صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 47 , از مجموع 47

موضوع: گرفتن پنل sms

عضو انجمن parsibox آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    389
    تشکر شده در
    223 پست

پیش فرض پاسخ : گرفتن پنل sms

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها
    اين برای مگفا هستش و فقط برای شما ارسال شده. از طرف مخابرات ارسال نشده.
    خوشبختانه برای ما هنوز چنين چيزی ارسال نشده. و حتی اگر ارسال بشه هم با 3 اپراتور ديگه که اتفاقا يکيشون فقط برای ارسال انبوه هستش طرف قرار داد هستيم.
    بنابراين امکان ارسال از خط اشتراکی در سايت .: ارسال انبوه - خدمات ارسال پيامک انبوه :. بدون مشکل خواهد بود.
    والا من نه حرفی زدم و نه اظهار نظری کردم فقط و فقط نامه ی مگفا را گذاشتم( به هیچ عنوان نگفتم خط اشتراکی ممنوع هست یا مجاز هست کلا فقط یه نامه گذاشتم )
    نماینده های ما هم تماما قراردادهاشون در حال تغییر هست ای کاش تاریخ نامه را ملاحظه میکردید و باز هم ای کاش متن نامه را به دقت میخوندید و متوجه منظور مگفا میشدید
    برای شما و دوستانتان آرزوی موفقیت دارم
    یا حق
    09132677411 محسن داوری برنامه نویس PHP , NODEJS
    ارائه ی نمایندگی و پنل ارسال پیام کوتاه
    پنل رایگان پیام کوتاه برای مساجد و هیئت های مذهبی

2. تعداد تشکر ها ازparsibox به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط parsibox نمایش پست ها
    والا من نه حرفی زدم و نه اظهار نظری کردم فقط و فقط نامه ی مگفا را گذاشتم( به هیچ عنوان نگفتم خط اشتراکی ممنوع هست یا مجاز هست کلا فقط یه نامه گذاشتم )
    نماینده های ما هم تماما قراردادهاشون در حال تغییر هست ای کاش تاریخ نامه را ملاحظه میکردید و باز هم ای کاش متن نامه را به دقت میخوندید و متوجه منظور مگفا میشدید
    برای شما و دوستانتان آرزوی موفقیت دارم
    یا حق
    خوشبختانه هنوز اين نامه به ما نرسيده و بنابراين امکان ارسال اس ام اس از خط اشتراکی در سايت .: ارسال انبوه - خدمات ارسال پيامک انبوه :. وجود داره.
    حتی اگر چنين نامه ای برسه گيت مربوط قطع ميشه از روی سايت و همچنان امکان ارسال از طريق ساير گيت ها و خصوصا خط 540014 که دقيقا برای ارسال bulk هستش وجود داره.

عضو انجمن sainaweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    185
    تشکر تشکر شده 
    188
    تشکر شده در
    118 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط megfa نمایش پست ها
    باسلام
    شرایط خاص و سختی ندارد
    هزینه پنل sms با تمام امکانات کاربری + 1 خط اختصاصی رایگان با انتخاب شماره توسط شما(قابلیت ارسال و دریافت) به نام شما+2000 اعتبار هدیه+ بانک شماره موبای کل کشور(اعتباری و دائمی همراه اول)،بانک شماره موبایل ایرانسل و...+ هزینه هر پیامک 89 ریال = هزینه این پنل برای سال اول 50.000 تومان و برای تمدید 10 الی 15 درصد تخفیف ارائه می شود.

و سیستم ما دارای پشتیبانی 24 ساعته از داخل پنل
    بازگشت اعتبار پیامک های ارسال نشده برای تمامی اپراتور ها(1000،2000،3000،5000)
    بانک شماره :
    بانک استانهای کشور
    بانک استانهای کشور [ آپدیت سال 90 ]
    بانک شماره های ایرانسل
    بانک مشاغل ، اصناف و دارندگان صنایع
    بانک محله ای استان البرز
    بانک محله ای استان تهران
    بانک محله ای توابع استان تهران
    بانک کد پستی استان البرز
    بانک کد پستی استان تهران
    بانک کد پستی اصفهان
    بانک کد پستی شیراز
    بانک کد پستی مشهد

API رایگان بر روی تمامی پنل ها فعال هست
    در صورت تمایل از طریق پشتیبانی ما درخواست ارسال نمایید تا یک پنل تست جهت ارسال پیامک و تست امکانات به شما تعلق گیرد و پس از بررسی امکانات و کیفیت و ارسال پیامک تست سرعت ارسال اقدام به خرید فرمایید.
    دمویی از امکانات :
    panel.sigmasms.ir
    user/pass : test

