خیلی کامل و جامع توضیح داده بودی
امیدوارم باقی دوستان هم شرکت کنن
ممنون
خیلی کامل و جامع توضیح داده بودی
امیدوارم باقی دوستان هم شرکت کنن
ممنون
من الان میخواستم با توضیحاتی که خودتون دادین و بچه ها اضافه کردن یه دیتابیس نمونه بسازم و با توضیحش براتون بزارم، اما یه چیزایی هنوز گنگ هست!
1- چه چیزهایی رو قرار هست بتونند تو سیستم فروش رو وارد کنند؟ فقط هاست؟ سرور مجازی و اختصاصی هم هست؟ وی پی ان؟ آی پی، لیسانس سی پنل و دایرکت ادمین و ... ؟ و ... ! دقیقا باید مشخص بشه چه چیزهایی و اینکه هر کدوم اینا موقع تعریف کردن پکیج چه مشخصاتی باید براشون وارد بشه! مثلا برای هاست باید فضا و پهنای باند و ... وارد بشه و ...!
البته راه های دیگه ای هم هست مثل اینکه یه سایر موارد باشه و ...!
در هر صورت نظر دوستان و نهایتا نظر خود شما ملاک هست!
2- گروه و معرف و کد تخفیف هم میخواید در نظر بگیرید یا نه؟
گروه (برای اینکه برای هر گروه تعرفه مشخصی باشه، مثلا به مدارس یه قیمت متفاوت به ادارت دولتی یه قیمت متفاوت و ...)
معرف(برای اینکه درصدی از مبلغ فروش به معرف اختصاص پیدا کنه)
کد تخفیف (برای مناسبت ها که قیمت ها رو ممکنه کم و زیاد کنیم، لازم نباشه قیمت ها دستکاری بشه!)
و سایر مواردی که ممکنه دوستان الان دارن لحاظ میکنند و به ذهن من نرسیده!
این دو مورد رو مشخص کنید تا من بشینم یه نمونه دیتابیس بسازم و اگه دوباره جایی به ابهام خوردم بگم!
ضمنا فکر میکنم باید تاریخچه قیمت ها هم نگه داری بشه ، چون هر سال ممکنه قیمت ها بالا بره و بعد اگه ابهامی تو حساب و کتاب کسی پیش اومد باید قیمت های گذشته مشخص باشه، درسته؟
مواردی که مد نظر من بوده تا الان هاست و دامنه بوده ، همانطور که توی نسخه یک دیده می شد .
باید کمی روش فکر کنم و دوستان هم بیان و ببینیم که چی چیزهایی بیشتر براشون نیازه .
باز هم از شما ممنونم تسنیم جان که توی بحث شرکت کردین
بیشتر به این تاپیک سر بزنین ، دلمون براتون تنگ میشه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)