چرا عزیز، اگر خانمه اطلاع داده باشه کارت مفقود شده کارت باید از کار می افتاد مخصوصا که که چند ماهه، در هر حال شما می تونید پول رو از خانومه بگیرید. شکایت کنید ازش!
چرا عزیز، اگر خانمه اطلاع داده باشه کارت مفقود شده کارت باید از کار می افتاد مخصوصا که که چند ماهه، در هر حال شما می تونید پول رو از خانومه بگیرید. شکایت کنید ازش!
خیر ! دوست عزیز میشه بدونم خانمه ساکن کجا هستند ؟
ضمنا. اگر از خانمه شکایت کنند خانمه هم میره از طرفی که پول رفته حسابش شکایت می کنه ! بعد شما باید منتظر این باشید که جواب اونا بیاد . کار یک روز دوروزو چند ماه نیست که !
پدر من قاضی هست و از این موارد زیاد دیدیم. دوست عزیز ؟ خانمه ساکن کجا هستند؟
اول اینکه بحث 50 هزار تومان نیست و هفتاد میلیونه! یک روزه هم می تونید خانم را جلب کنید و پولش کنید. بعد که آزاد شد میره از هر کی می خواد شکایت می کنه! این خانم باید توجیه کنه که چرا کارت مفقود شده اش هنوز داره استفاده میشه و باطل نشده!
شما درسته که پدرتون قاضی هستند اما صبر کنید بیاد خانه و ازش سوال کنید! ارث قضاوت که نبردید!
برادر من ! بانک اول تحقیق میکنه . به این سادگی ها نیست . ضمنا. تحت هیچ شرایطی از یک حساب نمیشه که نمیشه بیشتر از 1 میلیون تومان در طول روز از اینترنت که تنها راه هست حواله بزنید ! متوجه این امر هستید ؟ و این هم توی کتم نمیره ! اخه از کجا ایشون متوجه شدند که این خانم کارتشون مفقود شده ؟ در جا اعلام مفقودی میزنند کارت رو باطل می کنند. و با کارت از دست گاه های کارت خوان طلا فروشی ها هم بیشتر یک مبلغ خاص نمیشه برداشت کرد ! گیریم که کارت طرف هم گم شده باشه طرف رمزش رو از کجا داشته که خرید رو انجام بده اخه !
در پایان این ماجرا دو قضیه داره
خانمه هم دستش هستش.
طرف یک کارمند بانک هستش که از طریق حاب های شخضی پول جابجه کرده !
احتمال اول رو بیشتر میدم !
احتمال اینکه این ماجرا اصلا به این صورت نباشه رو هم 50 درصد میدم ! چون هیچیش منطقی نیست
این محدودیت های ریالی که میگید منو کشته!!!!! بیا ببرمت منوچهری بازار دلار فورش ها ببین که با همین دستگاه های pos چند میلیون چند میلیون کارت می کشند! همچنین اینترنت بانک ملت البته با شرایطی تا 500 میلیون در روز اجازه میده بقیه بانک ها را در جریان نیستم.
من هم برای همین میگم شما از خانم شکایت مناسب بکنید بقیه اش با مسئولین.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)