صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 63

موضوع: درخواست کمک.حساب شخصیمو امروز خالی کردن.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    110
    تشکر تشکر شده 
    418
    تشکر شده در
    337 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست کمک.حساب شخصیمو امروز خالی کردن.

نقل قول نوشته اصلی توسط shivahost نمایش پست ها
    اول اینکه بحث 50 هزار تومان نیست و هفتاد میلیونه! یک روزه هم می تونید خانم را جلب کنید و پولش کنید. بعد که آزاد شد میره از هر کی می خواد شکایت می کنه! این خانم باید توجیه کنه که چرا کارت مفقود شده اش هنوز داره استفاده میشه و باطل نشده!

شما درسته که پدرتون قاضی هستند اما صبر کنید بیاد خانه و ازش سوال کنید! ارث قضاوت که نبردید!
    برادر من ! بانک اول تحقیق میکنه . به این سادگی ها نیست . ضمنا. تحت هیچ شرایطی از یک حساب نمیشه که نمیشه بیشتر از 1 میلیون تومان در طول روز از اینترنت که تنها راه هست حواله بزنید ! متوجه این امر هستید ؟ و این هم توی کتم نمیره ! اخه از کجا ایشون متوجه شدند که این خانم کارتشون مفقود شده ؟ در جا اعلام مفقودی میزنند کارت رو باطل می کنند. و با کارت از دست گاه های کارت خوان طلا فروشی ها هم بیشتر یک مبلغ خاص نمیشه برداشت کرد ! گیریم که کارت طرف هم گم شده باشه طرف رمزش رو از کجا داشته که خرید رو انجام بده اخه !

در پایان این ماجرا دو قضیه داره

خانمه هم دستش هستش.
    طرف یک کارمند بانک هستش که از طریق حاب های شخضی پول جابجه کرده !

احتمال اول رو بیشتر میدم !

احتمال اینکه این ماجرا اصلا به این صورت نباشه رو هم 50 درصد میدم ! چون هیچیش منطقی نیست

2. # ADS

عضو انجمن php.online آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    65
    تشکر تشکر شده 
    201
    تشکر شده در
    124 پست

یکی از آَشناهای ما 2 سال پیش یک نفر از یه شهری 6 ملیون از حساب ملتش خالی کرد. طرف رو هم پیدا کرد خودش. اما نتونست کاری بکنه
    قالب ، افزونه، آموزش ، هک و ... فقط برای وردپرس

گروه طراحی آنلاین وب سایت http://onlinewebsite.ir

عضو انجمن payam_shzbax آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    159
    تشکر تشکر شده 
    431
    تشکر شده در
    290 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط php.online نمایش پست ها
    یکی از آَشناهای ما 2 سال پیش یک نفر از یه شهری 6 ملیون از حساب ملتش خالی کرد. طرف رو هم پیدا کرد خودش. اما نتونست کاری بکنه
    عذر می خوام اما بی عرضه بوده!

عضو دائم shivahost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ERfan.Taleghani نمایش پست ها
    برادر من ! بانک اول تحقیق میکنه . به این سادگی ها نیست . ضمنا. تحت هیچ شرایطی از یک حساب نمیشه که نمیشه بیشتر از 1 میلیون تومان در طول روز از اینترنت که تنها راه هست حواله بزنید ! متوجه این امر هستید ؟ و این هم توی کتم نمیره ! اخه از کجا ایشون متوجه شدند که این خانم کارتشون مفقود شده ؟ در جا اعلام مفقودی میزنند کارت رو باطل می کنند. و با کارت از دست گاه های کارت خوان طلا فروشی ها هم بیشتر یک مبلغ خاص نمیشه برداشت کرد ! گیریم که کارت طرف هم گم شده باشه طرف رمزش رو از کجا داشته که خرید رو انجام بده اخه !

در پایان این ماجرا دو قضیه داره

خانمه هم دستش هستش.
    طرف یک کارمند بانک هستش که از طریق حاب های شخضی پول جابجه کرده !

احتمال اول رو بیشتر میدم !

احتمال اینکه این ماجرا اصلا به این صورت نباشه رو هم 50 درصد میدم ! چون هیچیش منطقی نیست
    این محدودیت های ریالی که میگید منو کشته!!!!! بیا ببرمت منوچهری بازار دلار فورش ها ببین که با همین دستگاه های pos چند میلیون چند میلیون کارت می کشند! همچنین اینترنت بانک ملت البته با شرایطی تا 500 میلیون در روز اجازه میده بقیه بانک ها را در جریان نیستم.

