-
July 29th, 2012, 05:23
عضو جدید
پاسخ : این هتزنر چه مرگش شده ؟
خب من اینجور شنیدم شما تصحیح کن
-
-
July 29th, 2012 05:23
# ADS
-
July 29th, 2012, 05:24

نوشته اصلی توسط
alfavps
نیاز به تصحیح نیست . بارها و بارها توی انجمن در مورد این موضوع تاپیک باز شده و پست های فراوانی موجود هست .
تاپیک فکر میکنم منحرف داره میشه
.
موفق باشید .
-
-
July 29th, 2012, 05:26
عضو جدید
اینکه شما در مورد گیگا حرف زدی انحراف نبود؟؟؟؟
ما که در مورد هتزنر داریم میگیم
-
-
July 29th, 2012, 05:28

نوشته اصلی توسط
alfavps
اینکه شما در مورد گیگا حرف زدی انحراف نبود؟؟؟؟
ما که در مورد هتزنر داریم میگیم
در مورد هتزنر حرف نمیزنیم . در مورد مشکل جناب persiantools صحبت میکنیم مثلا .
شما بحث رو کشیدی به سمت جناب خسروی . بنده هم گفتم تاپیک داره منحرف میشه
موضوع گیگااینترنشنال هم در ادامه بحث جناب s.w.a.t و روبینا بود .
موفق باشید
-
-
July 29th, 2012, 10:02
عضو دائم
تراکنش 3 ماه پیش هولد شده بود عزیز
-
تعداد تشکر ها از Ashkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
July 29th, 2012, 10:50
عضو انجمن
به نام خدا
سلام دوستان ببخشید ولی این همه بحث و جدل سر این موضوع؟
آخه کاربر عزیز persiantools یه چیز دیگه گفت شمام یه چیز دیگه !
بهتر نیست فقط 50 درصد از این انرزی و علمتون صرف تاپیکهای آموزشی ورفع مشکل کنید
اینطوری هم برای شما بهتره و هم برای دیگرعزیزان
درپناه و راه حق موفق و موید باشید
خدانگهدار
خدا را - توکل را- نظم را و تلاش را فراموش کردی,فراموش میشوی.
رسول خدا(ص) فرمود: اگر تمام مردم بر محبت علی بن ابی طالب گرد هم می آمدند ؛ خداوند هرگز آتش جهنم را نمی آفرید.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
-
-
July 29th, 2012, 12:29
عضو دائم
این بحث ها همیشه بوده و هست و خواهد بود
همکاران عزیز ، هر کدام بنا به نیاز و بررسی که انجام میدن ،تمایل بیستری به یک دیتاسنتر خاص پیدا میکنند
و باید به انتخابشون احترام گذاشت .
مدتی برای یکی از شرکت های هاستینگ کار میکردم از سرورهای یه دیتا سنتر خاص استفاده میکردند
یه روز مشکلی پیش اومد که نیاز به kvm داشتند و با اینکه توی ساعت اداری دیتاسنتر بود 14 ساعت بود بهشون تحویل دادن
رئیس شرکت گفت:
آره سرور ارزون گرفتم ، خودمم می دونستم این دیتاسنتر کلا پشتیبانی ضعیفی داره و الان نتیجه رو میبینم.
هر دیتا سنتری خوبی های زیادی داره و مشکلاتی هم دارند.
--------------------------------
در مورد مشکل استارتر تاپیک من تا الان از هتزنر سرور نداشتم ولی تا الان(از سرورهای دوستانم)
2 بار دیدم که ای پی ها رو بستند و حداقل 12 ساعت طول کشید که باز کنند
یک بار پاسخ ابی.ز داده بودند
یک بار ابیوزی نیومده بود
من اگر بخوام روزی با این دیتاسنتر کار کنم باید اینو هم به خودم بقبولونم که اگر ای پی بسته شد ........
-
-
July 29th, 2012, 16:01
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
alfavps
بیچاره اقای خسروی فقط 12 ساعت اجاره ی ماهیانشون hold شد 230 سرورشو خاموش کردن
هوای مشتری بزرگ داشتن یکی از سیاست های کاریه
ما شده 2 ماه فاکتور پرداخت نکردیم و مشکلی برامون ایجاد نشد.
وقتی چیری رو کامل نمیدونید حرفی نزنید. مگر اینکه خود آقای موسوی بیان و در این مورد توضیح بدن!

نوشته اصلی توسط
danitfk
بهتره در جریان باشید .. سرور از هتزنر داشتیم به خاطر ابیوز نت اسکن مجبور شدیم تعهد کتبی ارسال کنیم ؛ که کردیم .. اما نمیدونم چیشد دو تا بلاک 32 تایی و 16 تایی آی پی مارو بستن .. منم بیخیال سرور شدم بی استفاده مونده ؛ از ovh دوباره سرور گرفتم .. یک آی پی بلاک شد رفتم داخل پنل با یک کلیک دوباره آی پی آنبلاک شد !!
معمولا هتزنر بلاک رو به هیچ عنوان بلوکه نمیکنه و فقط ip که ازش نت اسکن شده رو بلوکه میکنه. اونهم بعد از جواب ندادن به abuse و یا در صورتی که مدت زمان نت اسکن خیلی زیاد باشه.
فکر میکنم مشکلی در روتر شما وجود داره که بلاک ip تون رو بلوکه کردن.
-
-
July 29th, 2012, 16:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dreamdata
ان دوست عزیز یا بی اطلاعه یا جو گیره شبکه های سیمایی خودمون شده ! عزیزم رشد اقتصادی امریکا 1.5 درصد بوده ( خورده اش رو نمیدونم ) - نمیگم مشکلی نیست - چرا هست - امریکا فرق داره - مثل شهرهای خوب ایران اگه در نظر بگیرید که ملت از چادر و روستا میریزن به شهر - آمریکا هم همینطوره از همه دنیا اونجان- وقتی همچین حالتی باشه دیگه مردم اونجا صبح تا شب میدوند تا پول 100 دلارشونو 200 دلار کنند ! اونجا فرق داره - یوقت دیدین هر روز و هر هفته و هر دقه دارن کار میکنند !
اما اروپا عزیزم غرف داره - آخر هفتشون که میشه اگر کسی کار کنه باید کالیات سنگین بده ( دولت عمدا این کارو کرده ) مردم آرامش داشته باشند - اگر نرفتید حتما ی سفر برید ببینید !
هدف انحراف تاپیک نبود و نیست - خواستم به شما بگم اطلاعات نادرست تو فرومی که بازدیدش بالاست ندید!
در مورد صحبت استارتر تاپیک : به نظر میاد باید صبور بود تا جواب بدن - متاسف شدم - اما دوست من چاره ایی نداریم - ایرانی هستیم - تحریم و اینکه مشتری ایرانی هم پر توقعه - الان به مشتریتون بگید دو روز بعد مشکل حل میشه کلی غر میزنه
در این مورد ایشون کاملا درست میفرمایند. الان امروز یکشنبه هست. این جا با قبرستون فرقی نداره! تمام مغازهها و فروشگاه ها و .... تعطیل ، مردم ولو تو پارک ها و کنار دانوب!
----------------------------------------------------------
-
تعداد تشکر ها از camelian77 به دلیل پست مفید
-
July 29th, 2012, 19:40
عضو انجمن
موضوع گیگااینترنشنال هم در ادامه بحث جناب s.w.a.t و روبینا بود .
بنده بحثی در مور گیگااینترنشنال نکردم! در مورد هتزنر بود که شما خودتون بحث رو به دیتاسنترهای دیگر ربط دادید!
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-