صفحه 23 از 36 نخستنخست ... 1319202122232425262733 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 221 تا 230 , از مجموع 353

موضوع: معرفی سامانه پرداخت اینترنتی Payline.ir

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    58
    تشکر تشکر شده 
    237
    تشکر شده در
    169 پست

پیش فرض پاسخ : معرفی سامانه پرداخت اینترنتی Payline.ir

نقل قول نوشته اصلی توسط SolidNetwork نمایش پست ها
    تعداد یوزر بالا هیچوقت دلیل بر کیفیت کاری و برتری شرکت سرویس دهنده نبوده و نیست.
    فکر کنم شما به پشتوانه همین به قول خودتون 50 هزار کاربرتون هر کاری که دوست دارید با کاربرهاتون می کنید و فقط بلدین بهشون بگید اگه ناراحتین ارجاع بدیم فتا برید دنبالش!!! نه عزیز من این کاربرمداری نیست دوست عزیز این غرور کاذبی هست که باعث شد من و امثال من خیلی زود زرین پال رو ببوسن بزارن کنار!
    مطمئنم خیلی زودتر از اون چیزی که فکر می کنید این 50 هزارتون میشن فقط 5 هزار یوزر فعال!!!
    روز خوش
    اگه ناراحتین ارجاع بدیم فتا برید دنبالش!

مگه با یه مشت بچه طرف هستن؟ جدیدا همه شدن آنتن؟

2. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    58
    تشکر تشکر شده 
    237
    تشکر شده در
    169 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها
    مشکلی نداره اگر کارکنان با حرف های ما انرژی ميگيرن انشالا پر انرژی تر از قبل بتونن به کارشون ادامه بدن. ما از انرژی گرفتن ديگران خوشحال هستيم.
    در مورد موضوع ابهامی که برای شما هم وجود داره هدف ما تخريب نيست و روال کاری ما از تخريب دور هستش که الان بيايم تو اين تاپيک ايرادات رو بگيم (اگر مايل بوديد در پيام های خصوصی يا در جلسه حضوری ميتونيم راجب اين موضوع و ابهامات موجود صحبت کنيم. اين موضوع رو من با هماهنگی از مديران شرکت خدمت شما ميگم.)
    از شما هم خواهش ميکنم بدور از تخريب ديگران به فعاليت خودتون برسيد و مطمئن باشيد با تخريب نکردن موفق تر خواهيد بود تا اينکه تو هر تاپيک و حتی سايـتتون بخواين دست به تخريب رقيب های خودتون بزنيد.
    فکر کنم طبق قوانین این انجمن حث ندارین تو تاپیک دیگران دخالت کنین

