نوشته اصلی توسط vahidmoghadam عزيز دل برادر لطفا لينك زير رو مطالعه بفرمائيد : http://www.nic.ir/frequently_asked_questions چگونه یک دامنه را منتقل کنم؟ ..... ..... ..... * باید مشخص کنید هزینه انتقال توسط کدام طرف پرداخت میشود: شما، انتقال دهنده یا شخص ثالث. نکته: هزینه انتقال یک واحد برابر با ۷۲۰۰۰ ریال است. ..... ..... ..... و همچنين به متن چت من با پشتيباني فيزيك نظري نگاه كنيد : phponline : Live customer support system welcome to irnic online support. Irnic .ir cctld> salam vahid> salam vahid> mikhastam bedunam hazineye enteghale domain .ir che ghadr hast ? Irnic .ir cctld> 72000 rial پس لطفا از حرفي كه قصد زدنش رو داريد مطمئن باشيد این قیمت برای شما هستش که کار بر معمولی هستی نه برای ما که نماینده نیک.ای ار هستیم پس لطفا از حرفي كه قصد زدنش رو داريد مطمئن باشيد
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است. ((جان ماکسول))
نوشته اصلی توسط kambiz18 این قیمت برای شما هستش که کار بر معمولی هستی نه برای ما که نماینده نیک.ای ار هستیم پس لطفا از حرفي كه قصد زدنش رو داريد مطمئن باشيد دوست عزيز شما نماينده هستي ، من كه نماينده نيستم به هر حال از بحث راه انداز اين تاپيك دور نشيم و اين بنده خدا از راه انداختن اين تاپيك و فروش دامينش پشيمون نشه، گرچه خودشم پيداش نيست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن