من یه زمانی میخواستم همچین برنامه ای برام بنویسن ولی بعدش بی خیال شدم
حالا خط به خطش رو به عنوان پیشنهاد اینجا میزارم
مشخصات برنامه:در سیستم ابتدا ما یم مشتری را ادد میکنیم (در پنل مشتری موارد زیر دریافت شه و در صورت امکان بشه هر کدوم رو خالی گذاشت و امکان ویرایش مشخصات بعد از ثبت مشتری هم موجود باشه اینم مواردی که باید در پنل مشتری باشه - نام - نام خانوادگی - موبایل - تلفن - ایمیل - آدرس - توضیحات)بعد واسه هر مشتری یک یا چند سفارش ادد میکنیم که میتونه - هاست - نمایندگی - دامنه - VPS- server- باشهدر هر سفارش ما خودمون زمان تمدید رو مشخص میکنم ::: البته زمان تمدید بصورت تاریخ یا روز دریافت بشه (مثلا من بزنم در تاریخ 1387/5/8 این سفارش باید تمدید بشه یا بزنم بعد از 50 روز این سفارش باید تمدید بشهتمام تاریخ ها بصورت شمسی باشه (سال های کبیسه رو فراموش نکنید)در صفحه اصلی نرم افزار لیست سفارش ها به ترتیب روز های مونده شون مرتب بشه و جلوی همه سفارش ها در صحه اصلی تاریخ تمدیدشون باشه (سفارش ها شامل هاست - دامین - وی پی اس و سرور و نمایندگی هست) و کاربرانی که کمتر از 2 روز به زمان تمدیدشون مونده قرمز رنگ نشون داده بشن --- در این صفحه 30 سفارشی که کمترین روز به زمان تمدیدشون مونده رو بزنید و روی هر سفارش که کلیک کردیم به پنل مشتری ای بره که سفارش مال اونه (تمامی سفارش های مشتری با تاریخ تمدیدشون در پنل مشتری باشن)در نرم افزار سیستم سرچ باشه که هم مشتریان رو بر اساس نام و نام خانوادگی و هم بر اساس یک یا چند دامینی که در لیست سفارش هاشون هست مشتریان رو جستجو بکنهبا سپاس