البته معلوم هست از پیشرفت رقیبتون خیلی ناراحت هستین که دست به این کار زدین

عضو جدید Neo2 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    429
    تشکر شده در
    164 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها
    مشکلی نداره اگر کارکنان با حرف های ما انرژی ميگيرن انشالا پر انرژی تر از قبل بتونن به کارشون ادامه بدن. ما از انرژی گرفتن ديگران خوشحال هستيم.
    در مورد موضوع ابهامی که برای شما هم وجود داره هدف ما تخريب نيست و روال کاری ما از تخريب دور هستش که الان بيايم تو اين تاپيک ايرادات رو بگيم (اگر مايل بوديد در پيام های خصوصی يا در جلسه حضوری ميتونيم راجب اين موضوع و ابهامات موجود صحبت کنيم. اين موضوع رو من با هماهنگی از مديران شرکت خدمت شما ميگم.)
    از شما هم خواهش ميکنم بدور از تخريب ديگران به فعاليت خودتون برسيد و مطمئن باشيد با تخريب نکردن موفق تر خواهيد بود تا اينکه تو هر تاپيک و حتی سايـتتون بخواين دست به تخريب رقيب های خودتون بزنيد.
    همکار گرامی قصد ما تخریب نیست، شخص شما با صحبت هاتون بیشتر سیستم تون رو تخریب کردید تا اینکه ما خدایی نکرده بخواییم حرفی بزنیم
    اینجا هم تاپیک در مورد گفتگو در مورد مسائل فنی Payline و متعلق به Payline هست و اصولا دور از انصاف هست که به جای صحبت در مورد سیستمی که در مورد اون قراره صحبت بشه بحث های فرعی پیش بیاد و شما بیایید حرف های دیگری رو دنبال کنید.
    ما تا به حال در هیچ جایی از اینترنت در تاپیک های مربوط به شما تا به حال 1 پست هم ارسال نکردیم و کسی رو تخریب نکردیم.
    مقایسه امکانات و برتری های وب سایت با سیستم های مشابه، روال کاملا طبیعی هست که در سطح کارهای بین المللی
    هم مشاهده میشه و سیستم های مقابل نسبت به اینکار موضع نمی گیرن.
    به عنوان مثال سیستم Getclicky امکانات و برتری های خودش رو نسبت به سایر سیستم ها در یک صفحه مقایسه کرده بود و هیچ کس هم موضعی در مقابل این حرکت نگرفت
    شما در تاپیک های خودتون میتونید هرجوری که صلاح میدونید از خودتون تعریف کنید. اینکه شما تشریف میارید اینجا و میخوایید خودتون رو خیلی بزرگ جلوه بدید و مثال Paypal و ... رو میزنید کار حرفه ای نیست و
    فقط خودتون متضرر میشید، چون این طرز برخورد و مثال هایی که میزنید اصلا از شما انتظار نمیره.
    متاسفانه وقت کمی داریم و به شدت درگیر توسعه سیستم هستیم و فرصت نداریم مرتب راجب بدیهیات صبحت کنیم. امروز هم زمان زیادی رو برای این تاپیک و پاسخ دادن به اون صرف کردیم

اما یه نکته رو توضیح ندادین و مدام از صحبت درباره اون خودداری می کنید.
    اینکه فرمودید فریب تبلیغاتی داریم انجام میدیم جالب هست. برای چندمین بار هم تقاضا می کنم اگر شبهه ای هست یا اگر فکر می کنید جایی فریب تبلیغاتی شده حتما بیان کنید
    نتونید هم اثبات کنید خوب روال کار مشخص هست که چطور میشه.
    به هر حال امیدوارم راجب حرف هایی که میزنید بیشتر تامل کنید.
    ویرایش توسط Neo2 : July 31st, 2012 در ساعت 15:33

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Neo2 نمایش پست ها
    همکار گرامی قصد ما تخریب نیست، شخص شما با صحبت هاتون بیشتر سیستم تون رو تخریب کردید تا اینکه ما خدایی نکرده بخواییم حرفی بزنیم
    شما زمانی که تو تاپيکی که مربوط به سايت x نيست اسم سايت x رو مياريد، داريد سايت x رو تخريب ميکنيد. جالب اينجاست تو اين مقايسه هم اغراق ميکنيد و فقط پارامتر هائی که برتری داريد رو نام ميبريد.
    و اصلا به کاربر نميگيد که در پارامتر های ديگه ای نسبت به سايت x ضعف های زيادی داريد.

اینجا هم تاپیک در مورد گفتگو در مورد مسائل فنی Payline و متعلق به Payline هست و اصولا دور از انصاف هست که به جای صحبت در مورد سیستمی که در مورد اون قراره صحبت بشه بحث های فرعی پیش بیاد و شما بیایید حرف های دیگری رو دنبال کنید.
    من فکر ميکنم از اولين جوابی که دادم تا الان سعی کردم موضوع رو ببندم و ازتون خواهش کردم پای سيستم ديگه ای رو با تخريب و اغراق تو تاپيک خودتون باز نکنيد تا تاپيک خودتون خراب نشه.
    تاپيک شما الان به 23 صفحه رسيده تا قبل از اينکه از زرين پال اسم ببريد کسی از مجموعه ما تو تاپيک شما دخالتی کرده بود ؟ قطعا خير، اما وقتی نام ميبريد يعنی خودتون تمايل داريد که تاپيک خودتون رو به حاشيه بکشيد. خواهش من اين هستش به جای اينکه سعی کنيد کار خودتون رو از حاشيه پيش ببريد به هدف اصلی يعنی ارائه خدمات برتر به کاربران فکر کنيد و در جهت همون هدف حرکت کنيد.

