صفحه 20 از 36 نخستنخست ... 1016171819202122232430 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 353

موضوع: معرفی سامانه پرداخت اینترنتی Payline.ir

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    26
    تشکر شده در
    25 پست

پیش فرض پاسخ : معرفی سامانه پرداخت اینترنتی Payline.ir

یک پیشنهادی برای سیستم پرداخت شما داشتم اونم اینکه یه سیستم پرداخت ارزی درست کنید تا کسانی که پی پال دارند و ایران نیستند بتونن با حساب پی پالشون به حساب پی پال صاحب فروشگاه پول واریز کنند . ما میتونید در کنا این خدمات افتتاح حساب پی پال رو هم قرار بدید ...

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

با سلام خدمت دوستان.
    از جناب Neo2 در اطلاع رسانييشون و همينطور از ارائه سيستم خوبشون تشكر ميكنم.
    من اصلا قصد ايراد گرفتن ندارم فقط يك ابهامي برام پيش اومده سوال ميكنم.
    ببينيد سيستم شما بصورت بازه اي قيمت داده يعني {حد پايين - حد بالا}
    تو يك از قسمتها نوشته 5000 تا 20000 قيمت 300 تومان و گفتيد كه اين نرخ شما بهتر هست و سايتهاي ديگه 2.5 تا 4 درصد ميگيرين.
    به نظر من وقتي اين صحبت صدق مي كنه كه تراكنشها نزديك به "حدبالا" قيمتها باشند وگرنه در صورتي كه تراكنش به حد پايي نزديك باشه از اون سايتها هم بيشتر ميشه. و اتفاقا تراكنشهاي نزديك به اين حد پايين هم زيادهست و بيشتر محصولات اينترنتي با قيمت پست كه جمع بشند نزديك به 5تا7 تومن ميشه.
    فرضا اگر جنس ما 5200 قيمتش باشه. اين 300 توممني كه گرفته ميشه معادل 5.7 درصد هست. و اگر تراكنش 7000تومن باشه بازم ميشه 4.2 درصد. حالا چطور گفته ميشه بهتر از بقيه سايتها هست كه 2.5 تا 4 درصد ميگيرن؟
    آيا نكته اي هست كه من در نظر نگرفتم؟
    البته همونطور كه اون اول هم گفتم قيمتهاتون برا تراكنشهاي كه نزديك به حدبالا هستن مناسبه ولي براي اونها كه نزديك به حد پايين هستن خيلي زياد به نظر ميرسه.شايدم من درست متوجه نشدم.
    موفق باشيد.

4. تعداد تشکر ها از nima_63 به دلیل پست مفید

عضو جدید Neo2 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    429
    تشکر شده در
    164 پست

با سلام و با تشکر از شما که توجه تون به این موضوع باعث میشه که ابهام برای دیگران از بین بره
    اجازه بدید چون یکی از مدیران سامان سیستم ( زرین پال ) پست شما رو لایک کرده سیستم زرین پال و Payline رو مقایسه کنیم.

همونطور که اطلاع دارید ما از ابتدای شروع کارمون تا به حال از سایر سیستم ها منعطف تر و با انصاف تر عمل کردیم و همیشه هم شعارمون این بوده که ما به جیب وب مسترها به عنوان منبع درامد نگاه نمی کنیم.
    به همین خاطر بحث دریافت درصد پول خروجی از سیستم رو کامل کنار گذاشتیم و شما عینا همون چیزی که در حساب دارید رو دریافت می کنید.

و اما موضوع اصلی که مربوط به هزینه دریافتی از تراکنش ها میشه.
    ما در سیستم مون 2 نوع درگاه پرداخت و 2 نوع کسر کارمزد داریم که در 2 حالت کارمزد تراکنش رو شما پرداخت نمی کنید و مشتری سایت تون هزینه رو پرداخت میکنه.
    همچنین در درگاه معمولی شما برای یک تراکنش 5000 تومانی 80 یا نهایتا 100 تومان کارمزد میدید که اون رو هم میتونید انتخاب کنید که مشتری تون پرداخت کنه.
    اتفاقا داریم صحبت های تکمیلی رو هم انجام میدیم که باز هم نرخ درگاه مستقیم رو از این هم کمتر کنیم و انشا ا.. به زودی در سیستم اعمال می کنیم.

