سلام
دوستان دموی درگاه مستقیم این شرکت رو دارین؟
اسم پذیرنده در درگاه بانکی ملت و ملی چه چیزی خورده؟
سلام
دوستان دموی درگاه مستقیم این شرکت رو دارین؟
اسم پذیرنده در درگاه بانکی ملت و ملی چه چیزی خورده؟
وایرایش شد . پاک
ویرایش توسط ilight : August 7th, 2012 در ساعت 00:57
چه بلایی سره پی لاین اومده ؟ چرا همه درگاه ها بسته شده ؟
دوستان من یک درگاه مستقیم گرفتم از این سایت روی whmcs که خیلی عالی کار کرد ، البته من خودم درگاه مستقیم دارم ولی این رو برای روز مبادا گرفتم ، مثلا وقتی که ملت مشکل داره شما میدونید که یه درگاه ملی فعال دارید ، سایت اصلی پی لاین هم خیلی خوب طراحی و نوشته شده ، حالا باید تو تسویه حساب تست بگیرم ببینم چطوری کار میکنن.
یک پیشنهاد هم برای مسئولین درگاه دارم ، بهتره برای ضمانت پول و اطمینان کاربر ها یک مشخصات دقیق و یا یک مجوز خاصی رو تهیه کنید تا پذیرنده ها با خیال راحت استفاده کنن
با سلام
ابتدا یک خبر رو عرض می کنم :
الگوریتم سایت برای مقابله با فروشندگان و محصولات غیرمجاز و v.p.n تغییر پیدا کرده.
الان دقیقا همون آدرس و یا ساب دامینی که دارید روی اون کار می کنید رو باید وارد کنید و برای اون درخواست درگاه پرداخت بدید تا قادر باشید به درگاه پرداخت وصل بشید.
این روش برای جلوگیری از سو استفاده فروشندگانی هست که در طول این مدت به لطف گزارش ها و در اصطلاح زیر آب زنی های شرکت های مشابه، بیشترین مشکل رو برای Payline به وجود آوردن.
مجوزهای لازم گرفته شده و هماهنگی های لازم هم انجام شده، به زودی منتظر خبری بزرگ از جانب Payline باشید.یک پیشنهاد هم برای مسئولین درگاه دارم ، بهتره برای ضمانت پول و اطمینان کاربر ها یک مشخصات دقیق و یا یک مجوز خاصی رو تهیه کنید تا پذیرنده ها با خیال راحت استفاده کنن
این هم تاثیری نداره خوب من می تونم روی ساب دامین اول یک سایت خاصی بیارم بالا بعد درگاه گرفتم عوض کنماین طرح زمانی خوبه که بک ربات یا شبیه این رو اوکی کنید سایت هایی که از شما درگاه دارن اون ها رو بررسی کنه و مورد مشکوک رو گزارش کنه .
قبل از اعمال تغییرات اینچنینی، تمامی این موارد و احتمالات در نظر گرفته میشه و بعد تغییرات با تهیه بستری مناسب اعمال میشه.
شما میدونید که ربات یا چیزی شبیه به این ننوشتیم و که درگاه ها رو بررسی نمی کنه ؟
پیشنهاد می کنم این روشی که گفتید رو تست کنید و ببینید حداکثر چقدر درگاه شما باز می مونه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)