-
November 16th, 2010, 12:41
پاسخ : مشکل عجیب در اسکریپت p30rank
با سلام :
اسکریپت اصلی افزایش آمار آلکسا که ترجمه شده خود بنده است آماده شده و بدون ایراده ، هزینه نصب اونم 35000 تومانه ،نمیخواد اینهمه استرس داشته باشید که چرا برنامه ها کار نمی کنند.ما براتون نصب می کنیم و کاملاً هم کار می کنند.برید تو سایت من برنامه های خوبی دارم. تیم طراحی وبسایت سارینو | برنامه مدیریت تبلیغات | فروشگاه ساز | فروش هاست و دومین | ریسلر | افزایش رتبه در گوگل | فروش پک اسکریپت
-
-
November 16th, 2010 12:41
# ADS
-
November 16th, 2010, 15:20
عضو انجمن
دوست عزیز فکر کنم سورس شما مشکل داره .. اخه دیدم جاهایی که سورس رو میگیرن و دچار مشکل میکنن تا ....
از یه جای معتبر سورس تهیه کنید ... بعد تست!!!!!!!!!
-
تعداد تشکر ها از dade24 به دلیل پست مفید
-
November 16th, 2010, 15:54
hannah جان من اصلا تاپیکت رو نخوندم ولی تا اسم این اسکریپت خسته به گوشم خورد احساس کردم این نکته رو بهت بگم که این اسکریپت باگ ترسناکی داره جوری که همین p30rank رو میشه 3 سوت زد .....
-
تعداد تشکر ها از Arte به دلیل پست مفید
-
January 15th, 2011, 12:44
سلام - از همه کاربران تشکر می کنم - لطف می کنید بفر مایید چه طور میشه پنجره های بازدید را زیاد کرد ؟
8 یا 12 کرد ؟
و ایا بهترین نسخه این اسکریپ را از کجا میشه پیدا کرد ؟
-
-
February 4th, 2011, 16:11
سلام به همه گی ببخشید منم یه مشکل با اسکریپت دارم من حدود دو هفته است این اسکریپت رو نصب کردم امام وقتی حالا میرم تو سایت یک پیغامی میده!!! اینم آدرس سایتم
:: 3sotrank.com ::
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
کسی نیست به من جواب بده؟
-
-
February 4th, 2011, 19:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
elnaz110
سلام به همه گی ببخشید منم یه مشکل با اسکریپت دارم من حدود دو هفته است این اسکریپت رو نصب کردم امام وقتی حالا میرم تو سایت یک پیغامی میده!!! اینم آدرس سایتم
:: 3sotrank.com ::
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
کسی نیست به من جواب بده؟
من خودم دیگه استفاده نمیکنم ولی این مشکل واسه گوگل فکر میکنم باشه که سایتو اینجوری کرده با اینترنت اکپلور باز میشه خوب
-
-
August 5th, 2012, 18:53
سلام
سیستم جالبی نیست
چون به راحتی این ترفند کشف میشه و گوگل و.... در لیست سیاه قرار می دهد
در کل آدم داره سر خودش رو کلاه میگذراه
کلا دنبالش نباشید بهتره
-