اما Payline مزایای دیگری هم داره که به چند مورد شون اشاره می کنیم.
    در عرایضم اشاره کردم که ما خودمون رو منعطف ترین سیستم پرداخت میدونیم و برای نمونه به تسویه حساب ها اشاره می کنم.
    ابتدا زرین پال رو بررسی می کنیم.
    3 موجودی حساب مختلف رو در نظر بگیرید.
    ابتدا فرض کنید که در زرین پال 10.000 تومن موجودی حساب دارید، برای دریافت موجودی حساب تون بعد از 3 الی 4 روزکاری 2.5% کارمزد ازتون کسر میشه که دریافتی شما بعد از 4 روز 9.750 تومان خواهد بود
    فرض کنید که موجودی حساب شما 100.000 باشه که دریافتی شما بعد از 4 روز 97.500 تومان خواهد بود
    فرض کنید که موجودی حساب شما 200.000 باشه که دریافتی شما بعد از 4 روز 195.000 تومان خواهد بود
    و برای مبالغ بالاتر هم که خودتون میتونید حساب کنید چه مقدار از شما بدون دلیل کسر میشه.

حالا Payline رو در نظر بگیرید. ما سطح طلایی و نقره ای نداریم و هزینه ای هم بابت این چیزا نمی گیریم.
    فرض کنید که شما N تومن موجودی حساب دارید، برای دریافت موجودی حساب تون اگر :
    بصورت آنی باشه بعد از 5 دقیقه الی 2 ساعت با کسر 500 تومان که اون هم هزینه کارمزد انتقال آنی هست که بانک میگیره، دریافتی شما همون مبلغ درخواستی تون - 500 تومان خواهد بود.
    بصورت پایا باشه بعد از 1 تا 12 ساعت دقیقا همون وجه درخواستی تون بدون کسر هیچگونه کارمزدی به حساب تون واریز میشه.

یعنی یک وب مستر می تونه بدون هیچگونه هزینه ای و کاملا مجانی از Payline استفاده کنه و حتی 1 ریالی بابت انجام تراکنش ها به Payline نده.

6. تعداد تشکر ها از Neo2 به دلیل پست مفید

عضو دائم sarwhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    603
    تشکر تشکر شده 
    2,673
    تشکر شده در
    1,819 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Neo2 نمایش پست ها
    با سلام و با تشکر از شما که توجه تون به این موضوع باعث میشه که ابهام برای دیگران از بین بره
    اجازه بدید چون یکی از مدیران سامان سیستم ( زرین پال ) پست شما رو لایک کرده سیستم زرین پال و Payline رو مقایسه کنیم.

همونطور که اطلاع دارید ما از ابتدای شروع کارمون تا به حال از سایر سیستم ها منعطف تر و با انصاف تر عمل کردیم و همیشه هم شعارمون این بوده که ما به جیب وب مسترها به عنوان منبع درامد نگاه نمی کنیم.
    به همین خاطر بحث دریافت درصد پول خروجی از سیستم رو کامل کنار گذاشتیم و شما عینا همون چیزی که در حساب دارید رو دریافت می کنید.

و اما موضوع اصلی که مربوط به هزینه دریافتی از تراکنش ها میشه.
    ما در سیستم مون 2 نوع درگاه پرداخت و 2 نوع کسر کارمزد داریم که در 2 حالت کارمزد تراکنش رو شما پرداخت نمی کنید و مشتری سایت تون هزینه رو پرداخت میکنه.
    همچنین در درگاه معمولی شما برای یک تراکنش 5000 تومانی 80 یا نهایتا 100 تومان کارمزد میدید که اون رو هم میتونید انتخاب کنید که مشتری تون پرداخت کنه.
    اتفاقا داریم صحبت های تکمیلی رو هم انجام میدیم که باز هم نرخ درگاه مستقیم رو از این هم کمتر کنیم و انشا ا.. به زودی در سیستم اعمال می کنیم.

اما Payline مزایای دیگری هم داره که به چند مورد شون اشاره می کنیم.
    در عرایضم اشاره کردم که ما خودمون رو منعطف ترین سیستم پرداخت میدونیم و برای نمونه به تسویه حساب ها اشاره می کنم.
    ابتدا زرین پال رو بررسی می کنیم.
    3 موجودی حساب مختلف رو در نظر بگیرید.
    ابتدا فرض کنید که در زرین پال 10.000 تومن موجودی حساب دارید، برای دریافت موجودی حساب تون بعد از 3 الی 4 روزکاری 2.5% کارمزد ازتون کسر میشه که دریافتی شما بعد از 4 روز 9.750 تومان خواهد بود
    فرض کنید که موجودی حساب شما 100.000 باشه که دریافتی شما بعد از 4 روز 97.500 تومان خواهد بود
    فرض کنید که موجودی حساب شما 200.000 باشه که دریافتی شما بعد از 4 روز 195.000 تومان خواهد بود
    و برای مبالغ بالاتر هم که خودتون میتونید حساب کنید چه مقدار از شما بدون دلیل کسر میشه.