من هم برای همین میگم شما از خانم شکایت مناسب بکنید بقیه اش با مسئولین.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    110
    تشکر تشکر شده 
    418
    تشکر شده در
    337 پست

من الان کارت بانک ملی دارم ! یک کاغذ رسید هم دارم. بالاش زده سقف مجاز خرید روزانه 10 میلیون تومان ! اون هم با دست گاه های کارت خوان ! اون هم بانک ملی. چون اینطوری طرف رو راحت تر میشه گیر آورد. بالاخره کسی که همچین چیزی میخره یک سریدی چیزی میگیره !
    ضمنا

دوستان . ایهالناس ! هیچ کاری نمیشه کرد. برید حالا شکایت کنید ! خود آقا اول از همه مقصره که پسووردش رو جایی جا گذاشته ! گیریم کی لاگر طرف داشته و زده پسوورد رو برداشته . چطوری میخواد ثابت کنه این موضوع رو !

من دیگه حرفی ندارم. برید دوندگی کنید و به مسئولین بسپارید

عضو دائم shivahost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

من الان کارت بانک ملی دارم ! یک کاغذ رسید هم دارم. بالاش زده سقف مجاز خرید روزانه 10 میلیون تومان ! اون هم با دست گاه های کارت خوان ! اون هم بانک ملی. چون اینطوری طرف رو راحت تر میشه گیر آورد. بالاخره کسی که همچین چیزی میخره یک سریدی چیزی میگیره !
    ضمنا

دوستان . ایهالناس ! هیچ کاری نمیشه کرد. برید حالا شکایت کنید ! خود آقا اول از همه مقصره که پسووردش رو جایی جا گذاشته ! گیریم کی لاگر طرف داشته و زده پسوورد رو برداشته . چطوری میخواد ثابت کنه این موضوع رو !

پ ن پ ! بشینه تیله بازی کنه!

خوش به حال کشی که از شما ***ی کنه!

اون کارت شما هم که محدودیت داره برای اینجور مواقع خوبه، اما فقط با یک درخواست به بانک می شه این محدودیت را افزایش داد و معمولا خیلی ها همان زمان درخواست کارت این محدودیت را افزایش می دهند.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    880
    تشکر تشکر شده 
    267
    تشکر شده در
    224 پست

هر جا سخن از اعتماد است من تر تر میخندم!

من که دو تا حساب تو بانک ملی دارم و یکیش رمز دوم داره و یکی دیگه اش نداره، اونی که رمز دوم داره را هیچوقت نمیذارم مبلغش از 100 هزار تومان بیشتر بشه و همیشه انتقال میدم به اونی که رمز دوم نداره و اینجوری خیالم راحته که اگه روزی روزگاری رمز دومم لو رفت و حسابم خالی شد بیشتر از 100 تومن نیست !

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    78
    تشکر تشکر شده 
    480
    تشکر شده در
    315 پست

خیر ! دوست عزیز میشه بدونم خانمه ساکن کجا هستند ؟

ضمنا. اگر از خانمه شکایت کنند خانمه هم میره از طرفی که پول رفته حسابش شکایت می کنه ! بعد شما باید منتظر این باشید که جواب اونا بیاد . کار یک روز دوروزو چند ماه نیست که !
    پدر من قاضی هست و از این موارد زیاد دیدیم. دوست عزیز ؟ خانمه ساکن کجا هستند؟
    خانمه اهل مشهده
    مسئول بانک میگفت ازش پرسیدیم چرا اعلام مفقودی نکردی
    گفته چون داخلش پول کم بود در حد ۵۰۰۰تومن
    اینکارو نکردم

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    110
    تشکر تشکر شده 
    418
    تشکر شده در
    337 پست

چقدر جالب ! این دوست منم پارسال که بیچاره شد پولا رفته بود به حساب قرض الحسنه ای به نام یک خانم توی مشهد ! پیگیر که شدن خانمه گفته بود که من اصلا کارت ندارم و حسابم قرض الحسنه هست و .... مبلغی هم که توی حساب این خانم بود 150 میلیون تومان بوده اون موقع ! هیچ کاریشم نکردن !

البته . به نظر من به کمک کی لاگر تونستن این کارو بکنن.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    430
    تشکر تشکر شده 
    277
    تشکر شده در
    204 پست

ضمنا

واقعا چرا اینجوری شده ؟هر کی میاد کلاه برداری میکنه طرف میاد راهنمایی بگیره بجای اینکه بیاد کمک کنید امید بدید راهنمایی کنید طرف بره مشکلش رو حل بکنه هی میگید نمیشه نرو رفت پولت .درسته ربطی نداره ولی میگم. 3 ما ه پیش گوشی بنده رو زدن دقیفا دوستان من میگفتن گوشیت رفت دیگه پیدا نیمشه نرو شکایت کن همش باید بدویی ولی من رفتم بعد از یک ماه هم زنگ زدن و گوشی رو پیدا کرده بودن و من رفتم کلانتری گرفتم و حتی از طرف برای خرید مال ***ی هم شکایت کردم .حالا اینکه پول هست و کاملا مشخص هست که کجا رفته .پ.ن دوست من برور دنبالش از اون خانم هم شکایت کن
    دوستان . ایهالناس ! هیچ کاری نمیشه کرد.
    کلا تبریک میگم به شما !!!

12. تعداد تشکر ها ازB.Z به دلیل پست مفید

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)