میشه دونست !
صحبت بنده هم با شما نبود !لازم به نظر شما نبود دوست گرامی
بنده هم نگفتم که ایشون اعتبارشون بد بوده !
گفتن هر دو ماه یه بار جابجا میشن ، بنده گفتم یا تحقیق نمیکرده یا هم بد شانس بوده ! مشکل حال حاضرشون با وب پویان رو جزو بد شانسی میشه دونست !
صحبت بنده هم با شما نبود !لازم به نظر شما نبود دوست گرامی
VPS ,Dedicated , Colocation , Hosting , VOIP, SSL ۩
9101-0401[051] @ACHOST ۩
من نه سرور دارم نه داداشم سرور داره و نه واسه کسی که سرور داره کار میکنم !مثلا تحقیق میکردن میومدن از شما میگرفتن؟؟؟؟؟؟؟ انسان عقل داره میتونه خودش فکر کنه خوب بد تشخیص بده مشکل برای همه پیش میاد
استارتر یه سوال کرده بود منم یه جواب دادم ، نخود داغ تر از اش نشید لطفا
من با استارتر تاپیک داشتم صحبت میکردم نه شما !پس لطفا به چیزی که به شما مربوط نمیشه دخالت نکنید!
موفق باشید
این شما بودید که یه باره فکر کردید آش نذریه نخود کم !
ویرایش توسط fathipours1 : August 9th, 2012 در ساعت 21:05
جناب یعقوبی کاملا تایید میشن!
برخلاف خیلی از دوستانی که روی یاهو فقط منتظرن کسی ازشون آفر بخواد تا جواب بدن و اصلا پشتیبانی روی یاهو ندارن.. ایشون خیلی خوب همکاری میکنن... خیلی پیگیرن
مشکل هتزنر هم ایشالله درست میشه!
ویرایش توسط saeedxxx : August 9th, 2012 در ساعت 21:05
بنده كاملا درك مي كنم و قبول دارم ؛ ايشون مي گفتن يه هفته ديگه مشكلي نبود
انتظار اين كه يه سرور هميشه ران باشه انتظار رويايي ولي ايشون گفتن تا ديروز ؛ ديروز شد امروز حالا شده فردا
من رو حرف ايشون به چندين نفر ديگه قول دادم ؛ و زير مجموعه من الان من رو شخصي بد قول مي دونن
سلام اول یک نکته رو باید بگم که این خیلی عادت بدی هست که دوستان صبرشون کم هست وتا به نتیجه نمیرسن میان در انجمن تاپیک میزارن بدون اطلاع بنده
الان هم یکی از دوستان به من گفت که اینجا تاپیک زدن و گرنه من اطلاعی نداشتم
دوست گرامی شما هم بهتر بود از طریق تیکت اقدام میکردین
لازم به توضیح است که همینطور که همکاران لطف کردن و گفتن یک سری مشکلات پیش آمد که غیر معمول بود و تنها دامن مارو نگرفت و خیلی از همکاران گریبان گیرش شدن
قضیه رو باز نمیکنم و میتونید جزئیاتش رو از لینکی که جناب Mr.Roham قرار دادن مشاهده کنید
من در راستای حل این مشکل تلاش کردم و حتی تقریبا دو برابر پول سرور رو به آقای موسوی دادم تا مشکل رفع شه و دیگه کاری جز صبر کردن از دستم بر نمیومد
اینکه جواب یوزر هارو نمیدادم به این خاطر بود که جوابی جز شرمندگی پیش غزیزان نداشتم
الان سرورها وصل هست و ما به همه ایمیل زدیم تا اگر مایل به دریافت خسارت هستند تیکتی در بخش فروش ایجاد کنند تا صحبت کنیم و شما هم با این که نسبت به ما کم لطفی کردین از این قاعده مستثنی نیستید
امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه
سرور مجازی - هاست - تلفن :09360039315
پیام خصوصی دادم بهتون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)