حالا Payline رو در نظر بگیرید. ما سطح طلایی و نقره ای نداریم و هزینه ای هم بابت این چیزا نمی گیریم.
    فرض کنید که شما N تومن موجودی حساب دارید، برای دریافت موجودی حساب تون اگر :
    بصورت آنی باشه بعد از 5 دقیقه الی 2 ساعت با کسر 500 تومان که اون هم هزینه کارمزد انتقال آنی هست که بانک میگیره، دریافتی شما همون مبلغ درخواستی تون - 500 تومان خواهد بود.
    بصورت پایا باشه بعد از 1 تا 12 ساعت دقیقا همون وجه درخواستی تون بدون کسر هیچگونه کارمزدی به حساب تون واریز میشه.

یعنی یک وب مستر می تونه بدون هیچگونه هزینه ای و کاملا مجانی از Payline استفاده کنه و حتی 1 ریالی بابت انجام تراکنش ها به Payline نده.
    با سلام
    میخواستم یه موضوعی رو بگم
    بنده خودم در گاه ملت داشتم خودتون میدونید که اذیت میکرد ملت یادم یک روز به طور کامل ملت قطع شدخلاصه کلافمون کرده بودم امدم اینجا تبلیغ ایشونو دیدم گفتم یه تستی بزنم
    از اون موقع تا حالا ملت بوسیدم گذاشتم کنار با ایشون کاذر میکنم
    دیگه فکر اسوده هست هر چقدر موجودی حساب داشته باشم انقار نقد و توی حساب بانکیمونه
    یعنی اینو بگم درخواست وجه میکنم تابیام برم سایت بانک و حسابو چک کنم ایشون مبلغ واریز کرده

8. تعداد تشکر ها از sarwhost به دلیل پست مفید

عضو دائم asrhosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    564
    تشکر تشکر شده 
    2,405
    تشکر شده در
    1,448 پست

یعنی برا خلق الله رایگان کار می کنید ؟
    میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
    ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک

عضو جدید Neo2 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    429
    تشکر شده در
    164 پست

برای فروشندگان اینترنتی بله، کاملا رایگان

عضو دائم sarwhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    603
    تشکر تشکر شده 
    2,673
    تشکر شده در
    1,819 پست

برای فروشندگان اینترنتی بله، کاملا رایگان
    حرفشون تایید میشه

عضو جدید PerSianSerVerS آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    123
    تشکر تشکر شده 
    320
    تشکر شده در
    237 پست

واقعا کارشون درسته. من که ازشون راضی هستم.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

مديريت شرکت به ما گفته از بحث و پاسخ دادن در اين تاپيک خودداری کنيم.
    فقط خواستم بدونيد گذشت زمان بهترين قاضی هستش برای مشخص شدن حقايق و مشخص شدن فريب های تبليغاتی انشالا موفق باشيد.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط asrhosting نمایش پست ها
    یعنی برا خلق الله رایگان کار می کنید ؟
    نه توجه كنيد مجاني نيست. اگر كارمزد را خريدار بده براي فروشنده اينترنتي مجاني ميشه و اگر خريدار كارمزد را نده خود فروشنده اينترنتي بايد بده.

جناب Neo2 از پاسختتون ممنونم. اميدوارم روز به روز شاهد موفقيت بيشتر باشيم.
    يك سوال ديگه هم داشتم در "درگاه مستقيم" آيا مشتري "متوجه ميشه" كه علاوه بر هزينه داره كارمزدم از حسابش كم ميشه؟؟؟؟؟؟؟

در مورد اون پست قبلم هم بگم البته درسته اون ايراد را من نسبت به Payline داشتم ولي درگاه مستقيمشون برا تراكنشهاي بين 40تا60 تومن خيلي عالبه چون برا تراكنش 40تومني ميشه 0.9 درصد و كم ميشه ميره تا تراكنش 60 تومني كه كارمزدش ميشه 0.6 درصد.
    اميدوارم چرخش بيشتر از پيش براتون بچرخه.

من نظر خودم را در مورد بحثهاي payline و زرين پال و كلا شركتهاي پرداخت بيان ميكنم. به نظر من ايران يك كشور 75 ميليوني يكي دو تا شركت پرداخت مثل payline و زرين پال و ... جوابگو نيازش نيست و مشتريها هم اينقدر زياد هستن كه با توجه به سلقيه شون شركت مورد نظرشون را انتخاب ميكنند و مضاف براينكه هر كي روزي خودش را ميخوره و كسي جاي كسي را تنگ نمي كنه.
    اميدوارم همه شركتهاي پرداخت موفق باشند.

صفحه 20 از 36 نخستنخست ... 1016171819202122232430 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)