متاسفانه وقت کمی داریم و به شدت درگیر توسعه سیستم هستیم و فرصت نداریم مرتب راجب بدیهیات صبحت کنیم. امروز هم زمان زیادی رو برای این تاپیک و پاسخ دادن به اون صرف کردیم
    تو مجموعه سامان سيستم در حال حاضر روی چندين پروژه به صورت همزمان در حال کار کردن هستش که يکی از اونها اين سايت هستش. اگر شما درگير هستيد مطمئن باشيد ما درگيری هامون بيشتر هستش.
    باور کنيد ما هم درگير هستيم و اصلا تمايلی به شرکت در اين بحث ها نداريم. اما زمانی که خودتون بحث رو به حاشيه ميبريد و از سايت ديگه ای تو تاپيک خودتون نام ميبريد بحث خواسته يا ناخواسته به حاشيه کشيده ميشه و اين وسط شما هستيد که ضرر ميکنيد و وقت خودتون رو از دست ميديد.

اینکه فرمودید فریب تبلیغاتی داریم انجام میدیم جالب هست. برای چندمین بار هم تقاضا می کنم اگر شبهه ای هست یا اگر فکر می کنید جایی فریب تبلیغاتی شده حتما بیان کنید
    چرا ازينکه گذشت زمان اين موضوع رو برای کابران مشخص کنه واهمه داريد ؟ اجازه بديد گذشت زمان بهترين قاضی هستش برای اينکه مشخص کنه جمله
    تمامی امکانات مجانی و بدون کارمزد برای فروشندگان اینترنتی
    بکار رفته در امضای شما صحيح هستش يا خير.

فکر ميکنم ادامه بيشتر اين موضوع و تلاش برای تخريب ديگران بيشترين ضرر رو به خودتون و آينده کاريتون ميزنه.
    همونطور که قبلا ازتون خواهش کردم سعی کنيد دور از حاشيه و تخريب و به کار بردن جملات فريب دهنده به هدف اصلی خودتون فکر کنيد و انشالا هم شما و هم ساير مجموعه های موجود موفق باشند.
    همونطور که تو تاپيک های ديگه بحث شده بازار ايران بزرگتر از اين هستش که بخوايم از هر روشی کاربرای سايت x و y رو جذب کنيم.

عضو جدید Neo2 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    429
    تشکر شده در
    164 پست

ترجیح میدم بیشتر از این این بحث با شما رو ادامه ندم. کاربران خودشون در جریان کار هستند و میتونن همه چیز رو تشخیص بدن. خدارو شکر همه هم ریز بین هستند

بله همونطوری که نوشتیم تمامی امکانات سایت ما برای فروشندگان اینترنتی مجانی هست و کافیه خود فروشنده اراده کنه. تنها با 1 کلیک اینکار صورت میگیره. برخلاف شما درصدی روی خروجی پول نمی گیریم.
    دلیل اینکه فرمودید تبلیغات غیرواقعی انجام شده همین هست ؟!!! جالبه
    بازار ایران خیلی گسترده تر از این حرفاست. ما عقیده داریم که تا زمانی که اون امکاناتی که مدنظر مون هست رو پیاده نکردیم، برای سیستم تبلیغی نکنیم. در طول این مدت یک یا دوبار تبلیغ بنری یکماهه داشتیم
    و اگه بخواییم تبلیغ کنیم، اون موقع معنی تبلیغات هدفمند رو بهتر درک می کنید.
    اعضایی هم که داریم لطف شون نسبت به ما زیاد بوده و هست و همین مایه افتخارمون هست که خدمتگذار این عزیزان هستیم و بدون تبلیغ خاصی تونستیم در خدمتشون باشیم.
    ما هم منتظر میمونیم تا ببینیم زمان چه چیزهایی رو نشون میده.
    به امید اینکه شاهد رقابتی دور از حسادت باشیم که منجر به بهتر شدن کیفیت به سرویس ها بشه.
    موفق و پیروز باشید.