Id yahoo : megfa1

SigMa SmS --- سامانه هوشمند ارسال ودریافت پیام کوتاه سیگما

در صورت نارضایتی هزینه بازگشت داده می شود.
    شما همون نیستی تو یاهو پشت سر محسن داوری چرت میگفتی ؟ آیدیت هم همونه . تو آرشیو دارمشون

عضو انجمن abbasss آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    659
    تشکر تشکر شده 
    448
    تشکر شده در
    293 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sainaweb نمایش پست ها
    شما همون نیستی تو یاهو پشت سر محسن داوری چرت میگفتی ؟ آیدیت هم همونه . تو آرشیو دارمشون
    درود

کاری به صحبت شما در یاهو ندارم و اصلا طرف صحبتم هم با جناب megfa نیست.

اما متاسفانه بعضی از همکاران فکر میکنند با تخریب دیگران میتونند سود کنند اما اینطور نیست.

در تاپیک دیگه ای هم عرض کردم که نان رو خدا میده نه بنده خدا، اما متاسفانه تعداد کمی از همکاران برعکس این فکر میکنند.

اقای محسن داوری خوشبختانه مورد اعتماد همه هستند و بارها شده که سر پنل و امکانات با مشتری به توافق نرسیده ام ، و خواستند بهشون سرویس دیگری معرفی کنم، با بقیه سرویس ها اشنایی چندانی ندارم و چون اقای داوری از کاربران باسابقه خوب هستند با سرویس خوب، ایشون رو معرفی کردم.

بهر حال ارزوی سلامتی برای شما و دیگر همکاران دارم.

شاد و پایدار باشید
    فروش محدود پنل کاربری طلایی + خط اختصاصی 10 رقمی فقط 99.000 تومان ====>> اینجا
    آریا ایده دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت، معدن و تجارت

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    40
    تشکر شده در
    32 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sainaweb نمایش پست ها
    دوست گرامی بنده با ایشون هی مشکلی ندارم و فرد قابل احترامی برای بنده هستند و لازم به ذکر هست که تجبه کاری ایشون بالاتر از بنده هست!
    و از همه مهمتر فکر نکنم دلیلی داشته باشه که شما تشریف بیارید داخل این تاپیک همچین پستی رو ارسال کنید،

بنده آؤزوی موفقیت برای شما دارم!

و جا داره از همکار محترم (abbasss) صحبت بجای و درست شما تشکر کنم

عضو انجمن sainaweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    185
    تشکر تشکر شده 
    188
    تشکر شده در
    118 پست

دوست گرامی بنده با ایشون هی مشکلی ندارم و فرد قابل احترامی برای بنده هستند و لازم به ذکر هست که تجبه کاری ایشون بالاتر از بنده هست!
    بله . مراتب احترامتون به اطلاع مهندس داوری رسید همون موقع .

بنده آؤزوی موفقیت برای شما دارم!
    Me Too

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    61
    تشکر تشکر شده 
    53
    تشکر شده در
    33 پست

من خیلی اتفاقی با این تاپیک روبرو شدم.
    چیزی که از خوندن این تاپیک متوجه شدم اینه که بعضی از دوستان واقعا سعی در تخریب سایرین دارن.
    آقای iMohsen و parsibox (داوری) خیلی ساده اوومدن موضوع اصلی رو بیان کردن و به نظرم هیچ مورد غیر واضحی وجود نداره.
    به نظر من بهتره این دوستمون که با کاربر samasystem وارد شده کمی در کار تخریب فعالیتش رو کم بکنه و به جای اوون بیشتر به معرفی قابلیتهاش بپردازه.
    من به شخصه از کار هاستینگ و دامین و ارسال sms بعد از 5--6 سال اوومدم بیرون.... و چیزی که فهمیدم اینه که متاسفانه بعضی ها سعی در تخریب سایر شرکتها و فروشنده های خورد و کوچک دارن.
    من با سامانه text sms تماس گرفتم. خانومی به من پاسخ داد و من موضوع رو باهاشون مطرح کردم. گفتن خط اختصاصی هر کسی بخواد میتونه بخره. اما روی نسخه طلایی یک خط مجانی میدیم
    و البته خودم هم چون قصد خرید سیستم ارسال sms را داشتم به سایتشون مراجعه کردم و در زیر یکی از صفحات سایت دیدم که نوشته خرید خط اختصاصی برای همه کاربرها ضروری هستش.

در هر صورت صرفا میخواستم بگم که متاسفانه بعضی ها با تخریب دیوار سایرین سعی در درست کردن سکو برای خودشون اقدام میکنن.

صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)