به نام خدا
سلام ببخشید افراد کم سن و سال که دانش و تسلط خوب دارن عیبشون چیه؟
این خیلی خوبه که یه نوجون داره به سمت علوم جدید میاد
البته این نوجون هم باید قوانین و مقررات رعایت کنه
به نام خدا
سلام ببخشید افراد کم سن و سال که دانش و تسلط خوب دارن عیبشون چیه؟
این خیلی خوبه که یه نوجون داره به سمت علوم جدید میاد
البته این نوجون هم باید قوانین و مقررات رعایت کنه
خدا را - توکل را- نظم را و تلاش را فراموش کردی,فراموش میشوی.
رسول خدا(ص) فرمود: اگر تمام مردم بر محبت علی بن ابی طالب گرد هم می آمدند ؛ خداوند هرگز آتش جهنم را نمی آفرید.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
ببخشید ؛ من کمابیش این تاپیک رو دنبال می کنم .. شد 19 صفحه ! نتیجه چی شده؟
همه ی پست ها فقط حرف بود ...
ممنون از همکارانی که توی نظرات اول بودن توی عمل فقط حرف
با سلام خدمت شما...
متاسفانه بنده به دلیل کمبود وقت فرصت نشد این 19 صفحه رو مطالعه کنم ... جسته و گریخته خوندم...
امکانش هست یه جمع بندی ارائه کنید ؟
اینکه یک محیط و حرفه کاملا بی قانون و بی صاحاب بخواهد یهو تغییر کنه عملا امکانش وجود نداره ....
چیزی که مشخص هست به دلیل ترس از در آوردن هزینه سرورها و نداشتن پشتوانه مالی مناسب... به هیچ وجه شما نمیتونی بین فروشنده ها اتحاد ایجاد کنید
تنها راه حل افزایش سطح آگاهی مشتری هست که واقعا خیلی ها نمیدونن و فقط مشخصات اسمی رو میبینن...
اما سختی این راه اینه که با 2 3 4 ماه نمیشه نتیجه گرفت ...باید اطلاعات صحیح و غیر تکراری و علمی و کامل به مرور زمان ارئه شود...
با سلام
عیبش اینه که یک نوجوان در این سن اونقدری شرایط اجتماعی رو نمیدونه و در واقع فکر 50 هزار تومان سود ماهانه ای هست که پول adsl ش رو خودش پرداخت کنه
فعلا درگیر پیچ و خم های زندگی نشده ، تورم در دو سال اخیر رو کلا نمیدونه چیه چون هنوز هیچ خرجی نداره ، لازم به مثال نیست دوستان دیگه متوجه منظور بنده هستند
این مرور زمانی که می فرمایید خیلی بیشتر از این حرفاست
چندی پیش پشت چراغ قرمز پشت خط عابر پیاده توقف کردم و بعد از چند ثانیه ماشین هایی رو دیدم که از بنده به حالت سبفت! رد شدند و جلوی من ایستاند ، در اون لحظه واقعا دلیل گرونی دلار و مشکلات این چنینی رو متوجه شدم ... با این مردم متاسفانه ....
حرف بسیار است ...
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
بله دوست عزیز ... زمانش خیلی زیاد خواهد بود...چون باید نسل خریدار اصلاح بشه و نسل جدید با این رویه و اطلاعات کامل آشنا بشه ...با این کار فروشنده های غیر حرفه ای و مفتاد تومنی هم به مرور حذف خواهند شد.
این داستان کوتاه رو بخونید :
-------------------------------------------------------
ستاره دریایی
روزی مردی فرزانه برای فکر کردن به کنار ساحل رفته بود. در حالی که داشت انجا قدم میزد در ساحل دورتر جوانی را دید که دارد با یکسری حرکات موزون(که مثل رقصیدن بود)در ساحل کاری انجام میدهد.
به او نزدیک شد و دید که جوان نمی رقصد و او چیزی را از ساحل برمیدارد و به درون آب می اندازد.
به نزدیک تر شد.
از او پرسید:ای جوان چه میکنی؟
جوان پاسخ داد مگر نمی بینی دارم ستاره دریایی به آب می اندازم.خورشید بالا آمده و آب فرو رفته دارم آنها را(ستاره دریایی) به آب می اندازم تا زنده بمانند.
مرد فرزانه گفت:اما ساحل بزرگ است و ستاره های دریایی هم بسیار.هرقدر هم تلاش کنی نمی توانی همه آنها را نجات دهی پس برای تو چه فرقی دارد؟!!
جوان در حالی که خم می شد یک ستاره دریایی برداشت و آنرا با دقت تمام به آب انداخت.
سپس رو به مرد فرزانه کرد و گفت:برای این یکی که فرق میکند.
جوان با این کار درس بزرگی به مرد فرزانه داد:
همچنین
او دانست" بینش بی عمل صرفا یک رویاست/عمل بی بینش وقت گذرانی است.بینش به همراه عمل است که می تواند دنیا را دگرگون کند".
مطمئن باشیم که اگر هرکس ستاره دریایی خود را بیابد آنرا درست و خردمندانه پرتاب کند شکی باقی نمی ماند که قرن 21 جای بسیار خوبی برای زندگی خواهد بود.
-------------------------------------------------------
up
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)