7. تعداد تشکر ها ازNeo2 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    535
    تشکر شده در
    420 پست

1.پلاگین وی بی حل نشد گفتید اوکی می کنیم خبری نشد .

2. بانک ملی مشکل داره یک تراکنش تست کنید من می گه اندازه درخواستی شما از مقدار تایین شده بیشتر هست در حالی که من 15.000 هزار تومان زدم .

3. هم ممنون از خدمات خوبتون =p~

9. تعداد تشکر ها از diges به دلیل پست مفید

عضو انجمن poriya_hashie آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    377
    تشکر تشکر شده 
    591
    تشکر شده در
    456 پست

من اصلا کامل صحبت دوستان رو نخوندم اما پی لاین فوق الاده هست
    خدماتی که میده
    پشتیبانی و از همه مهم تر پرداخت سریع
    و اطلاع رسانی به موقع
    این سایت امیدوارم سیاست الانشو ادامه بده و فکر پیشرفت باشه و مثل بقیه سایت های مشابه کاربران زیاد شدن سایست الانشون رو فراموش نککند
    این سایت هم من واقعا تایید میکنم فوق الاده هست
    این چیزهاست که اعتماد میاره نه کاربران زیاد و ....

11. تعداد تشکر ها ازporiya_hashie به دلیل پست مفید

عضو جدید Neo2 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    429
    تشکر شده در
    164 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط diges نمایش پست ها
    1.پلاگین وی بی حل نشد گفتید اوکی می کنیم خبری نشد .

2. بانک ملی مشکل داره یک تراکنش تست کنید من می گه اندازه درخواستی شما از مقدار تایین شده بیشتر هست در حالی که من 15.000 هزار تومان زدم .

3. هم ممنون از خدمات خوبتون =p~
    ورژن vb شما چند هست ؟ یه تیکت در اکانت تون ایجاد کنید، تا آنلاین تست کنیم، یک سری از کدها رو تغییر دادیم، باید با ورژن تون تست کنیم.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    535
    تشکر شده در
    420 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Neo2 نمایش پست ها
    ورژن vb شما چند هست ؟ یه تیکت در اکانت تون ایجاد کنید، تا آنلاین تست کنیم، یک سری از کدها رو تغییر دادیم، باید با ورژن تون تست کنیم.
    4.2.0 هست چشب ایجاد می کنم .

عضو جدید MR.Zero1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    103
    تشکر تشکر شده 
    107
    تشکر شده در
    73 پست

اول از همه جا داره از سایت payline بابت خدماتی که برای مشتری ها انجام میدهند تشکر کنم
    پشتیبانی بسیار سریعی دارند و بسیار خوش برخورد هستنتد
    امیدواریم سیاست کاری فعلیشون رو از دست ندهند و به همین روال به کار خود ادامه دهند

من یه پیشنهاد داشتم البته اگر عملی هست !
    اگر براتون امکان داره نام شرکت و شماره ثبت شرکت رو در کنار لوگو یا در زیر لوگو درج کنید
    چون تعداد کثیری از بازدید کنندگان به صفحه اول اکتفا میکنند و اگر اسمی از شرکت و شماره ثبت نباشه همون لحظه صفحه رو میبندند !
    شاید این پیشنهاد بتونه به بالا بردن اعضا کمک کنه

سپاس

15. تعداد تشکر ها از MR.Zero1 به دلیل پست مفید

صفحه 23 از 36 نخستنخست ... 1319202122232425262733 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)